Kokkaa tähtikokin kanssa netissä la 17.12. klo 16-18 Katso livetallenne!

Kokkaa tähtikokin kanssa netissä la 17.12. klo 16-18 Katso livetallenne!

Päivitetty 19.12.2022

Jouluna on parasta nauttia ja panostaa hyvään ruokaan. Siksi Suomen Bocuse d’Or -edustaja, tähtikokki Johan Kurkela, laati K-Citymarketille oman Joulumenun. Se on menu, jonka jokainen kotikokki pystyy valmistamaan ja jonka kaikki laadukkaat ainekset löydät K-Citymarketista.

Kokkaa kuin tähtikokki! Nyt sinulla on mahdollisuus luoda mestarillisia herkkuja kotikeittiössäsi, sillä K-Citymarket tarjoaa mahdollisuuden kokata Bocuse d’Or joulumenun, yhdessä Johan Kurkelan ja Kari Aihisen kanssa. Livetapahtuma 17.12. on nyt mahdollista nähdä tallenteena jälkikäteen. Kokkaa siis silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Lue lisää Bocuse d’Or tiimistä täältä.

Kokkaa livetallenteen mukaan?

  • Valmistaudu ostamalla lähimmästä K-Citymarketista joulumenu -tuotteet reseptien mukaisesti ennakkoon. Klikkaa ja poimi alkuruoka, pääruoka sekä jälkiruoka reseptien tuotteet verkkokaupasta tai lisää ostoslistalle seuraavaa ostosreissua varten K-Citymarketiin.Muista servetit!
  • Tutustu resepteihin ennakkoon, ja jos mahdollista varaa livestriimi eri näytölle reseptien ohjeiden kanssa. Reseptit voi myös tulostaa ennakkoon.
  • Katso livetapahtuman tallenne tästä linkin kautta! Livetallenteen pitäisi alkaa 14-15 sekunnin kohdalla.

Livekokkaukseen button

Menu täynnä makuelämyksiä

Alkupala

Matjessilliä, punajuurta ja ruskistettua voita

kuvituskuva bocuse alkuruoka joulu

Pääruoka

Porsaan ulkofileetä ja paahdettua maa-artisokkaa

kuvituskuva bocuse paaruoka joulu

Jälkiruoka

Karpalo-clafoutis

kuvituskuva bocuse jalkiruoka joulu

Maukasta mestaruustason joulua sinulle kotikeittiöösi!

Lue lisää Bocuse d’Or tiimistä. Lisää herkkuja ja isnpiraatiota joulun parhaimpiin hetkiin löydät sivuiltamme.

Jos kiinnostuit Bocuse d'Or resepteistä voit katsoa vielä aiemmat livekokkaustapahtuman tallenteet juhanukselta tästä linkistä ja pääsiäiseltä tästä linkistä > Linkki ohjaa sinut YouTube liven tallenteeseen ja voit vielä kokata mukana.