1. Lohisapas
Sapakset, eli supisuomalaiset versiot espanjalaisista tapaksista ovat trendikästä tarjottavaa. Tyylikkäät lohisapakset koristellaan pikapikkelöidyillä kurkuilla.
2. Riimihärkä
Hyvin maustettu ja ohueksi vuoltu raaka naudan sisäfilee on taattu noutopöydän suosikki, ja juhlava alkupala istuvallekin illalliselle.
3. Porosapas
Helpot porosapakset maistuvat glögijuhlien suolapalana. Näihin suupaloihin ei tarvita kuin pieniä perunoita, suolakurkkuja, kylmäsavuporoa ja vähän mausteita!
4. Granaattiomenacrostinit
Ihanan punaiset granaattiomenansiemenet ovat kauniita kuin korut! Camembert-juuston ja makeankirpeiden siementen liitto on täydellinen.
5. Suolapähkinänäkkileipä
Herkullinen suolapähkinänäkkileipä on helppo valmistaa. Se sopii tarjottavaksi sellaisenaan tai juustopöydässä perinteisten voileipäkeksien sijaan.
6. Tuorejuustopallot
Vahvat, pitkään kypsytetyt juustot eivät maistu kaikille. Tuorejuustopallot ovat pehmoisen mieto lisä juustopöytään, ja voit koristella ne haluamillasi yrteillä tai muilla mauilla.
7. Seesami-lehtikaalisipsit
Kaikki rakastavat jotain rouskuvaa! Rapeat lehtikaalisipsit maustetaan nyt trendikkäästi seesamiöljyllä ja seesaminsiemenillä.
8. Vuohenjuusto-pähkinäleivät
Ihanat lämpimät vuohenjuusto-pähkinäleivät sopivat noutopöytään, tai alkuruokakeiton lisäkkeeksi.
9. Blinipannukakku
Blinit ovat ihania, mutta yksittäisten lettujen paistaminen vie aikaa. Oikaise vähän, ja tee blinit pannukakun muotoon! Helppoa, ja vähintään yhtä herkullista.
10. Kinkkuhyrrät
Klassiset kinkkuhyrrät eli kinkkurullat ovat mainio täydennys juhlien kahvipöytään. Hyrrät valmistuvat nopeasti valmiista voitaikinasta.
11. Mäti-avokadoleivät
Saaristolaisleipä sopii täydellisesti talven suupaloihin! Yhdistä siihen pehmeää avokadotahnaa ja mätiä, niin fiineimpiinkin juhliin sopivat pikkupalat ovat valmiina.