Juhla
Kesän herkullisimmat marjaleivonnaiset

Kesän herkullisimmat marjaleivonnaiset

Kesäleipurilla jauhot pöllyävät, ja kesän tuoreet marjat päätyvät herkullisiin leivonnaisiin. Hyödynnä herukat, vadelmat, mansikat ja muut kesän marjat leivonnassa.

Vadelman kavereita ovat suklaa ja kinuski

Helppo vadelma-kinuskipitko on todellinen pelastaja yllätysvieraiden varalta, ja valmistuu helposti mäökkikeittiössäkin. Valmis pakastealtaassa myytävä taikinarulla on täytetty kinuskilla ja koristeltu vadelmilla.

Gluteenittomassa vadelma-suklaakakussa on sacherkakkumaisen tiivis suklaakakkupohja, vadelmajuustokakkutäyte ja suklaamoussekuorrutus.

vadelmat

Herukoista muutakin kuin mehua

Herukka-vaniljapiirakan vaniljainen täyte sopii hyvin yhteen kirpeiden herukoiden kanssa. Koristele halutessasi vielä tuoreilla marjoilla.

Kokeile kesällä keveää raakaleivontaa! Mustaherukka-raakakakku on tehty taatelipohjasta ja mustaherukka-banaanitäytteestä. Kakku sopii vegaaneillekin.

mustaherukat

Mustikasta viileät jääherkut

Ei aina samaa mustikkapiirakkaa! Mustikka-jogurttipuikot sopivat vaikka välipalaksi, sillä ne sisältävät vain mustikoita, jogurttia, banaania ja hunajaa.

Suomalainen perinneherkku talkkuna pääsee uudella tavalla oikeuksiinsa modernissa mustikkajäädykkeessä. Sen lisäksi että se on hyvää ja näyttävän näköinen, on se myös edullinen!

Mustikkajäät

Mitä ihmettä, marjoja grillissä?

Kuumat marjanyytit kypsyvät grillissä ja maistuvat parhaiten kylmän vaniljajäätelön kanssa. Myös pizzaa vo tehdä grillissä! Tuunaa grillissä lämmitetty juustopizza mansikkaiseksi.

marjaa grillissa