Huoltokatko OmaPlussa-eduissa 28.5. klo 00.00–02.00. Katkon aikana edut eivät ole toiminnassa. Pahoittelemme häiriötä.
Parhaat joululahjaideat TOP 10

Parhaat joululahjaideat TOP 10

Päivitetty 6.11.2023

Katso helpot ja nopeat joululahjat, joilla varmasti onnistut ilahduttamaan jouluna 2023.

Etsitkö lahjaa lapselle, aikuiselle, sukulaiselle, ystävälle tai naapurille? Keräsimme yhteen joululahjavinkkejä, joista löytyy varmasti jokaiselle jotain. Paljon lahjoja löydät helposti K-Citymarketista kauppareissun yhteydessä tai verkkokaupasta.

Uusi KCM fi button logo vasen-tasaus 680px

1. Kylpytakki

Kylpytakki on jouluklassikko! Ei ole mitään parempaa kuin kääriytyä kylpytakkiin saunan jälkeen tai vetäistä lahjaksi saatu aamutakki päälle koleana pakkasaamuna. Kylpytakin kaksi tärkeintä ominaisuutta ovat paksuus ja pehmeys - muista ne lahjaostoksilla. Kylpytakki tai aamutakki on erityisen helppo lahja, koska koon voi valita sinnepäin.

Kylpytakit K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

Kylpytakit K-Ruoka.fi:stä >

2. Leffaliput

Finnkinon elokuvalippupaketit ovat suosittuja joululahjoja kaikenikäisille. Kun ostat kerralla enemmän, sitä vähemmän yhdelle leffaelämykselle jää hintaa. Muista myös herkkusetelit lippujen kylkiäisiksi.

3. Sukat

Pehmeät, lämpimät sukat päätyvät poikkeuksetta käyttöön kylminä talvi-iltoina. Myös paketti urheilusukkia on arkisuudestaan huolimatta aina tarpeellinen lahja. Sukat sopivat lahjaksi niin lapsille kuin aikuisillekin, mutta muista selvittää saajan jalan koko ennen lahjan ostamista.

Sukkia miehille K-Ruoka.fi:stä >

Lasten sukat K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

4. Elektroniikkaa

Elektroniikkalahjat ovat hyödyllisiä ja ilahduttavat kaikenikäisiä. Esimerkiksi täysin langattomat kuulokkeet pysyvät matkassa mukana ja yhdistettynä ilman johtoliitäntöjä. Myös kahvinkeitin, yleiskone tai AirFryer ovat haluttuja lahjoja.

Kodin pienkoneet K-Ruoka.fi:stä >

Viihde-elektroniikkaa K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

5. Kirja

Lukeminen viihdyttää, parantaa keskittymiskykyä ja vähentää stressiä. Lukemalla kirjoja myös maailmankuva avartuu. Kirja on mainio lahja niin lapselle kuin aikuisellekin! Valitse kirjalahja saajan mukaan - kirjaosastolla tarjolla on niin historiaa, jännitystä, klassikoita, fantasiaa, romantiikkaa, elämäkertoja kuin harraste- ja keittokirjojakin.

Kaunokirjallisuutta K-Ruoka.fistä >

Tieto- ja harrastekirjat K-Ruoka.fi:stä >

Lasten- ja nuortenkirjat K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

6. Pussilakanasetti

Pussilakanasetti on käytännöllinen lahja, joka kestää pitkään. Valitse tyylikäs kuosi aikuiseen makuun tai hauska sarjakuva- tai eläinhahmo lapselle. Pussilakanasetin hankinnassa voit hyödyntää syksyn 2023 Marimekko-kampanjaa, jossa saat kampanjatuotteet puoleen hintaan.

Pussilakanat K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

Makuuhuonetekstiilit K-Ruoka.fi:stä >

7. Lahjapakkaus kauneusosastolta

K-Citymarketin kauneusosastolta löytyy valmis lahja jokaiselle. Lapset ilahtuvat esimerkiksi hauskasta kylpyvaahdosta ja kylpylelusta, aikuiset erilaisista kosmetiikka- ja ihonhoitopakkauksista.

Psst! Jo ennen joulua voi läheistä ilahduttaa suositulla kosmetiikkajoulukalenterilla.

Kosmetiikkalahjat K-Ruoka.fi:stä >

Lahjapakkaukset K-Citymarket.fi verkkokaupasta >

8. Lahjakortti

Lahjakortista on aina iloa, niin arjessa kuin juhlassakin! K-lahjakortti on K-ryhmän oma lahjakortti, joka käy maksuvälineenä lähes kaikissa K-ryhmän liikkeissä ja johon voi ladata summan 10-500 euron väliltä. Lahjakortilla saaja voi hankkia itselleen mitä vain haluaa, herkuista kodin sisustukseen ja pukeutumiseen.

Gift4You-lahjakortit vievät saajan elokuviin, konserttiin, hemmotteluun, illalliselle tai vauhdikkaisiin elämyksiin. Kohteita löytyy niin lasten kuin aikuistenkin makuun SuperParkista romanttiseen illalliseen.

parhaat jouluahjat 2019 klahjakortti 680x680

9. Herkkukori

Useat K-ruokakaupat tarjoavat joulun aikaan valmiita herkkukoreja, jotka sopivat mainiosti joululahjaksi ystäville ja tuttaville. Jos haluat koota lahjan itse, nappaa K-Citymarketin kodin osastolta kärryyn kaunis myhome-kori ja täytä se erilaisilla herkuilla kuten pastalla, pestolla, artisokan sydämillä ja erityisen hyvällä oliiviöljyllä. Ainekset herkkulahjaan voit myös tilata helposti ja aikaa säästäen K-Ruoka-verkkokaupasta.

Inspiraatiota herkkulahjaan K-Ruoka.fi:stä >

10. Itse tehty ruokalahja

Niiltä, jotka rakastavat ruoanlaittoa, leipomista ja muuta keittiössä näpertelyä, itse tehty jouluinen ruokalahja syntyy kuin itsestään arkipuuhien lomassa. Alla muutama idea K-Ruoan 8000 reseptin joukosta:

parhaat jouluahjat 2019 keksiainekset 680x680 Kuva: Keksiainekset purkissa