Juhlien kevät 2023

Juhlien kevät 2023

Päivitetty 20.3.2023

Kevät on todellista juhlien aikaa! Oli tiedossa sitten ylioppilasjuhlat, valmistujaiset, rippijuhlat tai vaikka kihlajaiset, löydät parhaat tarjottavat resepteistämme. Kokosimme tälle sivulle parhaat reseptit sekä ideat kevään 2023 ihanimpiin juhliin!

Juhlia on erilaisia, joten tarjoilutkin pitää sovittaa juhlan tyyliin. Ovatko kestit rennot vai muodolliset? Kuinka paljon vieraita on tulossa? Pitääkö erityisruokavaliot huomioida? Me autamme sinua järjestämään kaikenlaiset kekkerit!

Helppoa tarjottavaa juhliin saat aikaan sesongin parhaista raaka-aineista. Pirskahtelevat juhlajuomat ja kauniit koristeet kruunaavat juhlatunnelman. Pöytiin katetaan niin klassikkoja – suolaisia piirakoita, cocktail-paloja ja makeita juustokakkuja tai täytekakkuja – kuin uusimpien ruokatrendien makujakin.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7–23
Huomenna pe 1.12.7–23
la 2.12.7–23
su 3.12.10–23
ma 4.12.7–23
ti 5.12.7–23
ke 6.12. Itsenäisyyspäivä7–23
Tulevat poikkeusaukiolot
ke 6.12. Itsenäisyyspäivä7–23
to 21.12. Jouluviikon torstai7–23
pe 22.12. Jouluaaton aatto perjantai7–23
su 24.12. Jouluaatto7–18
ma 25.12. Joulupäivä12–18
ti 26.12. Tapaninpäivä10–23
su 31.12. Uudenvuodenaatto10–21

Salaatit kevään juhliin - 8 helppoa salaatti-ideaa

Salaatti on mainio vaihtoehto juhlien noutopöydässä, oli tarjolla sitten runsaasti lämpimiä ruokia tai vain pienempää suolaista ja makeaa. Kun teet juhlapöytään runsaan salaattibuffetin, voivat vieraat koota helposti mieleisensä annoksen.

Lue artikkeli ›
Juustokakku on suomalaisten juhlapöytien ikisuosikki kesät talvet, eikä varmasti jää vierailta koskaan syömättä! Mitkä ovat tämän juhlakauden kuumimmat juustokakkutrendit?
Parhaat juustokakkureseptit ›

3 x uusi buffaidea juhliin

Aina ei tarvitse olla seitsemää sorttia tarjottavaa, vaan tarjoilun voi rakentaa yhden teeman ympärille. Kata juhliisi hauska ja herkullinen teematarjoilu: sushibuffet, hodaribuffet tai lasten suosikki: jäätelöbuffet!

3 erilaista buffetia ›

  Miten sidotaan kukkakimppu? Katso ammattilaisen ohjeet ja vinkit

  Opettele pari yksinkertaista niksiä ja saat kaupan kimpuista aivan uudennäköisiä! Ammattilaisen vinkit ruusu-, tulppani- ja neilikkakimppujen sitomiseen takaavat, että pöydässäsi ovat kesän kauneimmat kimput. Ammattilaiset käyttävät kukkakimpun sitomiseen usein spiraalitekniikkaa, jolloin kimpusta tulee ilmava.

  Näin helppoa se on ›

  Voileipäkakun koristelu

  Voileipäkakku voi olla pöydän kaunein tarjottava, ja sen koristeet vinkkaavat kakun leikkaajalle sen täytteestä. Nappaa tästä tuoreet ideat voileipäkakun koristeluun ja kerää kehut juhlissa!

  3 näyttävää ideaa ›

  Juhlien järjestäjän muistilista

  Onnistuneista juhlista nauttivat sekä vieraat että isäntäväki. Kokosimme kokeneiden juhlanjärjestäjien vinkit rentoihin, ikimuistoisiin juhliin.

  Lue artikkeli ›

  Näin onnistuu täydellinen täytekakku

  Miten saada kakusta kuohkea, kasassa pysyvä ja maukas? Kuinka monelle syöjälle riittää kuuden munan täytekakusta? Näillä vinkeillä vähän tumpelommastakin kuoriutuu ehta sokerileipuri. Katso myös parhaat täytekakkureseptit!

  Lue artikkeli ›
  Miten muistaa uutta ylioppilasta tai valmistuvaa? Lahjavinkit auttavat toivotuimman lahjan valinnassa.
  Katso vinkit ›

  Virittäydy juhlatunnelmaan mocktaililla

  Alkoholiton drinkki eli mocktail sopii hyvin hienostuneiksi tarjottaviksi perhejuhliin. Jo muutaman raaka-aineen avulla saat taiottua raikkaan mocktailin, jonka voit kaataa kauniiseen lasiin. Kruunaa juhlava mocktail tuoreilla hedelmillä, marjoilla tai yrteillä!

  Lue artikkeli ›