Valmistujaiskakku x 6

Valmistujaiskakku x 6

Mikä kakku ylioppilasjuhliin? Valmistujaiskakku on kevään ylioppilasjuhlissa kahvipöydän tärkein tarjottava. Mutta millainen on ylioppilaan tai ammattiin valmistuvan suosikki juhlakakku? Katso valmistujaiskakkujen parhaat ideat!

Valmistujaiskakun koristelussa vain mielikuvitus on rajana! Muista, että kakku kannattaa koristella samana päivänä, kuin kakku tarjoillaan. Kakkupohjat ja hyydytetyt kakut voit tehdä kuitenkin jo edellisenä päivänä. Käytä koristeluun samoja aineksia, joilla kakku on täytetty. Hyödynnä koristelussa myös sitruunamelissan- tai mintunlehtiä sekä syötäviä kukkia.

1. Ylioppilaskakku

Tämän mustavalkoisen kakun saat tehtyä tosi helposti. Pääset siis nopeasti siihen hauskimpaan vaiheeseen eli koristeluun. Täytyyhän ylioppilaalla olla juhlissaan ylioppilaslakkia muistuttava kakku!

Ylioppilaskakku 2020 (680 x 300)

2. Vadelmajuustokakku

Juustokakut ja moussekakut ovat monen suosikkeja. Vadelmajuustokakku on raikkaan kesäinen ja vielä upeamman siitä saat käyttämällä koristelussa syötäviä kukkia. Tämä katoaa nopeasti vieraiden herkkusuihin!

Vadelmajuustokakku 680x300

3. Liukuvärjätty kerroskakku

Täytekakku on klassinen vaihtoehto! Täytteita ja koristeita varioimalla perinteisestä täytekakkureseptistä syntyy monenlaisia herkkuja juhlien kahvipöytään. Liukuvärjätty kakku on hyvin näyttävä ja se on yllättävän helppo saada aikaiseksi.

Liukuvärjätty kerroskakku 2018 (680 x 298)

4. Suklaakakku

Klassisen herkullinen suklaakakku maistuu kaikille vieraille. Tätä kakkua tehdessä kulho tulee taatusti nuoltua perin pohjin! Näyttävä koristelu on helppo tehdä suklaakekseistä ja -karkeista.

Suklaakakku 2018 (680 x 298)

5. Mustikka-valkosuklaakakku

Mustikalta maistuvassa kakussa on kauniita, selvästi eroteltuja kerroksia. Valkosuklaa sopii mustikan kanssa täydellisen hyvin ja kakku syntyy kätevästi valmiista mustikkasoseesta.

mustikka-valkosuklaakakku kuvitus

6. Vadelma-suklaakakku

Tätä kakkua kannattaa napata heti lautaselle, sillä se syödään varmasti ihan pika pikaa! Samettisen suklainen kakku kätkee sisäänsä ihanan herkullisen vadelmakerroksen ja pohja on mukavan tiivis.

Vadelma-suklaakakku kuvitus

Tilaa ainekset helposti verkkokaupasta!