Kevään juhlat

Kevään juhlat

Monen lukionsa päättävän ja ammattiin valmistuvan nuoren uurastus palkitaan keväällä ikimuistoisella päivällä, joka on onnitteluja, herkullisia tarjottavia ja lämmintä tunnelmaa täynnä.

Kevät antaa monta riemukasta syytä juhlaan: äitienpäivä, vappu, ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset ilahduttavat lisääntyvän valon ohella.

Sesongin parhaat raaka-aineet, pirskahtelevat juhlajuomat ja kauniit koristeet kruunaavat juhlatunnelman. Noutopöytiin katetaan niin klassikkoja – suolaisia piirakoita, cocktail-paloja ja makeita juustokakkuja tai täytekakkuja – kuin uusimpien ruokatrendien makujakin.

Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna su 26.05.10 - 22
ma 27.05.7 - 22
ti 28.05.7 - 22
ke 29.05.7 - 22
to 30.05. Helatorstai7 - 22
pe 31.05.7 - 22
Tulevat poikkeusaukiolot
pe 21.06. Juhannusaatto7 - 19

Ylioppilasjuhlien menu x 4

Joko teidän perheessänne on sovittu, mitä kevään valmistujaisissa tarjoillaan? Valmistujaisten menun suunnittelu on ihanaa, mutta myös haastavaa. Olemmekin hieman avittaneet juhlien järjestäjää, ja suunnitelleet valmiiksi neljä erilaista lakkiais- tai valmistujaismenua; perinteisen, vegaanisen, helposti valmistuvan sekä värikkään trendikkään menun.

Lue artikkeli ›
Juustokakku on suomalaisten juhlapöytien ikisuosikki kesät talvet, eikä varmasti jää vierailta koskaan syömättä! Mitkä ovat tämän juhlakauden kuumimmat juustokakkutrendit?
Parhaat juustokakkureseptit ›

Donitsiseinä on kevään juhlien suosikki - näin helposti teet sen kotona

Donitsiseinä on juhlien taattu vetonaula, joka hurmaa etenkin lapset. Katso helppo ohje artikkelin lopusta!

Lue artikkeli ›
Juhlat edessä ja ideat lopussa? Poimi juhlapöytään 10 + 1 houkuttelevinta cocktailpalasuosikkia!
Parhaat cocktailpalat ›

Ylioppilasjuhlien muistilista

Kevät on ylioppilasjuhlien ja valmistujaisten aikaa ja monessa kodissa suunnitellaankin viihtyisiä juhlia jo kauan ennen juhlapäivää. Mitä kannattaa muistaa juhlia järjestäessä? Katso muistilista!

Lue artikkeli ›

Seitsemän vinkkiä juhlakattaukseen

Juhlat ovat elämän parhaita hetkiä. Juhlakattaukseen kannattaa panostaa. Unohda silti turha stressaaminen, sillä parhaat juhlat syntyvät hyvästä tunnelmasta ja yhdessäolosta.

Lue artikkeli ›

Miten sidotaan kukkakimppu? Katso ammattilaisen ohjeet

Opettele pari niksiä ja saat K-ruokakaupan kimpuista aivan uudennäköisiä. Katso ammattilaisen vinkit ruusu-, tulppani- ja neilikkakimppujen sitomiseen ja tilaa kukat kätevästi K-Ruoka-verkkokaupasta.

Lue artikkeli ›

Parhaat viinit ja kuohuvat valmistujaisten noutopöytään

Värikkäät buffetpöydät notkuvat juhlissa herkuista jos toisistakina. Noutopöydän herkkujen kylkeen kannattaa valita monikäyttöiset viiniparit, jotka eivät riitele antimien erilaisten makujen kanssa. Helpotimme valintaa nostamalla kaksi viiniparia noutopöytien herkkujen kaveriksi. Täältä löydät myös suositukset juhlapäivän samppanjaksi ja kuohuviiniksi!

Lue artikkeli ›