K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Ilahduta ystävää – 10 hauskaa tapaa muistaa ystävää tai rakasta

Ilahduta ystävää – 10 hauskaa tapaa muistaa ystävää tai rakasta

Jääkö arjen ja kiireen keskellä ystävien, lähimmäisten ja muiden tärkeiden ihmisten huomioiminen aivan liian vähälle? Tässä 10 nerokasta ideaa, jotka nostavat hymyn huulille.

1. Banaaniin raapustettu rakkausviesti

Raaputa hammastikulla sydän tai viesti banaaniin ja sujauta hedelmä puolison laukkuun tai työkaverin pöydälle. Aamulla raapustettu viesti ilmestyy näkyviin viimeistään iltapäivän aikana.

2. Sydämelliset välipalaomenat

Omenat

Vihreäposkinen omena saa kylkeensä punaisen sydämen – ja toisinpäin! Vaivannäkö kannattaa, sillä sydänomput piristävät takuulla ystävän tai työkaverin päivää. Käytä apuvälineinä pientä sydänmuottia sekä terävää juuresveistä.

3. Paahtoleipämunat

Paahtoleipa

Kaiva piparkakkumuotit esiin! Leikkaa sydänmuotilla paahtoleivän keskusta pois ja paista leipäviipaleen sisään sydämen muotoinen aamiaismuna. Näillä sydänpaahtoleipämunilla lepytellään myös ne aamuäreimmät perheenjäsenet.

4. Amorin nakkisydämet

Nakkisydamet

Nakkeja rakastava ampuu aamiaispöydässä nakilla höystettyjä Amorin nuolia. Nakkisydän syntyy keihästämällä cocktailtikkuun kaksi viistoon leikattua nakinpalaa.

5. Mozzarella on sydämen asia

Mozzarella

Pirkka mozzarella di bufala campana hurmaa ruokavieraat sydämenmuotoisena. Jos haluat tunnustaa rakkautta tosissasi, leikkele myös tomaattiviipaleet sydämenmuotoisiksi.

6. Paprikakukkia tärkeimmille

Paprikakukat

Paistetut paprikakukkamunat ilahduttavat rakkaitasi aamiaispöydässä. Leikkaa paprikasta siivu ja aseta se paistinpannulle. Riko kananmuna varovasti paprikarenkaan sisään. Anna kananmunan hyytyä ja mausta kukkanen suolalla ja pippurilla.

7. Hedelmäkori pilke silmäkulmassa

Hedelmakori

Viiksekäs omena ja veikeät banaanit – työpaikan kahvihuoneen hedelmäkori saa uuden ilmeen, kun koristelet hedelmät hassuilla silmä- ja suutarroilla.

8. Pizza del cuore

Pizza

Todellinen romantikko tekee asteen verran hempeämmän pizzan leikkaamalla salamit sydämen muotoon. Mikäli leivot pizzan alusta asti itse, voit tehdä koko pizzasta sydämen muotoisen! Helppo pizzapohja valmistuu Pirkan pizzapohjaaineksista.

9. Pekonista taitellut sydämet

Pekoni

Pekonintuoksuista huomenta! Kahdesta pekonisiivusta saa taiteltua suloisen sydämen. Tällainen aamupala saa miehen kyyneliin.

10. Sydänystävän mud cake

Mudcake

Nopeat sydänleivonnaiset vaativat vain mud caken ja piparimuotin! Ota muotilla paloja Pirkan mud cake -mutakakusta tai itse leivotuista mokkapaloista.