Joululahjat koko perheelle

Joululahjat koko perheelle

Päivitetty 15.11.2023

Etsitkö täydellistä joululahjaa äidille, isälle, lapsille, isovanhemmille tai vaikka ystävälle? Kokosimme yhteen joulun 2023 parhaat lahjaideat!

Yksi joulun kohokohdista on tietysti joululahjapakettien avaaminen kuusen alta. Mutta mitä lahjaksi kenellekin? Katso vinkit ja hae joulun hittilelut, suosituimmat pelit ja kirjat sekä lämmittävät pehmeät paketit K-Citymarketista.

Parhaat joululahjaideat TOP 10

Etsitkö lahjaa lapselle, aikuiselle, sukulaiselle, ystävälle tai naapurille? Keräsimme yhteen joululahjavinkkejä, joista löytyy varmasti jokaiselle jotain.

Katso joululahjaideat TOP 10

Joululahjat lapsille

Perheen pienimmät ilahtuvat erityisesti leluista ja peleistä. Kirjat, lautapelit ja pehmeät paketit sekä elektroniikka ovat hyviä lahjoja isommille lapsille ja nuorisolle.

Katso joululahjaideat lapsille

Joululahja äidille

Äiti ansaitsee erityistä hemmottelua jouluna. Muista äitiä ihanalla kosmetiikkalahjalla, hyvinvointia edistävällä elektroniikalla, pehmeillä paketeilla tai itse tehdyllä ruokalahjalla.

Katso joululahjaideat äidille

Joululahja isälle

Isä ilahtuu jouluna esimerkiksi kylpytakista, partakoneesta tai uutuuskirjasta. Sukat, hanskat tai pipo ovat myös suosittuja lahjoja isälle.

Katso joululahjaideat isälle

Joululahja naiselle

Etsitkö lahjaa tyttöystävälle, vaimolle tai naispuoliselle ystävälle?

Katso joululahjaideat naiselle

Joululahja miehelle

Hyvä joululahja poikaystävälle, aviomiehelle tai miespuoliselle ystävälle voi olla vaatteita, harrastusvälineitä, pelejä tai vaikkapa itse tehty ruokaherkku.

Katso joululahjaideat miehelle

Joululahja siskolle

Kosmetiikka on ihana lahja niin vanhemmalle kuin nuoremmallekin siskolle. Myös elektroniikalahjat ilahduttavat siskoa joulun jälkeenkin. Pienempi sisar ilahtuu leluista.

Katso joululahjaideat siskolle

Joululahja veljelle

Pelejä tai elektroniikkaa - siinä varmoja lahjaideoita veljelle!

Katso joululahjaideat veljelle

Joululahja mummolle

Ei ole välttämättä helppo keksiä lahjaa jollekulle, joka kivenkovaan väittää, ettei tarvitse mitään. Nämä lahjat kertovat isoäidille, että hän on erityisen tärkeä.

Katso joululahjat mummolle

Joululahja papalle

Valitse isoisän joulupakettiin tukevat ja turvalliset nastakengät, kirja tai saunatarvikkeita.

Katso joululahjat papalle

Joululahja koiralle

Koirat tunnetusti ilahtuvat melkein mistä vaan, mutta erityisesti jouluna on hauska ottaa ne mukaan lahjanavaustalkoisiin. Maistuuko mustille joulun kunniaksi jättimäinen puruluukeppi?

Katso joululahjat koiralle

Aineeton lahja

Mitä jos antaisit tänä jouluna erilaisen lahjan? Katso vinkit, miten ilahduttaa vaikkapa elämyksellä, viihteellä, uuden oppimisella tai yhteisellä tekemisellä!

Katso vinkit aineettomiin lahjoihin

Viime hetken lahjaideat

Parhaat ideat syntyvät usein viime metreillä ja hyvän lahjan voi löytää niin omasta lähikaupasta kuin huoltoasemaltakin.

Katso viime hetken lahjavinkit