Juhlien kevät 2023

Juhlien kevät 2023

Päivitetty 20.3.2023

Kevät on todellista juhlien aikaa! Oli tiedossa sitten ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, rippijuhlat tai vaikka kihlajaiset, löydät parhaat tarjottavat resepteistämme. Kokosimme tälle sivulle parhaat reseptit sekä ideat kevään 2023 ihanimpiin juhliin!

Juhlia on erilaisia, joten tarjoilutkin pitää sovittaa juhlan tyyliin. Ovatko kestit rennot vai muodolliset? Kuinka paljon vieraita on tulossa? Pitääkö erityisruokavaliot huomioida? Me autamme sinua järjestämään kaikenlaiset kekkerit!

Helppoa tarjottavaa juhliin saat aikaan sesongin parhaista raaka-aineista. Pirskahtelevat juhlajuomat ja kauniit koristeet kruunaavat juhlatunnelman. Pöytiin katetaan niin klassikkoja – suolaisia piirakoita, cocktail-paloja ja makeita juustokakkuja tai täytekakkuja – kuin uusimpien ruokatrendien makujakin.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään10–23
Huomenna ma 22.7.7–23
ti 23.7.7–23
ke 24.7.7–23
to 25.7.7–23
pe 26.7.7–23
la 27.7.7–23
Juustokakku on suomalaisten juhlapöytien ikisuosikki kesät talvet, eikä varmasti jää vierailta koskaan syömättä! Mitkä ovat tämän juhlakauden kuumimmat juustokakkutrendit?
Parhaat juustokakkureseptit ›

Miten sidotaan kukkakimppu? Katso ammattilaisen ohjeet ja vinkit

Opettele pari yksinkertaista niksiä ja saat kaupan kimpuista aivan uudennäköisiä! Ammattilaisen vinkit ruusu-, tulppani- ja neilikkakimppujen sitomiseen takaavat, että pöydässäsi ovat kesän kauneimmat kimput. Ammattilaiset käyttävät kukkakimpun sitomiseen usein spiraalitekniikkaa, jolloin kimpusta tulee ilmava.

Näin helppoa se on ›

Voileipäkakun koristelu

Voileipäkakku voi olla pöydän kaunein tarjottava, ja sen koristeet vinkkaavat kakun leikkaajalle sen täytteestä. Nappaa tästä tuoreet ideat voileipäkakun koristeluun ja kerää kehut juhlissa!

3 näyttävää ideaa ›
Miten muistaa uutta ylioppilasta tai valmistuvaa? Lahjavinkit auttavat toivotuimman lahjan valinnassa.
Katso vinkit ›