10+1 ideaa talven pikkusuolaisiin

10+1 ideaa talven pikkusuolaisiin

Syksy ja alkutalvi ovat täynnä ihania juhlahetkiä - valitsimme 11 parasta ehdotusta juhlien suolaisiksi pikkutarjottaviksi.

1. Lohisapas

Sapakset, eli supisuomalaiset versiot espanjalaisista tapaksista ovat trendikästä tarjottavaa. Tyylikkäät lohisapakset koristellaan pikapikkelöidyillä kurkuilla.

Lohisapas

2. Riimihärkä

Hyvin maustettu ja ohueksi vuoltu raaka naudan sisäfilee on taattu noutopöydän suosikki, ja juhlava alkupala istuvallekin illalliselle.

Riimihärkä

3. Porosapas

Helpot porosapakset maistuvat glögijuhlien suolapalana. Näihin suupaloihin ei tarvita kuin pieniä perunoita, suolakurkkuja, kylmäsavuporoa ja vähän mausteita!

Porosapas

4. Granaattiomenacrostinit

Ihanan punaiset granaattiomenansiemenet ovat kauniita kuin korut! Camembert-juuston ja makeankirpeiden siementen liitto on täydellinen.

Granaattiomenacrostinit

5. Suolapähkinänäkkileipä

Herkullinen suolapähkinänäkkileipä on helppo valmistaa. Se sopii tarjottavaksi sellaisenaan tai juustopöydässä perinteisten voileipäkeksien sijaan.

Suolapähkinänäkkileipä

6. Tuorejuustopallot

Vahvat, pitkään kypsytetyt juustot eivät maistu kaikille. Tuorejuustopallot ovat pehmoisen mieto lisä juustopöytään, ja voit koristella ne haluamillasi yrteillä tai muilla mauilla.

Tuorejuustopallot

7. Seesami-lehtikaalisipsit

Kaikki rakastavat jotain rouskuvaa! Rapeat lehtikaalisipsit maustetaan nyt trendikkäästi seesamiöljyllä ja seesaminsiemenillä.

Seesamilehtikaalisipsit

8. Vuohenjuusto-pähkinäleivät

Ihanat lämpimät vuohenjuusto-pähkinäleivät sopivat noutopöytään, tai alkuruokakeiton lisäkkeeksi.

Vuohenjuustopähkinäleivät

9. Blinipannukakku

Blinit ovat ihania, mutta yksittäisten lettujen paistaminen vie aikaa. Oikaise vähän, ja tee blinit pannukakun muotoon! Helppoa, ja vähintään yhtä herkullista.

Blinipannukakku

10. Kinkkuhyrrät

Klassiset kinkkuhyrrät eli kinkkurullat ovat mainio täydennys juhlien kahvipöytään. Hyrrät valmistuvat nopeasti valmiista voitaikinasta.

Kinkkurullat

11. Mäti-avokadoleivät

Saaristolaisleipä sopii täydellisesti talven suupaloihin! Yhdistä siihen pehmeää avokadotahnaa ja mätiä, niin fiineimpiinkin juhliin sopivat pikkupalat ovat valmiina.

Mäti avokado leivät