Pyhäinpäivän menu x 3

Pyhäinpäivän menu x 3

Pyhäinpäivää vietetään 4. marraskuuta 2023 ja se on hyvä syy hiljentää tahtia, kutsua ystäviä kylään ja nauttia ihana ateria alku-, pää- ja jälkiruokineen. Siksi suunnittelimmekin pyhäinpäivään sesongin parhaista raaka-aineista kolme herkullista menuvaihtoehtoa!

Pyhäinpäivän perinteinen menu

Paahtopaisti on mitä perinteisin pyhäinpäivän ruoka, eikä aina vaadi pöydän ääreen isoa joukkoa syöjiä. Se nimittäin säilyy hyvänä muutaman päivän aterian jälkeenkin ja sopii ihanasti vaikka leivän päälle leikattavaksi!

Pyhäinpäivän perinteinen menu (680x300)

Pyhäinpäivän menu kalasta

Pyydetyn kotimaisen lohen sesonki ajoittuu syksylle, ja siksi sitä tarjoamalla onkin hyvä päättää satokausi. Kalan ohella maistuvat sesongin herkut, kuten voimavihannes lehtikaali ja ihana omena.

Pyhäinpäivän kala menu (680x300)

Pyhäinpäivän kasvismenu

Pyhäinpäivän lakto-ovo-vegetaarisessa kasvismenussa ei syksyn makuja säästellä! Juhlapöydän kruunu on näyttävän vegaaninen Wellington, eli punajuurella ja sienillä täytetty taikinarulla.

Vinkki! Saat muunnettua menun vegaaniseksi vaihtamalla alkukeiton kuohukerman kasvipohjaiseen vaihtoehtoon ja korvaamalla hunajan siirapilla.

Pyhäinpäivän vege menu (680x300)

Pyhäinpäivän ruoat kätevästi myös verkkokaupasta!