Kesän juhlat

Kesän juhlat

Vuoden aurinkoisin juhlasesonki on vihdoin täällä. Ihana kesäilma tuo perheet ja ystävät saman pöydän ääreen erilaisten kesäjuhlien merkeissä. Kesäjuhlien ihastuttavan juhlatunnelman kruunaa tietenkin upeat tarjoilut ja koristelut.

Konfirmoitavat saavat rippitodistuksensa, valmistuvat tutkintotodistuksensa ja rakastavaiset toisensa kesän lukuisissa juhlissa. Valmistujaisten, rippijuhlien ja häiden juhlapöytään katetaan niin noutopöydän klassikkoja – suolaisia piirakoita, voileipäkakkuja ja täydellisiä täytekakkuja – kuin kesän ruokatrendien tuomia uusia makujakin.

Iso Omena
Tänään7:00 - 22:00
Huomenna ke 19.09.7:00 - 22:00
to 20.09.7:00 - 22:00
pe 21.09.7:00 - 22:00
la 22.09.7:00 - 22:00
su 23.09.10:00 - 22:00
ma 24.09.7:00 - 22:00

Voileipäkakku x 5

Suomalaisten juhlapöytien klassikko, voileipäkakku on edelleen erittäin trendikäs ja suosittu juhlatarjottava. Voileipäkakku on aikojen kuluessa saanut perinteisimpien lisäksi uusia muotoja ja mielenkiintoisia makuja. Miltä maistuisi voileipäkakku tällä kertaa kääretortun muodossa, tai kokonan vegaanisena?

Lue artikkeli ›

Vinkit puutarhajuhliin

Kesän parhaat muistot syntyvät läheisten kanssa yhdessä vietetyistä kesäilloista. Poimi yksinkertaiset vinkit puutarhajuhlien kattaukseen,koristeluun ja tarjoiluun - säästä aikasi läheisillesi järjestelyn sijaan!

Lue artikkeli ›
Juhlat edessä ja ideat lopussa? Poimi juhlapöytään kevään kymmenen houkuttelevinta cocktailpalasuosikkia!
10 pikkusuolaista kevääseen ›

Täydellisen täytekakun salat

Miten saada kakusta kuohkea, kasassa pysyvä ja maukas? Kuinka monelle syöjälle riittää kuuden munan täytekakusta? Vinkeillämme vähän tumpelommastakin jauhopeukalosta kuoriutuu ehta sokerileipuri! Kunhan opit tekemään täydellisen sokerikakkupohjan sekä kostuttamaan ja täyttämään sen virheettömästi, onkin aika siirtyä opettelemaan koristelun saloja.

Lue artikkeli ›
Kulloisenkin trendin mukaan kakuissa voidaan liioitella koristeiden ja kastikkeen määrässä, valella päälle peilinkirkas kuorrute tai vaikkapa somistaa värikäs fantasiakakku. Mitkä ovat vuoden 2018 kuumimmat kakkutrendit?
Kesään ja kesän kakkutrendit ›

Gluteenittomat juhlaleivonnaiset

Ota selville juhlavieraiden erityisruokavaliot etukäteen, jotta kaikille kutsutuille löytyy herkullisia juhlatarjottavia. Gluteenittomasti valmistat monet ihanat makeat ja suolaiset leivonnaiset - tai voit myös oikaista Pirkan juhlavilla gluteenittomilla tuotteilla!

Lue artikkeli ›

Salaatit kevään juhliin

Ruokaisat salaatit korvaavat tarvittaessa juhlien perinteiset lämpimät ruoat. Salaatti on kuitenkin hyvä vaihtoehto juhlien noutopöydässä, oli tarjolla sitten lämmintä ruokaa tai vain pienempää suolaista ja makeaa. Kun teet juhlapöytään vihreän salaattipohjan lisäksi runsaan salaattibuffetin, voivat vieraat koota helposti mieleisensä annoksen.

Lue artikkeli ›

    Uusimmat reseptit juhliin