Joulu
Joululahja veljelle

Joululahja veljelle

Jos et suoraan tiedä millaisen lahjan veljesi haluaa jouluna 2019, katso tästä näppärä lista lahjavinkkejämme, jotka perustuvat vuosien klassikoihin ja tämän vuoden joululahjahitteihin. Anna veljellesi tänä vuonna paras lahja ikinä!

Joulun 2019 parhaat joululahjavinkit veljelle päivitetään sivuille joulun lähestyessä.

Pelilahjat ovat jokaisen veljen suosikkeja

K-Citymarketista löydät kattavan valikoiman elokuvia, pelejä ja musiikkia, joista löydät varmasti mieleistä viihdettä veljelle. Pelaamista harrastava veli ilahtuu varmasti pelikonsolista kuten esimerkiksi Playstation 4 Prosta tai Nintendo Switchistä, jotka molemmat ovat pelilaitteiden aatelia. Voit hankkia pelaamiseen lisää kierroksia esimerkiksi Playstation 4 -konsolille suunnitellulla Hori RWA Racing Wheel -rattipoljinsetillä.

Playstationille on ilmestynyt tänä vuonna useita hittipelejä kuten esimerkiksi NHL 18, FIFA 18 ja Gran Turismo Sport. Urheilupelien lisäksi saatavilla ovat myös muun muassa Crash Bandicoot N Sane Trilogy ja Star Wars -peli Battlefront 2 sekä Call of Duty WWII. Nintendolle on taas julkaistu esimerkiksi supersuosittuun Super Mario -saagaan kuuluva Super Mario Odyssey.

Pelaamisessahan parasta eivät viime kädessä ole edes itse pelit – niin hyviä kuin ne voivat ollakin – vaan se, että pelaaminen on myös mitä parhainta yhdessä tekemistä.

Viihde-elektroniikka viihdyttää vuoden ympäri

Elektroniikka on yleensä hyvä lahjavalinta veljelle kuin veljelle, sillä tarpeita ja valikoimaa riittää. Vaikeinta onkin usein valinta. Muista, että kaupassa voit aina kysyä asiantuntevilta myyjiltämme neuvoja.

Bluetooth-kuulokkeet ja -kaiuttimet ovat aina suosittuja. Esimerkiksi JBL Xtreme -mobiilikaiutin sekä JBL Charge 3 bluetooth-kaiutin takaavat mahtavan äänenlaadun, minkä lisäksi ne johdottomina auttavat myös pitämään kotia paremmassa järjestyksessä.

Kännykkälahjat ovat tämän vuoden hitti, ja erityisesti älypuhelimet ovat nuorison suosiossa. Honor 6A -älypuhelimissa on huikea kamera, ja niitä on saatavilla esimerkiksi kullan ja hopean sävyissä. Nykyisin puhelinta käytetään kaikkeen aina viestinnästä elokuvien katseluun, mutta joskus tabletti vie niistäkin voiton. Esimerkiksi elokuvien katselu reissatessa on nautinto Lenovon TB-X103F 10,1" -tabletilla. 

Pehmeitä paketteja: vaatteita lahjaksi veljelle

Jouluna on ihana saada lämpöisiä lahjoja talven kylmiin säihin - myös veljien mielestä. Osta veljelle esimerkiksi rennot Reino-tossut, jotka tekevät arjesta hitusen mukavamman. K-Citymarketin miesten mywear-mallistosta löydät useita vaatteita, jotka ovat samaan aikaan mukavia ja tyylikkäitä. Hauska ajatus on hankkia yhteneväiset asut koko sisarusjoukolle - Puman collegehupparit ja -housut sopivat kaikille sekä arkikäyttöön että oleiluun.

Ulkoilusta innostuneille sopivat esimerkiksi Haltin tai Laplandicin miesten urheilukerrastot, jotka sopivat aktiiviseen liikkumiseen. Urheileva veli arvostaa varmasti myös BlenderBottle® SportMixer -juomapulloa, joka on saatavissa useissa väreissä.

Parhaat TOP 10 joululahjat veljelle vuonna 2018

  1. NHL 18, FIFA 18 tai Gran Turismo Sport -pelit 
  2. David Beckham Respect -lahjapakkaus, jossa deodorantti ja suihkugeeli
  3. Pirates of Caribbean Salazar’s Revenge -DVD
  4. Playstation 4 Pro tai Nintendo Switch -pelikonsolit
  5. Björn Borg -bokserit
  6. Kimble-lautapeli 70-luvun retroversiona
  7. Napapiirin sankarit 3 DVD
  8. Raidallinen Ratian miesten kylpytakki
  9. Honor 6A -älypuhelin hopeisena tai kultaisena
  10. Alku-kirja Dan Brownilta

Psst! Muista myös K-Citymarketin lahjakortti, joka on aina mieluinen lahja.