Ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset

Ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset

Kun kevätaurinko ja lähestyvän kesän odotus valtaavat kodit, alkaa myös valmistautuminen vuoden suureen juhlasesonkiin. Kevään ja kesän ihanien juhlien ihastuttavan juhlatunnelman kruunaavat tietenkin upeat tarjoilut ja koristelut.

Ylioppilaat saavat lakkinsa, konfirmoitavat rippitodistuksensa ja rakastavaiset toisensa kevään ja kesän lukuisissa juhlissa. Ylioppilasjuhlien, valmistujaisten, rippijuhlien ja häiden juhlapöytään katetaan niin noutopöydän klassikkoja – suolaisia piirakoita, voileipäkakkuja ja täydellisiä täytekakkuja – kuin kesän ruokatrendien tuomia uusia makujakin.

Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna ti 24.04.7 - 22
ke 25.04.7 - 22
to 26.04.7 - 22
pe 27.04.7 - 22
la 28.04.7 - 22
su 29.04.10 - 22
Tulevat poikkeusaukiolot
ma 30.04. Vappuaatto7 - 22
ti 01.05. Vappupäivä10 - 20
to 10.05. Helatorstai10 - 22
su 13.05. Äitienpäivä10 - 22

Voileipäkakku x 5

Suomalaisten juhlapöytien klassikko, voileipäkakku on edelleen erittäin trendikäs ja suosittu juhlatarjottava. Voileipäkakku on aikojen kuluessa saanut perinteisimpien lisäksi uusia muotoja ja mielenkiintoisia makuja. Miltä maistuisi voileipäkakku tällä kertaa kääretortun muodossa, tai kokonan vegaanisena?

Lue artikkeli ›

Valmistujaiskakku hurmaa juhlavieraat

Valmistujaiskakku on kevään ylioppilasjuhlissa kahvipöydän tärkein tarjottava, jonka koristeluunkin kannattaa panostaa. Millainen on päivänsankarin suosikkikakku: täytekakku, juustokakku, marenkikakku vai kahvikakku? Entä kuinka suuri kakku vierasjoukolle kannattaa varata?

Lue artikkeli ›
Juhlat edessä ja ideat lopussa? Poimi juhlapöytään kevään kymmenen houkuttelevinta cocktailpalasuosikkia!
10 pikkusuolaista kevääseen ›

Täydellisen täytekakun salat

Miten saada kakusta kuohkea, kasassa pysyvä ja maukas? Kuinka monelle syöjälle riittää kuuden munan täytekakusta? Vinkeillämme vähän tumpelommastakin jauhopeukalosta kuoriutuu ehta sokerileipuri! Kunhan opit tekemään täydellisen sokerikakkupohjan sekä kostuttamaan ja täyttämään sen virheettömästi, onkin aika siirtyä opettelemaan koristelun saloja.

Lue artikkeli ›
Kulloisenkin trendin mukaan kakuissa voidaan liioitella koristeiden ja kastikkeen määrässä, valella päälle peilinkirkas kuorrute tai vaikkapa somistaa värikäs fantasiakakku. Mitkä ovat vuoden 2018 kuumimmat kakkutrendit?
Kesään ja kesän kakkutrendit ›

Gluteenittomat juhlaleivonnaiset

Ota selville juhlavieraiden erityisruokavaliot etukäteen, jotta kaikille kutsutuille löytyy herkullisia juhlatarjottavia. Gluteenittomasti valmistat monet ihanat makeat ja suolaiset leivonnaiset - tai voit myös oikaista Pirkan juhlavilla gluteenittomilla tuotteilla!

Lue artikkeli ›

Salaatit kevään juhliin

Ruokaisat salaatit korvaavat tarvittaessa juhlien perinteiset lämpimät ruoat. Salaatti on kuitenkin hyvä vaihtoehto juhlien noutopöydässä, oli tarjolla sitten lämmintä ruokaa tai vain pienempää suolaista ja makeaa. Kun teet juhlapöytään vihreän salaattipohjan lisäksi runsaan salaattibuffetin, voivat vieraat koota helposti mieleisensä annoksen.

Lue artikkeli ›

    Uusimmat reseptit juhliin