Joululahja mummolle

Joululahja mummolle

Mitä lahjaksi isovanhemmalle? Ei ole välttämättä helppo keksiä lahjaa jollekulle, joka kivenkovaan väittää, ettei tarvitse mitään. Me olemme keränneet muutamia lahjaideoita isoäidille. Nämä joululahjat kertovat hänelle, että mummi on tärkeä.

Joulun 2019 parhaat joululahjavinkit mummolle päivitetään sivuille joulun lähestyessä.

Ihania vaatteita mummolle joululahjaksi

Suomen talvi on pitkä ja kylmä, siksi hyggeily ja muu kotoilu ovat lyöneet Suomessa hyvin läpi. Ajatuksena on, ettei talvea vastaan tarvitse taistella, vaan siitä voi nauttia mukavasti kotosalla olemalla. Kotoiluun kuuluvat erottamattomasti pehmeät lahjapaketit, joista paljastuu esimerkiksi naisten Sidoste-pörrösukat, jotka on valmistettu Suomessa. Älä unohda myöskään Hemtex 24h -malliston ihania vilttejä, kauniita koristetyynyjä ja tunnelmallisia tuoksukynttilöitä.

K-Citymarketin vaateosastolta löytyy pehmeään pakettiin vaikka mitä! Ilahtuisiko isoäiti jostain seuraavista:

 • mywear Felicia fleeceaamutakki
 • raidallinen tai printtikuvioitu mywear-paituli
 • Pitkä yöpaita tai paituli Ratia-mallistosta

Hemmottelulahjoja mummille: saunatuoksuja ja kosmetiikkaa

Voit myös koota lahjan useammasta osasta. Tutustuta isoäiti trendikkääseen luonnonkosmetiikkaan esimerkiksi Urtekramin tuotteilla ja kerää niistä ihana hemmottelulahjapakkaus. Valmista lahjapakkausta kaipaava voi valita pukinkonttiin esimerkiksi Lilagracen pehmosukat ja jalkavoiteen tai jonkin lukuisista kosmetiikkalahjapakkauksista kauneusosastolta.

Jos mummi on innokas saunoja, niin saunomiseen liittyvät lahjat ovat oivallinen valinta! Saunan jälkeen on ihana kietoutua esimerkiksi lahjaksi saatuun, pehmeään naisten velour-kylpytakkiin raidoilla ja sujauttaa jalkaan Aino-tossut.

Hyvinvointia arvostava sporttimummo iloitsee saadessaan lahjaksi Gymstick-kotikuntoiluvälineitä kuten jumppapallon tai treenimaton kotona joogailuun.

Lahjoja mummin keittiöön

Jos mummo tykkää ruoanlaitosta, harkitse ehdottomasti joululahjaa Infinity Chefs Champagne -ruoanvalmistusvälinesarjasta. Ahkera leipuri arvostaa uutta, tehokasta ja monipuolista Electrolux SKM3700 Love Your Day -yleiskonetta.

Itse tehdyt lahjat ovat aina erityisen tärkeitä, etenkin jos mukana niiden tekemisessä ovat olleet myös lapsenlapset. Katso vinkit parhaisiin syötäviin joululahjoihin toffeesta ja konvehdeista joulupullaan! Myös itse koottu herkkukori K-Ruoka-verkkokaupasta lämmittää mummin mieltä.

Top 10 parhaat joululahjat isoäidille vuonna 2018

 1. Beurer TL30 -kirkasvalolamppu tuo valoa pimeyteen
 2. Ylelliset untuvatyynyt ja peitteet sekä Familonin untuvatossut
 3. Beurer FWM45 -jalkalämmitin hieroo ja lämmittää jalkoja
 4. Baylis & Harding Beauticology -sukkapakkaus
 5. Lumene VALO lahjapakkaus
 6. Electrolux SKM3700 Love Your Day -yleiskone
 7. Beurer HD50 Cosy -lämpöviitta pitää kylmän loitolla
 8. Omron E3 Intense tai HeatTens -kivunlievittäjä
 9. Riedelin juhlasit: punaviini,- valkoviini- ja kuohuviinilasit
 10. Pirkka Argan -sarjan kosmetiikkatuotteita

Jokerina K-Citymarketin lahjakortti, joka on aina hyvä vaihtoehto joululahjaksi.