Viinit joulun Bocuse d'Or menulle

Viinit joulun Bocuse d'Or menulle

Suomen Bocuse d’Or -edustaja, tähtikokki Johan Kurkela, on loihtinut mestaruustason joulumenun kotikeittiöön. Teimme menun ennakkoon ja valitsimme pääruualle ja jälkiruualle sopivat viinit. Tässä suosituksemme. Maukasta joulua hyvän ruoan äärellä!

Pääruoka

Porsaan ulkofileetä ja paahdettua maa-artisokkaa: El Coto Crianza
Runsaat ja aromikkaat viinit ovat hyvä valinta, kun katat pöytään lihaisia ruokia. Mehevät ja hilloiset punaviinit ovat keskitäyteläisiä, täyteläisiä tai erittäin täyteläisiä viinejä, joita yhdistävät kypsä marjaisuus ja hilloinen paksuus.Voit löytää viineistä kirsikka- tai metsämarjahilloisia ja tumman luumuisia aromeja. Kypsät tanniinit tuovat viineihin ruokapöytään tarvittavan ryhdin.

viinisuositus bocuse paaruoka

Jälkiruoka

Karpalo-clafoutis: Gancia Moscato d’Asti
Makea, keskihapokas, persikkainen, kukkainen, hunajainen. Mainio jälkiruokaviini.

viinisuositus bocuse jalkiruoka joulu

Katso koko joulumenu >