Juhla
Kesän juhlat

Kesän juhlat

Kesä on juhlien aikaa! Tärkeä päivä on täynnä onnea, yhdessäoloa ja tietenkin maistuvia tarjoiluja. Näillä vinkeillä takaat onnistuneet pirskeet.

Kesä antaa monta riemukasta syytä juhlaan: valmistujaiset, häät, rippijuhlat tai muut kesäjuhlat antavat syytä iloon ja kokoavat ystävät ja perheen yhteen.

Sesongin parhaat raaka-aineet, pirskahtelevat juhlajuomat ja kauniit koristeet kruunaavat juhlatunnelman. Noutopöytiin katetaan niin klassikkoja – suolaisia piirakoita, cocktail-paloja ja makeita juustokakkuja tai täytekakkuja – kuin uusimpien ruokatrendien makujakin.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna pe 19.07.7 - 22
la 20.07.7 - 22
su 21.07.10 - 22
ma 22.07.7 - 22
ti 23.07.7 - 22
ke 24.07.7 - 22

Tahnabaari, juhlien nerokas vetonaula

Haluatko päästä juhlatarjoilussa helpolla? Surauta noutopöytään maukkaita tahnoja ja nosta ne tarjolle tuoreen leivän kanssa. Täydellistä!

Inspiroidu resepteistä! ›
Juustokakku on suomalaisten juhlapöytien ikisuosikki kesät talvet, eikä varmasti jää vierailta koskaan syömättä! Mitkä ovat tämän juhlakauden kuumimmat juustokakkutrendit?
Parhaat juustokakkureseptit ›

Seitsemän vinkkiä juhlakattaukseen

Juhlat ovat elämän parhaita hetkiä. Juhlakattaukseen kannattaa panostaa. Unohda silti turha stressaaminen, sillä parhaat juhlat syntyvät hyvästä tunnelmasta ja yhdessäolosta.

Lue artikkeli ›

Miten sidotaan kukkakimppu? Katso ammattilaisen ohjeet

Opettele pari niksiä ja saat K-ruokakaupan kimpuista aivan uudennäköisiä. Katso ammattilaisen vinkit ruusu-, tulppani- ja neilikkakimppujen sitomiseen ja tilaa kukat kätevästi K-Ruoka-verkkokaupasta.

Lue artikkeli ›

Täydellisen täytekakun salat

Miten saada kakusta kuohkea, kasassa pysyvä ja maukas? Kuinka monelle syöjälle riittää kuuden munan täytekakusta? Näillä vinkeillä vähän tumpelommastakin kuoriutuu ehta sokerileipuri. Katso myös parhaat täytekakkureseptit!

Lue artikkeli ›
Juhlat edessä ja ideat lopussa? Poimi juhlapöytään 10 + 1 houkuttelevinta cocktailpalasuosikkia!
Parhaat cocktailpalat ›

Rapujuhlien menu x 4

Tunnelmallinen rapuillallinen on mitä mainioin syy kutsua ystävät yhteen hyvän ruoan ääreen ihastelemaan pimenevää loppukesän iltaa. Hyvin suunniteltu menu kruunaa rapujuhlat. Lue ehdotuksemme perinteisen, modernin, helpon ja vegaanisen rapumenun luomiseen!

Katso menut ›