Kevään juhlat

Kevään juhlat

Monen lukionsa päättävän ja ammattiin valmistuvan nuoren uurastus palkitaan keväällä ikimuistoisella päivällä, joka on onnitteluja, herkullisia tarjottavia ja lämmintä tunnelmaa täynnä.

Kevät antaa monta riemukasta syytä juhlaan: äitienpäivä, vappu, ylioppilasjuhlat ja valmistujaiset ilahduttavat lisääntyvän valon ohella.

Sesongin parhaat raaka-aineet, pirskahtelevat juhlajuomat ja kauniit koristeet kruunaavat juhlatunnelman. Noutopöytiin katetaan niin klassikkoja – suolaisia piirakoita, cocktail-paloja ja makeita juustokakkuja tai täytekakkuja – kuin uusimpien ruokatrendien makujakin.

Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna pe 22.03.7 - 22
la 23.03.7 - 22
su 24.03.10 - 22
ma 25.03.7 - 22
ti 26.03.7 - 22
ke 27.03.7 - 22
Tulevat poikkeusaukiolot
pe 19.04. Pitkäperjantai7 - 22

3 x vastuullinen Earth Hour -menu

Maailman suurin ilmastotapahtuma, WWF:n Earth Hour sammuttaa lauantaina 30.3.2019 klo 20.30-21.30 symbolisena eleenä valot ilmaston puolesta ja kutsuu sinut maailman suurimmalle kynttiläillalliselle.

Katso menut ›
Juhlat edessä ja ideat lopussa? Poimi juhlapöytään 10 + 1 houkuttelevinta cocktailpalasuosikkia!
Parhaat cocktailpalat ›

Salaatit kevään juhliin

Ruokaisat salaatit korvaavat tarvittaessa juhlien perinteiset lämpimät ruoat. Salaatti on kuitenkin hyvä vaihtoehto juhlien noutopöydässä, oli tarjolla sitten lämmintä ruokaa tai vain pienempää suolaista ja makeaa. Kun teet juhlapöytään vihreän salaattipohjan lisäksi runsaan salaattibuffetin, voivat vieraat koota helposti mieleisensä annoksen.

Lue artikkeli ›
  Juustokakku on suomalaisten juhlapöytien ikisuosikki kesät talvet, eikä varmasti jää vierailta koskaan syömättä! Mitkä ovat tämän juhlakauden kuumimmat juustokakkutrendit?
  Parhaat juustokakkureseptit ›

  Donitsiseinä on kevään juhlien suosikki - näin helposti teet sen kotona

  Donitsiseinä on juhlien taattu vetonaula, joka hurmaa etenkin lapset. Katso helppo ohje artikkelin lopusta!

  Lue artikkeli ›

   Ylioppilasjuhlien muistilista

   Kevät on ylioppilasjuhlien ja valmistujaisten aikaa ja monessa kodissa suunnitellaankin viihtyisiä juhlia jo kauan ennen juhlapäivää. Mitä kannattaa muistaa juhlia järjestäessä? Katso muistilista!

   Lue artikkeli ›

   Seitsemän vinkkiä juhlakattaukseen

   Juhlat ovat elämän parhaita hetkiä. Juhlakattaukseen kannattaa panostaa. Unohda silti turha stressaaminen, sillä parhaat juhlat syntyvät hyvästä tunnelmasta ja yhdessäolosta.

   Lue artikkeli ›