Parhaita glögejä sinun makuusi

Parhaita glögejä sinun makuusi

Päivitetty 25.9.2023

Oletko maistanut jo näitä glögejä?

Esittelyssä glögikauden maukkaimmat uutuudet ja vanha tuttu glögisuosikki. Millä sinä aloittaisit talven glögikauden?

Helsinki Kultainen Glögi

The Helsinki Distilling Company ja Hommanäs Gård ovat yhdessä luoneet uudenlaisen glögin, jossa omenamehu yhdistyy aromikkaaseen Helsinki Dry Giniin. Mehu on kylmäpuristettu kotimaisista omenista. Maku on hedelmäinen ja mausteinen, perinteisten joulumausteiden sijaan mukana on muun muassa kuminaa ja sitruunaa. Nauti lämmitettynä sellaisenaan tai terästettynä!

Valio Hehku®

Jos kaipaat perinteistä ja syvänpunaista joulujuomaa, valitse Valio Hehku®. Tämä lämmittävä alkoholiton seurustelujuoma on mitä parhain talviajan kausituote, joka ihastuttaa mausteisuudellaan aina uudelleen. Valio Hehku® rypälejuoma saa makunsa neilikasta, kanelista, kirsikasta, vanilliinista ja rommiaromista.

Alkoholiton Loimu Glögi

Lignell & Piispasen alkoholiton Loimu Glögi on pehmeän täyteläinen glögi, joka sopii koko perheen nautittavaksi. Kuopiossa 170 vuoden käsityötaidolla valmistettu glögi saa makunsa mustikasta ja vadelmasta sekä perinteisistä joulumausteista Glögi valmistetaan punaviinistä, josta alkoholi on poistettu. Alkoholiton Loimu Glögi sopii myös vegaaneille. Glögi on parhaimmillaan noin 60 asteiseksi lämmitettynä, hyvässä seurassa nautittuna.