Tuunaa valmiit jouluruoat juhlakuntoon

Tuunaa valmiit jouluruoat juhlakuntoon

Päivitetty 1.12.2021

Vältä turha joulustressi ja hanki osa jouluruoista valmiina. Viimeistele valmisruoat juhlakuntoon, eikä kukaan arvaa, ettei niitä ole tehty alusta alkaen itse.

Kinkun maittavat kuorrutteet

Ei tuntitolkulla kestävää kinkunpaistoa! Osta kaupasta herkullinen, valmiiksi paistettu joulukinkku. Halutessasi voit kuorruttaa myös valmiskinkun.

Kinkun kuorruttaminen vie vain vähän aikaa. Valmiskinkun pinta kuorrutetaan halutulla tavalla ja kinkkua paistetaan 225-asteisessa uunissa 10−15 minuuttia. Tällöin kinkku saa kauniin kullanruskean värin ja samalla lämpenee hieman sisältä.

Tuttuja makuja arvostava kuorruttaa kinkun sinappi-korppujauhokuorrutteella, kun taas modernimpaan makuun sopii viikuna-pistaasikuorrutus.

Alkupalaherkut salaattibaarista

Joulutohinassa ei tarvitse tehdä kaikkea alusta asti itse. Kaupan puolivalmiista ja valmiista tuotteista herkut joulupöytään syntyvät ilman stressiä.

Poimi joulun alkupalapöydän herkut kauppasi salaattibaarista. Salaattibaarin antimista voit koota mieleisesti salaatin tai valita yksittäisiä herkkuja joulupöytään. Muista myös palvelutiskien monipuolinen tarjonta joulun alla!

Tuunattu rosolli

Myös kaupan valmiin rosollin voi tuunata mieleisekseen. Sekoita rosollin sekaan esimerkiksi silputtua silliä, paloiteltua tofua tai Pirkka salaattijuustokuutioita.