Uusi Fazer Keksimuru Crush avuksi leivontaan

Uusi Fazer Keksimuru Crush avuksi leivontaan

Julkaistu 1.12.2017

Erilaiset juustokakut ovat suosittuja tarjottavia kevään juhlissa. Juhlien järjestely on usein kiireistä aikaa, joten pienet oikotiet ovat leivonnassakin tarpeen. Juustokakun keksimurupohjan teko on Fazerin uutuustuotteella entistä helpompaa ja nopeampaa. 

Toukokuun uutuus K-ruokakaupoissa

Toukokuussa K-ruokakauppoihin saapuva Fazerin uutuustuote Keksimuru Crush on täysin uudenlainen leivontatuote. Se on helppokäyttöinen ja oiva apu juuri kakkupohjan tekoon. Valmiiksi murustettu laktoositon keksimuru tuo lisäväriä ja maustetta leivontaan.

Kakkupohjan lisäksi rouhe sopii mausteeksi kakkutaikinoihin ja muffineihin, täytteeksi kääretorttuun tai tuomaan rapeutta jäätelöannokseen. Keksimurun avulla voi tehdä näppärästi myös itsetehtyjä keksejä ja cookieita. 

Näin onnistuu juustokakkupohja 

Sekoita keskenään pussillinen (175 g) Fazer Keksimuru Crushia ja 50 g sulatettua tai pehmeää voita tai leivontamargariinia. Vuoraa halkaisijaltaan 22-24 cm levyinen irtopohjavuoka leivinpaperilla. Painele keksimuru-voiseos tiiviisti vuoan pohjalle.

Valmista täyte vaikkapa valkosuklaasta, vispikermasta ja tuorejuustosta. Koristele valkosuklainen kakku tuoreilla sesongin marjoilla. Katso koko resepti täältä.

Lue lisää tuotteesta Fazerin sivuilta.