Laskiaisena maistuvat hernekeitto ja laskiaispulla

Laskiaisena maistuvat hernekeitto ja laskiaispulla

Loihditpa laskiaisen herkut alusta alkaen itse tai käytät apuna valmiita tuotteita, lopputulos palkitsee varmasti. Nappaa talteen parhaat laskiaisreseptit ja maistuva laskiaismenu.

Lämmittävä laskiaismenu

Ulkoilun jälkeen on ihana istahtaa herkullisen talviruoan ääreen. Gluteeniton pataleipä maistuu mainiosti ulkoilun päätteeksi, ja kurnivat vatsat täyttyvät viimeistään silloin, kun pöytään katetaan laskiaisen klassikko eli perinteinen hernekeitto. Laskiaismenun kruunaavat tietysti herkulliset laskiaispullacroissantit!

laskiaismenu 2022

Laskiaispulla hillolla vai mantelimassalla?

Laskiaispulla on perinteisin laskiaisen jälkiruoka. Leivo pullat jo edellisenä päivänä ja täytä ne pulkkamäen jälkeen perinteiseen tapaan hillolla, kermavaahdolla tai mantelimassalla. Kokeile perinteisten laskiaispullien lisäksi myös näitä versioita:

Laskiaispulla 660x-Laskiaispulla 2019

Laskiaispullareseptit löydät täältä >>

Oikaise pulkkamäkeen Pirkka-tuotteilla

Jos koko päivä vierähti ulkona, on Pirkka Luomu hernekeitosta helppo loihtia maistuva päivällinen punaposkille. Keitto on valmistettu luomuherneistä ja luomusianlihasta. Helpot laskiaispullat valmistuvat puolestaan Pirkka esipaistetuista vehnäpullista herkullisesta Pirkka Parhaat mansikkahillosta ja kermavaahdosta. 

Pirkka-tuotteet laskiaiseen