K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Juhlien kevät

Juhlien kevät

Kevät on todellista juhlien aikaa! Kokosimme tälle sivulle parhaat reseptit sekä ideat kevään 2022 ihanimpiin juhliin!

Juhlia on erilaisia, joten tarjoilutkin pitää sovittaa juhlan tyyliin. Ovatko kestit rennot vai muodolliset? Kuinka paljon vieraita on tulossa? Pitääkö erityisruokavaliot huomioida? Me autamme sinua järjestämään kaikenlaiset kekkerit!

Sesongin parhaat raaka-aineet, pirskahtelevat juhlajuomat ja kauniit koristeet kruunaavat juhlatunnelman. Pöytiin katetaan niin klassikkoja – suolaisia piirakoita, cocktail-paloja ja makeita juustokakkuja tai täytekakkuja – kuin uusimpien ruokatrendien makujakin.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään10 - 22
Huomenna ma 26.9.7 - 22
ti 27.9.7 - 22
ke 28.9.7 - 22
to 29.9.7 - 22
pe 30.9.7 - 22
la 1.10.7 - 22

3 x uusi buffaidea juhliin

Aina ei tarvitse olla seitsemää sorttia tarjottavaa, vaan tarjoilun voi rakentaa yhden teeman ympärille. Kata juhliisi hauska ja herkullinen teematarjoilu: sushibuffet, hodaribuffet tai lasten suosikki: jäätelöbuffet!

3 erilaista buffetia ›
  Juustokakku on suomalaisten juhlapöytien ikisuosikki kesät talvet, eikä varmasti jää vierailta koskaan syömättä! Mitkä ovat tämän juhlakauden kuumimmat juustokakkutrendit?
  Parhaat juustokakkureseptit ›

  Miten sidotaan kukkakimppu? Katso ammattilaisen ohjeet ja vinkit

  Opettele pari yksinkertaista niksiä ja saat kaupan kimpuista aivan uudennäköisiä! Ammattilaisen vinkit ruusu-, tulppani- ja neilikkakimppujen sitomiseen takaavat, että pöydässäsi ovat kesän kauneimmat kimput. Ammattilaiset käyttävät kukkakimpun sitomiseen usein spiraalitekniikkaa, jolloin kimpusta tulee ilmava.

  Näin helppoa se on ›

  Voileipäkakun koristelu

  Voileipäkakku voi olla pöydän kaunein tarjottava, ja sen koristeet vinkkaavat kakun leikkaajalle sen täytteestä. Nappaa tästä tuoreet ideat voileipäkakun koristeluun ja kerää kehut juhlissa!

  3 näyttävää ideaa ›

  Juhlien järjestäjän muistilista

  Onnistuneista juhlista nauttivat sekä vieraat että isäntäväki. Kokosimme kokeneiden juhlanjärjestäjien vinkit rentoihin, ikimuistoisiin juhliin.

  Lue artikkeli ›
  Juhlat edessä ja ideat lopussa? Poimi juhlapöytään 10 + 1 houkuttelevinta cocktailpalasuosikkia!
  Parhaat cocktailpalat ›

  Täydellisen täytekakun salat

  Miten saada kakusta kuohkea, kasassa pysyvä ja maukas? Kuinka monelle syöjälle riittää kuuden munan täytekakusta? Näillä vinkeillä vähän tumpelommastakin kuoriutuu ehta sokerileipuri. Katso myös parhaat täytekakkureseptit!

  Lue artikkeli ›