Joulu
Joululahja mummolle

Joululahja mummolle

Ei ole välttämättä helppo keksiä lahjaa jollekulle, joka kivenkovaan väittää, ettei tarvitse mitään. Keräsimme muutamia lahjaideoita isoäidille jouluna 2019. Nämä joululahjat kertovat hänelle, että mummi on tärkeä.

Ihania vaatteita mummolle joululahjaksi

Suomen talvi on pitkä ja kylmä, siksi lahjapakettiin sopivat aina pehmeät ja lämpimät vaatteet ja asusteet. Ilahtuisiko isoäiti jostain seuraavista:

  • Suomessa valmistetut lämpimät Sidoste-pörrösukat
  • Sidoste x Novita -villasukat, myös Suomessa valmistettu
  • Puuvillatehtaan kylpytakki tai Ristomatti Ratian suunnittelema kylpytakki
  • Mukava paituli tai yöasu
  • Aino- tai Reino-aamutossut
  • Mukava ja lämmin väliasu talviseen ulkoiluun

Hyvää oloa ja hemmottelulahjoja mummille

Voit myös koota lahjan useammasta osasta. Tutustuta isoäiti suosittuun Urtekram-luonnonkosmetiikkaan tai trendikkäitä ainesosia kuten hyaluronihappoa tai kollageenia sisältäviin tuotteisiin ja kerää erilaisista tuotteista ihana hemmottelulahjapakkaus. Valmiita lahjapakkauksia on tarjolla kymmeniä erilaisia - niistä löytyy mummollekin varmasti sopiva!

Hyvinvointia arvostava sporttimummo iloitsee saadessaan lahjaksi Gymstick-kotikuntoiluvälineitä kuten jumppapallon tai treenimaton kotona joogailuun. Käytännön apuvälineitä löydät isoäidille Vitility-sarjasta.

Lahjoja mummin keittiöön

Jos mummo tykkää ruoanlaitosta ja leipomisesta, harkitse joululahjaksi jotain näistä:

Itse tehdyt lahjat ovat aina erityisen tärkeitä, etenkin jos mukana niiden tekemisessä ovat olleet myös lapsenlapset. Katso vinkit parhaisiin syötäviin joululahjoihin toffeesta ja konvehdeista joulupullaan! Myös itse koottu herkkukori K-Ruoka-verkkokaupasta lämmittää mummin mieltä.

Parhaat joululahjat isoäidille vuonna 2019

Jokerina K-lahjakortti, joka on aina hyvä vaihtoehto joululahjaksi.