Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Kevään juhlien hurmaavimmat kakut

Kevään juhlien hurmaavimmat kakut

Kahvipöydän kakut vievät kielen mennessään kevään tärkeimmissä juhlissa. Onko suosikkisi raikkaan marjainen vai täyteläisen suklainen?

Äitienpäiväksi

Karkille persolle äidille sopii karkkisen pirparminttuinen Marianne-juustokakku. Marianne on klassikkomakeinen, jossa on ihanan rapea minttukuori ja suklainen sisus, ja se sopii mainiosti myös kakun koristeluun. Pehmoiset vaahtokarkit maistuvat vaahtokarkkikakussa. Se muistuttaa hyydytettyä juustokakkua, ja siinä on mehevä mantelipohja ja ilmava vaahtokarkki-puolukkatäyte.

Grillijuhliin

Grillimenun päätteeksi sopii raikas mansikka-raparperijäätelötorttu. Tee kakku valmiiksi jo juhlia edeltävänä päivänä, sillä pakastimessa se säilyy maukkaana. Tuoreilla marjoilla koristeltu pavlova on hurmaava jälkiruoka, joka maistuu raskaiden grilliruokien jälkeen. Jos haluat päästä asteen helpommalla, käytä valmista marenkipohjaa, kermavaahtoa ja marjoja.

kevät kakut 1

Valmistujaisiin

Valitse valmistujaisiin moderni versio italialaistyyppisestä tiramisusta ja kerää trendipisteet! Minttu-suklaatiramisu muistuttaa ulkonäöltään tiramisua, mutta maistuu kahvin sijaan mintulle ja suklaalle, joten se maistuu myös pienimmille juhlijoille. Jos vieraiden pitkä lista erityisruokavalioita huimaa jo päätä, appelsiini-suklaaraakakakulla lyöt monta kärpästä yhdellä iskulla. Vegaaninen ja gluteeniton kakku sopii suurimmalle osalle vieraista!

Ylioppilasjuhliin

Britakakku on kahvipöydän klassikko, jonka viehätys syntyy pehmeästä marengista ja makeista marjoista. Valmista se tällä kertaa gluteenittomana, niin sinun ei tarvitse askarrella ylimääräistä kakkua gluteenittomille vieraille. Ylioppilasjuhlien kahvipöytä suorastaan huutaa perinteistä kinuskikakkua, joka maistuu varmuudella niin lapsille kuin aikuisille. Muuntele klassikkoa kokoamalla sen päälle näyttävä hedelmäkoristelu.

kevään kakut 2