Juhla
Pikkujoulut ja muut talven juhlat

Pikkujoulut ja muut talven juhlat

Juhlien järjestäminen on antoisaa, ja joulun aikaan on erityisen ihanaa kutsua ystävät koolle! Järjestitpä sitten pikkujoulut, itsenäisyyspäivän cocktail-juhlat tai rennot illantujaiset, näillä vinkeillä takaat onnistuneet pirskeet.

Juhlia on erilaisia, joten tarjoilutkin pitää sovittaa juhlan tyyliin. Ovatko kestit rennot vai muodolliset? Kuinka paljon vieraita on tulossa? Pitääkö erityisruokavaliot huomioida? Me autamme sinua järjestämään kaikenlaiset kekkerit!

Sesongin parhaat raaka-aineet, pirskahtelevat juhlajuomat ja kauniit koristeet kruunaavat juhlatunnelman. Pöytiin katetaan niin klassikkoja – suolaisia piirakoita, cocktail-paloja ja makeita juustokakkuja tai täytekakkuja – kuin uusimpien ruokatrendien makujakin.

K‑Citymarket Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna pe 21.02.7 - 22
la 22.02.7 - 22
su 23.02.10 - 22
ma 24.02.7 - 22
ti 25.02.7 - 22
ke 26.02.7 - 22

Pikkusuolaiset voitaikinasta x 10

Helpot tarjottavat juhliin syntyvät nopeasti valmiista voi- tai lehtitaikinasta. Taikinasta saa niin pasteijat, helpon piirakkapohjan kuin liha- tai kasvistäytteiset pikkupalatkin. Pakastetaikina on todellakin kiireisen kokin pelastus!

10 reseptivinkkiä ›
Juustokakku on suomalaisten juhlapöytien ikisuosikki kesät talvet, eikä varmasti jää vierailta koskaan syömättä! Mitkä ovat tämän juhlakauden kuumimmat juustokakkutrendit?
Parhaat juustokakkureseptit ›

Tee itse joulukranssi

Ensivaikutelma on tärkein – kaunis kranssi ovessa tuo vieraille heti juhlamielen! Tee itse muhkea havukranssi, tai koristeellinen kranssi trendikkäästä eukalyptuksesta ja kuivakukista.

Katso ohjeet ›
  Juhlat edessä ja ideat lopussa? Poimi juhlapöytään 10 + 1 houkuttelevinta cocktailpalasuosikkia!
  Parhaat cocktailpalat ›

  Seitsemän vinkkiä juhlakattaukseen

  Juhlat ovat elämän parhaita hetkiä. Juhlakattaukseen kannattaa panostaa. Unohda silti turha stressaaminen, sillä parhaat juhlat syntyvät hyvästä tunnelmasta ja yhdessäolosta.

  Lue artikkeli ›

  Virittäydy juhlatunnelmaan mocktaililla

  Kuka väitti, että alkoholista kieltäytyvän tarvitsisi tyytyä veteen? Alkoholittomat drinkit, eli niin kutsutut mocktailit, sopivat hyvin hienostuneiksi tarjottaviksi perhejuhliin tai silloin, kun tahdot muuten vain hemmotella itseäsi. Muutaman raaka-aineen avulla taiot raikkaan juoman, jonka voit kaataa kauniiseen lasiin ja kruunata kokonaisuuden tuoreilla hedelmillä ja yrteillä.

  Katso ideat ›