Talven juhlat

Talven juhlat

Alkuvuodesta kootaan koko jengi koolle illanistujaisiin, hempeillään ystävänpäivän merkeissä, pidetään blinikestit ja leivotaan Runebergin päivän rakastettuja leivonnaisia.

Sesongin parhaat raaka-aineet, pirskahtelevat juhlajuomat ja kauniit koristeet kruunaavat juhlatunnelman. Noutopöytiin ja illallispöytiin katetaan niin klassikkoja – suolaisia piirakoita, cocktail-paloja ja makeita juustokakkuja – kuin uusimpien ruokatrendien makujakin.

Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna to 17.01.7 - 22
pe 18.01.7 - 22
la 19.01.7 - 22
su 20.01.10 - 22
ma 21.01.7 - 22
ti 22.01.7 - 22

Täydellisten blinien salaisuus

Kuumin bliniaika on taas täällä. Blinikestit sopivat loistavasti ystäväporukan illanistujaisiin, joihin tarjottavia voidaan tuoda nyyttärihengessä illan järjestäjän hoitaessa blinitaikinan teon. Blinien perinteisiä täytteitä ovat mäti, smetana ja punasipuli, mutta myös liha- sekä kasvistäytteet säväyttävät blinien makumaailmaa.

Lue artikkeli

Näin kokoat juustotarjottimen

Juustotarjotin on tyylikkäiden juhlien tuntomerkki! Virittäydy pimenevän syksyn tunnelmaan ystävien kanssa höyryävää glögiä tai kuohujuomaa siemaillen, ja kokoa kaveriksi upea juustotarjotin. Lue vinkit, miten kokoat koko seurueelle maistuvan juustotarjottimen ja yhdistät siihen täydelliset hillot ja juomat.

Lue artikkeli

Runebergin päivän reseptit

Runebergin päivää vietetään 5. helmikuuta, mutta mikä estäisi nauttimasta Runebergin päivän leivonnaisia muulloinkin? Perinteisten Runebergin torttujen lisäksi suosikkileivonnaisen voi leipoa minimuffineiksi, kakuksi, kääretortuksi tai tähtipullaksi.

Lue artikkeli
Juhlat edessä ja ideat lopussa? Poimi juhlapöytään 10 + 1 houkuttelevinta cocktailpalasuosikkia!
Parhaat cocktailpalat ›

Ystävänpäivän illallinen nautitaan kynttilänvalossa

Kynttilänvalossa nautittu pitkän kaavan ystävänpäivän illallinen tarjoaa loistavan tilaisuuden viettää laatuaikaa rakkaan tai ystävien kanssa. Valmista ystävänpäivään itse tehtyjä ruokia tai oikaise valmiilla herkuilla. Kolme valmista menuvaihtoehtoamme helpottavat tarjottavien pähkäilyä.

Lue artikkeli
  Juustokakku on suomalaisten juhlapöytien ikisuosikki kesät talvet, eikä varmasti jää vierailta koskaan syömättä! Mitkä ovat tämän juhlakauden kuumimmat juustokakkutrendit?
  Parhaat juustokakkureseptit ›

  Pikkusuolaiset voitaikinasta x 10

  Juhlien järjestäminen on hauskaa, mutta saattaa käydä emännälle tai isännälle raskaaksi, mikäli valmisteltavaa on paljon. Ota herkullinen oikoreitti, ja valmista juhlien pikkusuolaiset helposti valmiista voi- tai lehtitaikinasta. Pakastetaikina on todellakin kiireisen kokin pelastus, josta voi valmistaa monenlaisia juhlaherkkuja.

  Lue artikkeli

   Uusimmat reseptit juhliin