Syntisen hyvät suklaakakut

Syntisen hyvät suklaakakut

Päivitetty 30.11.2023

Mehevät, suussasulavat suklaakakut ovat suklaan ystävien ikisuosikkeja ja maistuvat taatusti kaikille. Suklaasta syntyvät niin ihanat juustokakut, mutakakut kuin täytekakutkin – mikä on suosikkisi?

Suklaakakun leipominen

Suklaakakun voi tehdä lähes rajattoman monella tapaa ja leipuri voi itse valita mieleisensä. Oli suosikkisi sitten suklainen juustokakku, täytekakku tai kuivakakku, sopiva resepti löytyy varmasti! Mehevä suklaakakkupohja syntyy aidosta, sulatetusta suklaasta tai kaakaojauheesta. Jos haluat hieman hullutella ja jemmata kakkuun annoksen kasviksia, tuo raastettu punajuuri kakkuun erityistä mehevyyttä! Helppo ja sopivan kostea suklaakakku syntyy konvehdeista ja kypsistä banaaneista.

Täydellisen suklaiset täyte- ja kuivakakut

Pyöräytä kahvipöytään perinteisempi täytekakku tai kuivakakku suklaasta! Yhdistä suklaisiin makuihin maapähkinää, banaania tai lakritsia, jotka sopivat ihanasti suklaan kaveriksi.

Helppo suklaakakku 2023 (680 x 298) Kuvassa: Helppo suklaakakku

Suussasulavat suklaajuustokakut ja mutakakut

Herkutteletko ennemmin juustokakuilla ja mutakakuilla? Juustokakut ovat yllättävän helppoja tehdä, ne vain vaativat aikansa hyytyä, mutta herkullinen lopputulos on aina odotuksen arvoinen! Mutakakut puolestaan ovat nopeita valmistaa, joten ne sopivat loistavasti kahvipöytään, kun vieraat yllättävät.

Mutakakkutiramisu 2023 680x300 Kuvassa: Mutakakkutiramisu

Mahtavan makeat valkosuklaakakut

Valkosuklaasta tehdyt kakut ovat erityisesti makean ystävien herkkuja. Valkosuklaan makupariksi sopivat hyvin marjat ja hedelmät, jotka tuovat säväkkyyttä valkosuklaan pehmeälle maulle.

Valkosuklaajuustokakku 680x300 Kuvassa: Valkosuklaajuustokakku

Raaka-aineet ihaniin suklaakakkuihin kätevästi myös verkkokaupasta!