Helpot marjapiirakat

Helpot marjapiirakat

Päivitetty 14.8.2023

Helppo ja nopea marjapiirakka on varma valinta niin arkeen kuin juhlaan! Kesällä makoisat piirakat valmistuvat tuoreista mustikoista, vadelmista, mansikoista ja herukoista, mutta kesäisiä marjoja saa onneksi piirakoihin myös pakasteesta ympäri vuoden. Katso tästä helpoimmat piirakkareseptit ja ihanimmat kesäpäivän herkut!

Helppo marjapiirakka

Helppo mamman marjapiirakka on oikea kesäklassikko! Tässä versiossa marjapiirakka saa täytteensä raikkaasta turkkilaisesta jogurtista ja kesän parhaista marjoista. Marjat sekä jogurttitäyte lisätään pohjan päälle ja piirakka on sen jälkeen valmis uuniin!

Helppo marjapiirakka 680x300

Marjapiirakka, pellillinen

Jos on tiedossa isompi sakki vieraita, leivo pellillinen muhkeaa marjapiirakkaa, jota varmasti riittää kaikille! Valmiin piirakan päälle voit siivilöidä hieman tomusokeria ja tarjoa piirakka vaniljakastikkeen kera.

Marjapiirakka pellillinen (680x300)

Punaherukkapiirakka, pellillinen

Punaherukkapiirakassa makean kirpeät punaherukat saavat kaverikseen herkullisen kauramurun. Mehevä piirakka on helppo valmistaa ja pellillisestä piirakkaa riittää niin ikään herkuteltavaa isommallekin porukalle.

Punaherukkapiirakka 2023 (680x300)

Rahkamustikkapiirakka

Mustikkainen rahkapiirakka on kesäpiirakoiden aatelistoa! Pehmeä piirakkapohja ja täyteläinen rahkatäyte on maukas yhdistelmä ja maistuu takuuvarmasti kesän vieraille kahvipöydässä.

Rahkamustikkapiirakka 2023 (680x300)

Pellillinen mustikkapiirakkaa

Perinteinen mehevä mustikkapiirakka on helppo tehdä ja siitä riittää isollekin joukolle. Taikinapohjaa murustellaan hieman mustikkatäytteen päälle, näin piirakalle saadaan ihanan rapea päällys. Mustikkapiirakka maistuu mahtavalta sellaisenaan tai voit tarjoilla sen myös vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa!

Pellillinen mustikkapiirakkaa 680x300

Mustaherukka-rahkapiirakka

Kaurainen mustaherukka-rahkapiirakka valmistuu todella helposti: ainekset vain sekoitetaan keskenään. Jogurtti taikinapohjassa sekä maitorahka täytteessä takaa sen, että piirakka on ihanan mehevä, ja kaiken lisäksi piirakka on gluteeniton!

Mustaherukka-rahkapiirakka 680x300

Helppo mustikkapiirakka

Tästä ei mustikkapiirakan valmistaminen paljon helpommaksi muutu! Nopeasti sekoitettava pohja on lisäksi myös gluteeniton. Kaurajauhojen ansiosta pohja on ihanan murea, ja kermaviili tuo täytteeseen mehevyyttä.

Helppo mustikkapiirakka 680x300

Tosi helppo kuningatarpiirakka

Jos haluat todellakin päästä helpolla, niin tämä resepti on sinulle! Tosi helppo kuningatarpiirakka valmistuu kätevästi valmiista murotaikinasta, kuohkeasta kermaviiliseoksesta ja pakastemarjoista.

Tosi helppo kuningatarpiirakka 680x300

Vadelmapiirakka

Kaikessa yksinkertaisuudessaan mamman vadelmapiirakka on herkullinen klassikko! Mehevän makeaan kermaviilitäytteeseen sopivat niin tuoreet kuin pakastetutkin vadelmat. Piirakka on nopeasti valmis tarjottavaksi kesän kahvipöytään.

Vadelmapiirakka 2020 (680x300)

Ainekset kätevästi myös verkkokaupasta!