Helppo kakku joka juhlaan

Helppo kakku joka juhlaan

Kakku on mitä mainioin tapa juhlistaa niin isänpäivää, äitienpäivää kuin myös pääsiäistä ja synttäreitäkin. Maistuupa helppo kakku myös jouluna ja juhannuksena – eli jos nyt rehellisiä ollaan, niin ihan milloin tahansa.

Helpot marjakakut

Mansikasta syntyy oiva helppo juhannuskakku, tai ihan vaan kesäpäivän kakku. Se antaa luvan oikaista valmiilla kakkupohjilla, mutta tarjoaa kuitenkin aidonmakuisen täytekakkuelämyksen. Tuore sitruunamelissa raikastaa kakun. Muista myös yhdistellä reseptejä rohkeasti oman tilanteesi mukaan!

Helppo vadelmalevykakku 680x300 Kuvassa: Helppo vadelmalevykakku

Helpot suklaiset kakut

Kaakaosta sen sijaan syntyy hyvin helppo mutakakku, joka sopii erinomaisesti isänpäivään tai muuhun tilaisuuteen, jossa suklaasuita on joko vieraina tai päivänsankarina. Helpon suklaakakun salaisuus on itse asiassa maustettu rahka, jonka makua vaihtamalla voi myös kakun vivahdetta helposti viedä haluamaansa suuntaan. Kaakaojauheen on syytä olla tuhdin tummaa.

Helppo mutakakku 680x300 Kuvassa: Helppo mutakakku

Hauskat ja helpot jäätelökakut

Lastenjuhlien ja syntymäpäivien takuuhitti on jäätelökakku, jonka tekemisessä lapsi voi auttaa. Samoin kirahvi-jäätelökääretorttu on varsinainen "peace of cake".

Amppari-jäätelökakku 2022 (680 x 298) Kuvassa: Amppari-jäätelökakku