Raikkaan kesäiset drinkit ja juomat

Raikkaan kesäiset drinkit ja juomat

Päivitetty 11.5.2023

Raikkaat kesäiset drinkit sekä marja- ja hedelmäjuomat viilentävät kesähelteillä ja sopivat myös kaikkiin kesän juhliin!

Raikkaan kesäiset drinkit sekä marjaisat ja hedelmäiset juomat auttavat pysymään viileänä kesän helteillä. Jo ennen loppukesän säilöntäkauden alkua voi kesäjuomissa hyödyntää tuoreita marjoja ja hedelmiä. Tuoreista mansikoista, mustikoista ja vadelmista syntyy ihanan raikkaita mehujuomia. Slushiet eli jäähilejuomat auttavat viilentämään pahimmillakin helteillä! Pirtelöt puolestaan sopivat kuumien päivien viileäksi välipalaksi. Kesäisten juomien maustamiseen sopivat hyvin tuoreet yrtit. Kokeile esimerkiksi tuoretta minttua tai sitruunamelissaa.

Kesän juhliin kuuluvat myös kuohujuomat ja boolit! Hyviä vaihtoehtoja kesäjuhlien juomatarjoiluun ovat aik virkistävän raikkaat alkoholittomat boolit sekä juhlatunnelmaa kohottavat mocktailit. Alkoholittomat boolit ja mocktailit sopivat sekä isoille että pienemmille juhlavieraille! Ennen virallisempia kesäjuhlia on hyvä kerrata myös juhlien maljaetiketti.