K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Grillaa kotonasi kuin tähtikokki

Grillaa kotonasi kuin tähtikokki

Juhannuksena on parasta nauttia ja panostaa hyvään ruokaan. Siksi Suomen Bocuse d’Or -edustaja, tähtikokki Johan Kurkela, laati K-Citymarketille oman Juhannusmenun. Se on menu, jonka jokainen kotikokki pystyy valmistamaan ja jonka kaikki laadukkaat ainekset löydät K-Citymarketista.

Kohta Grillataan kuin tähtikokki! Nyt sinulla on mahdollisuus luoda mestarillisia herkkuja kotikeittiössäsi, sillä K-Citymarket tarjoaa la 18.6. klo 16-18 mahdollisuuden kokata Bocuse d’Or juhannusmenun, yhdessä Johan Kurkelan ja Hanna Gullichsenin kanssa livenä. Tapahtuma on avoin kaikille yli 18 vuotiaille, tervetuloa mukaan!

Lue lisää Bocuse d’Or tiimistä täältä.

kuvituskuva bocuse

Miten osallistua livekokkaukseen?

  • Valmistaudu ostamalla lähimmästä K-Citymarketista juhannusmenu -tuotteet reseptien mukaisesti ennakkoon. Mutta malta vielä hetki reseptit ja tuotteet tulevat tähän aivan pian.
  • Tutustu resepteihin ennakkoon, ja jos mahdollista varaa livestriimi eri näytölle reseptien ohjeiden kanssa. Reseptit voi myös tulostaa ennakkoon.

Menu täynnä makuelämyksiä

Alkupala

Burrataa, tomaatteja ja persikkaa

Pääruoka

Grillattua kotimaista härän ulkofileetä, vihreää salaattia ja bearnaise kastiketta

Jälkiruoka

Grillatut köyhät ritarit, grillattuja mansikoita ja vaniljavaahtoa

Maukasta mestaruustason juhannusta sinulle kotikeittiöösi!

Kannustetaan Bocuse d’Or tiimiä kohti tulevaa kilpailua ja nautitaan samalla tähtihetkistä. Lisää herkkuja ja isnpiraatiota kesäsi parhaimpiin hetkiin löydät kesä sivuiltamme.

Jos kiinnostuit Bocuse d'Or resepteistä voit katsoa vielä aiemman livekokkaustapahtuman tallenteen pääsiäiseltä tästä linkistä > Linkki ohjaa sinut YouTube liven tallenteeseen ja voit vielä kokata mukana.

Valmista yhtä hyvää kuin tähtikokki: