Upeat alusasut pikkujouluihin

Upeat alusasut pikkujouluihin

Pikkujoulukauden alusvaatteet hohtavat upeissa tummissa väreissä. Kokeile vihreää, punaista tai tummansinistä tai luota klassiseen mustaan. Ihanimmat alusvaatteet löydät nyt K-Citymarketista. Lue, mikä malli sopii parhaiten sinulle!

Parasta alle! Löydä kauden ihanimmat alusvaatteet

Pikkujoulukauden alusvaatteet hohtavat upeissa tummissa väreissä. Kokeile vihreää, punaista tai tummansinistä tai luota klassiseen mustaan. Ihanimmat alusvaatteet löydät nyt K-Citymarketista. Lue, mikä malli sopii parhaiten sinulle!

Kiiltävä ja sileä satiinipinta on alusasujen klassikko: ajaton ja tyylikäs valinta, joka on halutessa huomaamaton tyköistuvien vaatteiden alla. Syvä punainen ja intensiivinen musta sopivat niin juhlakauteen kuin arkeen.

Povekas voi hyötyä minimizer-liiveistä. Ne tukevat isoja rintoja hyvin ja parantavat juhlavaatteiden istuvuutta. Tarkoin muotoillut pehmeät kupit peittävät koko rinnat ja saavat ne näyttämään kuppikokoa pienemmiltä. Kaarituettomat, saumattomat liivit eivät erotu vaatteiden alta. Leveät olkaimet tuovat lisämukavuutta, ja 3-hakainen kiinnitys pitää liivit varmasti kiinni.

Napakat, korkeavyötäröiset alushousut taas tukevat kevyesti vatsaa ja silottavat vyötäröä esimerkiksi juhlamekon alla. Tämä alushousumalli pysyy hyvin paikoillaan eikä valu. Housujen reunat ovat huomaamattomat, joten ne eivät erotu istuvien vaatteiden alta.

KCM KT-11-2021-alusasut 1 680 Punaiset ja mustat Naturana 5063 -minimizer-rintaliivit 24,95 €/kpl ja Naturana 0163 medium control -alushousut 16,99 €. Silmänrajauskynä ja eyeliner L’Oréal Paris, tuoksu Guess. Korvakorut ja hiuspinnit Posh + Pop ja Ibero.

Smaragdinvihreää ja tummaa sinistä

Pehmeä kaaritueton bralette-malli on mukava päällä, sillä mikään ei purista eikä kiristä. Syvänvihreä väri ja pitsi tuovat siihen juhlavuutta. Irrotettavat toppaukset voi poistaa tai toppauksia voi lisätä halutessaan. Kevyt rintaliivimalli sopii parhaiten pienirintaiselle, sillä se ei juuri tue rintoja. Bralette on myös hyvä vaihtoehto ensimmäisiksi rintaliiveiksi nuorelle.

Pitsiset alushousut täydentävät juhlavan tyylin ja tuntuvat pehmeiltä ja kevyiltä päällä. Sileä polyesteripitsi on huomaamaton ohuidenkin vaatteiden alla.

KCM KT-11-2021-alusasut 2 680 Vihreät Dorina Lana Bralette -rintaliivit irrotettavilla kevyillä toppauksilla 26,95 € ja -briefalushousut 16,99 €. Rintaliivipakkaukseen kuuluu myös valkoiset braletteliivit ja alushoususettiin myös beiget ja valkoiset alushousut. Tuoksu Elie Saab ja huulipuna L’Oréal Paris. Kaulakoru Ibero.

Kaarituettu, topattu rintaliivimalli on suosittu ja monikäyttöinen. Se antaa rinnoille lisää täyteläisyyttä ja tukee povea hyvin. Raitaprintti tuo tummansinisiin liiveihin jujua, muttei erotu vaatteiden läpi. Tämän malliset rintaliivit ovat hyvä valinta myös niukkalinjaisen t-paidan alle arkeen.

Perusbrief-malliset alushousut ovat mukavat ja käytännölliset niin arjessa kuin juhlassa. Alushousujen valinta sävy sävyyn rintaliivien kanssa tekee tyylistä yhtenäisen ja nostaa juhlafiilistä.

Muistathan pestä alusvaatteet ohjeen mukaan. Jos sinulla on tapana leikata pesulaput pois vaatteista, nappaa kuva lapusta ja vaatteesta ennen sitä ja tallenna kännykän suosikkeihin. Pese aluasut mielellään käsin – tai pesupussissa. Pesupussi on tarpeen etenkin kaarituellisia liivejä pestessä. Suosi mietoa pesuainetta äläkä käytä huuhteluainetta, niin alusasut säilyttävät muotonsa ja ilahduttavat sinua mahdollisimman pitkään.

KCM KT-11-2021-alusasut 3 680 Tummansiniset Dorina Louise -rintaliivit 26,95 € ja -hipsteralushousut 12,99 €. Rintaliivipakkaukseen kuuluu toiset, puuterinväriset liivit ja alushoususettiin toiset, puuterinväriset hipsterit. Tuoksu Zadig & Voltaire. Hius- ja korvakorut Posh + Pop.