Joululahjat 2018

Joululahjat 2018

Etsitkö täydellistä joululahjaa äidille, isälle, lapsille, isovanhemmille tai vaikka ystävälle? Kokosimme yhteen joulun 2018 parhaat lahjaideat!

Yksi joulun kohokohdista on tietysti joululahjapakettien avaaminen kuusen alta. Mutta mitä lahjaksi kenellekin? Katso vinkit ja hae joulun hittilelut, suosituimmat pelit ja kirjat sekä lämmittävät pehmeät paketit K-Citymarketista.

Joululahjat lapsille

Perheen pienimmät ilahtuvat erityisesti leluista ja peleistä. Kirjat, lautapelit ja pehmeät paketit sekä elektroniikka ovat hyviä lahjoja isommille lapsille ja nuorisolle.

Katso joululahjaideat lapsille

Katso K-Citymarketin lelukuvasto 2018

Joululahja äidille

Äiti ansaitsee erityistä hemmottelua jouluna. Muista äitiä ihanalla kosmetiikkalahjalla, hyvinvointia edistävällä elektroniikalla, pehmeillä paketeilla tai itse tehdyllä ruokalahjalla.

Katso joululahjaideat äidille

Joululahja isälle

Isä ilahtuu jouluna esimerkiksi kylpytakista, partakoneesta tai uutuuskirjasta. Sukat, hanskat tai pipo ovat myös suosittuja lahjoja isälle.

Katso joululahjaideat isälle

Joululahja naiselle

Etsitkö lahjaa tyttöystävälle, vaimolle tai naispuoliselle ystävälle?

Katso joululahjaideat naiselle

Joululahja miehelle

Hyvä joululahja poikaystävälle, aviomiehelle tai miespuoliselle ystävälle voi olla vaatteita, harrastusvälineitä, pelejä tai vaikkapa itse tehty ruokaherkku.

Katso joululahjaideat miehelle

Joululahja siskolle

Kosmetiikka on ihana lahja niin vanhemmalle kuin nuoremmallekin siskolle. Myös uusi suoristusrauta, aktiivisuusranneke tai vaikkapa leffaliput ilahduttavat siskoa joulun jälkeenkin.

Katso joululahjaideat siskolle

Joululahja veljelle

Pelejä tai elektroniikkaa - siinä varmoja lahjaideoita veljelle!

Katso joululahjaideat veljelle

Joululahja mummolle

Ei ole välttämättä helppo keksiä lahjaa jollekulle, joka kivenkovaan väittää, ettei tarvitse mitään. Nämä lahjat kertovat isoäidille, että hän on erityisen tärkeä.

Katso joululahjat mummolle

Joululahja papalle

Valitse isoisän joulupakettiin tukevat ja turvalliset nastakengät, lämpimät nahkakäsineet tai vaikkapa suosittu uutuuskirja.

Katso joululahjat papalle

Sinua saattaisi kiinnostaa