K-Ruoka sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Colgate® elixir - hammastahnan uudelleensyntyminen

Colgate® elixir - hammastahnan uudelleensyntyminen

Kauneudenhoidon inspiroimat ainesosat miellyttävät kaikkia aistejasi ja houkuttelee tekemään hampaiden pesusta osan jokapäiväistä kauneudenhoidon rutiinia. Kaunis ja näyttävä muotoilu tekee elixiristä elegantin osan kylpyhuoneen sisustusta, kierrätettävyyttä unohtamatta. Tutustu koko Colgate® Elixir -tuotesarjaan: elixir Sensitive Care, elixir White Restore, elixir Gum Booster ja elixir Cool Detox.

Colgate® elixir hammastahna-sarja takaa ylellisen suunhoidon kokemuksen.

Colgate-elixir-Sensitive-Care680x450

UUTUUS elixir Sensitive Care - Suojaa hampaita vihlonnalta ja palauttaa niiden luonnollisen valkoisuuden. Hammastahna sisältää ainutlaatuisen teknologian, joka antaa 5X paremman suojan vihlontaa vastaan, vahvistaen hampaita*. Lisänä myös hoitava aloe vera-uute sekä 1450 ppm tina- ja natriumfluoridia.

Colgate-elixir-Sensitive-Care valk

elixir White Restore - Tunne uuden korkealuokkaisen valkaisevan hammastahnan teho. Edistyksellinen värjäytymiä vastaan taisteleva teknologia sisältää yhdistelmän kolmea valkaisevaa mineraalia**, jotka vaalentavat kliinisesti todistetusti kolme kertaa enemmän pintavärjäytymiä.*** Sisältää 1450 ppm natriumfluoridia.

Colgate-elixir-Sensitive-Care pinkki

elixir Gum Booster- On suunniteltu huolehtimaan erityisesti ikenien ja hammaskiilteen hyvinvoinnista. Sen sisältämä kaksoisfluoriditeknologia ja hyaluronihappo taistelevat plakkia vastaan ja pitävät ikenet terveinä. Huolehdi ikenistäsi paremmin kuin koskaan ennen. Sisältää 1450 ppm natrium- ja tinafluoridia.

Colgate-elixir-Sensitive-Care musta

elixir Cool Detox- Ainutlaatuinen yhdistelmä luonnollisia ainesosia ja FreshFX-teknologiaa poistaa epäpuhtauksia hellävaraisesti ja jättää suuhun viileän raikkauden tunteen, joka kestää kymmenen kertaa kauemmin.*** Sisältää luonnollista hiili- ja kookosuutetta, sekä 1450 ppm natriumfluoridia.

Tutustu koko Colgate® elixir -tuotesarjaan ja hemmottele itseäsi ylellisellä suunhoidon kokemuksella. Lue lisää colgate.fi

*Verrattuna 2% kaliumioneja sisältävään hammastahnaan, käytettynä päivittäin 1 viikon ajan **Yhdistelmä erityistä silikaa, kalsiumpyrofosfaattia ja tetrapotassiumfosfaattia

***Verrattuna tavalliseen fluorihammastahnaan