Pikkusuolaiset voitaikinasta x 10

Pikkusuolaiset voitaikinasta x 10

Voitaikinaleivonnaiset maistuvat kaikille! Valmiiden taikinoiden avulla saat aikaan piirakat ja pienemmätkin naposteltavat. Helpot suolaiset tarjottavat juhliin syntyvät nopeasti ja näppärästi valmiista voi- tai lehtitaikinasta. Pakastetaikina on todellakin kiireisen kokin pelastus!

1. Tomaatti-ricottapiirakka

Helppo, näyttävä ja herkullinen. Tämä tuoreilla tomaateilla viimeistelty piiras on kesän hittiruokaa! Kokeile tätä, varsinkin jos kasvatat tomaatteja itse.

Tomaatti-ricottapiirakka (680x300)

2. Suolaiset joulutortut

Nimestään huolimatta nämä herkulliset feta-pinaattitäytteiset sopivat juhlaan kuin juhlaan! Lehtitaikinan tyylikäs kukanmuotoinen taittelu on yllättävän helppo tehdä ja se hurmaa varmasti juhlavieraat!

Suolaiset joulutortut 2020 kuvitus

3. Peltilihapiirakka

Valmista perinteinen lihapiirakka uunissa. Peltilihapiirakasta riittää syötävää useammallekin herkkusuulle ja se sopii mainiosti illanistujaisiin.

Peltilihapiirakka (680x300)

4. Feta-parsapasteijat

Helpot feta-parsapasteijat valmistuvat super helposti valmiista voitaikinasta, tuoreesta parsasta ja fetasta. Tarjoa pasteijat paistopäivänä, jotta taikina pysyy rapeana.

Feta-parsapasteijat 2019

5. Lihapasteijat

Perinteinen herkku kisakatsomoon tai muuten vaan naposteltavaksi! Helpot lihapasteijat syntyvät pikaisesti valmiista lehtitaikinasta. Voit tehdä jauhelihalla ja riisillä täytetyistä pasteijoista kolmion tai puolikuun muotoisia.

Lihapasteijat (680x300)

6. Päärynä-fetapiirakka

Makea päärynä, suolainen feta ja rouskuva pekaanipähkinä lehtevän voitaikinapiirakan päällä on voittava yhdistelmä. Kerta kaikkiaan helppoa ja herkullista!

Päärynä-fetapiirakka (680x300)

7. Kinkkurullat eli kinkkuhyrrät

Klassiset kinkkurullat sopivat moneen kahvipöytään! Kinkkurullat ovat myös mainion monipuolisia, sillä niiden täytteeksi voi lisätä mitä tahansa jääkaapista löytyvää kasvista kinkun lisäksi. Se on siis mainio hävikkiherkku.

Kinkkurullat 2018

8. Helppo punajuuripiirakka

Super helppo punajuuripiirakka valmistuu näppärästi valmiista voitaikinasta. Suolainen pesto on ihana makupari mehevälle punajuurelle. Syksyisiin juhliin tämä piirakka sopii täydellisesti.

Helppo punajuuripiirakka

9. Lehtevä savukinkku-purjopiirakka

Tämä piirakka sopii kansainväliseen kahvipöytään, nimittäin se tunnetaan Ranskassa nimellä tarte flambée ja Saksassa sitä kutsutaan flammkucheniksi. Tarjoa piirakka raikkaan salaatin kanssa.

Lehtevä savukinkku-purjopiirakka (680x300)

10.Nakkipiilot

Nakkipiilot on lastenjuhlien hitti, mutta ne maistuvat hyvin myös aikuisille. Leivot nakkipiilot nopeasti valmiista voitaikinasta, ketsupista ja paketillisesta nakkeja. Ota pikkukokki myös mukaan kokkailuun!

Nakkipiilot (680x300)

Voitaikinat ja raaka-aineet pikkusuolaisiin kätevästi myös verkkokaupasta!