Joululahja papalle

Joululahja papalle

Isoisälle lahjan hankkiminen voi aiheuttaa päänvaivaa. Sen vuoksi me listasimme muutamia suosikkijoululahjoja, jotka voi hyvillä mielin kääriä pakettiin ukille.

Joulun 2019 parhaat joululahjavinkit papalle päivitetään sivuille joulun lähestyessä.

Pehmoinen paketti eli vaatteita vaarille

Kukapa meistä ei pitäisi pehmeistä paketeista, jotka lupaavat lämpöisiä vaatteita. Esimerkiksi Suomessa valmistetut lämpimät Sidoste-sukat tai mywear-joulusukat ovat varma joululahjaidea isoisälle. K-Citymarketista löydät myös muut pehmeät paketit kuten pipot, kaulahuivit, villapaidat ja yöasut.

Mukavan kotona oleskelun hengessä papan lahjapakettiin voi kääriä myös villahuovan, klassiset Lahtinen-huopatossut tai Hemtex 24h -malliston kietaisupyyhkeen saunailtoja varten. Myös muut saunomiseen liittyvät lahjat kuten vaikkapa Ratian velourkylpytakki ilahduttavat varmasti, ja sen voi ottaa käyttöön sopivasti joulusaunan jälkeen.

Ulkona viihtyvälle papalle oivia lahjaideoita ovat myös nahkarukkaset, alusvaatekerrasto, toppavaatteet tai liikkumisen mukavuutta ja turvallisuutta lisäävät nastakengät.

Lukemista lahjaksi papalle

Joulu on parasta aikaa lukea. Kirjaosastolta papan mieleen voisi olla Tuomas Kyrön uusin mielensäpahoittaja Ennen kaikki oli paremmin. Muita tämän joulun ehdottomia suosikkeja ovat Kari Hotakaisen kirjoittama Kimi Räikkösen elämänkerta, jännitykseen sopivat Ilkka Remeksen Perikato, Jo Nesbøn Macbeth tai Esa Sirénin Lauri Törni -sarjan viimeinen osa Törnin hurjat Jääkärit. Aivopähkinöitä vaarille tarjoaa Fingerpori Rikos Paikalla, jossa on mukana myös Pertti Jarlan itselaatimia kommentteja vitsien taustoista.

Tarpeellista elektroniikkaa isoisälle

Miten olisi partakone, sähköhammasharja tai uusi puhelin joululahjaksi ukille? Philipsin ja Braunin parranajokoneet ovat joululahjasuosikkeja vuodesta toiseen. Talven kolotuksia lievittää Omron E3 tai HeatTens -kivunlievittäjä ja valoa kaamokseen antavat Beurerin kirkasvalolamput. Aamun kahvihetki nousee aivan uudelle tasolle Moccamaster HBG961 -kahvinkeittimellä, ja kaupan päälle isoisälle voi lähettää kaupan päälle tuoretta pienpaahtimokahvia suoraan postiluukkuun SLURP-kahvielämyspalvelun kautta.

Top-10 parhaat joululahjat 2018 ukille

  1. Omron E3 Intense tai HeatTens -kivunlievittäjä
  2. Tuomas Kyrön uusin mielensäpahoittaja Ennen kaikki oli paremmin
  3. Kotimaiset Lahtiset huopatossut
  4. Mywear nahkarukkaset
  5. Mywear nastakengät
  6. Beurer kirkasvalolamppu
  7. Moccamaster-kahvinkeitin ja kaupan päälle SLURP kahvielämys eli pienpaahtimokahvia suoraan postiluukkuun toimitettuna
  8. Jouluinen herkkukori K-Ruoka-verkkokaupan valikoimista
  9. Huawei P Smart -älypuhelin
  10. Ristomatti Ratian velourkylpytakki

Jokerina K-Citymarketin lahjakortti, joka on aina hyvä vaihtoehto joululahjaksi.

Sinua saattaisi kiinnostaa