Lakritsi villitsee jouluna

Lakritsi villitsee jouluna

Julkaistu 21.5.2018

Tuttu lakritsi villitsee jouluna sekä makeissa herkuissa että suolaisissa syötävissä. Katso reseptivinkit!

Lakritsin ystäville on luvassa makea joulu, sillä lakritsi maustaa nyt monta joulun herkkua. Perinteisten leivonnaisten lisäksi lakritsista syntyy myös kermainen kastike joulukinkulle.

Suolaisia lakritsireseptejä

Usko tai älä, mutta joulukinkun kastikkeessa maistuu tänä jouluna lakritsi. Kermainen lakukastike kinkulle on maukas vaihtoehto joulupöytään. Kokeilunhaluiset joulukokit käyttävät lakritsia myös lohen graavauksessa!

Lakritsi maistuu leivonnaisissa

Leivonaisissa lakritsia käytetään lakritsijauheen, lakritsikastikkeen ja lakritsimakeisten muodossa. Hurmaa jouluvieraat upeasti kuorrutetulla salmiakki-lakukakulla tai suussa sulavalla suklaa-lakumudcakella. Joululahjaksi sopivat suloiset lakutryffelit ja joulutuliaisena voit viedä lakritsilla koristellun suklaa-lakutiikerikakun

Lakritsia lahjaksi ja naposteluun

Fazerin lakritsilahjapakkaukset Smooth ja Madagascar ovat näyttäviä ja mieluisia joululahjoja. Kauniin pakkauksen ansiosta lakritsit sopivat mainiosti myös joulun ajan tuliaisiksi vaikkapa glögipullon tai joulukukan kera.

Pirkka-sarjan lakritsipalat ovat pehmeitä, Suomessa valmistettuja lakritsimakeisia, jotka sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon. Lakritsipalat sopivat sopivat sellaisenaan herkuteltaviksi tai leivonnaisten koristeluun.

Lakrtisia