K-Citymarket
Flamingo Spa -kylpyläetuja Mammuttimarkkinoilta

Flamingo Spa -kylpyläetuja Mammuttimarkkinoilta

Löydä suosikkisi edullisista kylpylä- ja hotellipaketeista

K-Citymarket ja Flamingo Spa tarjoavat Mammuttimarkkinoiden 16.–26.5.2019 aikana huikeita etuja! Edut ovat myynnissä vain Flamingo Span verkkokaupassa, jonne pääset alla olevista linkeistä.

Riemastuttavia vesihetkiä

Flamingo Span Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikenikäisille vesileikkien ystäville. Löydät sieltä porealtaita, suuren sporttialtaan, jännittävän villivirta-altaan sekä hauskoja liukumäkiä. Perheen pienimmille vesipuistossa on matala ja turvallinen lasten allas.

Flamingo Spa Kylpylän puolella aikuisia hemmotellaan lämminvesi- ja mineraalivesialtaalla, erilaisilla saunoilla, viihtyisällä Spa Cafélla sekä rentouttavilla Spa-hoidoilla.

Valitse suosikkisi näistä mammuttimaisen mahtavista kylpylä- ja hotellipaketeista:

  • Vauhdikas Perhepaketti (38 €)
  • Hemmottelupaketti aikuiseen makuun (69 €)
  • Romanssipaketti Holiday Inn- tai Scandic-hotelliyöpymisellä (127–130 €)
  • Koko perheen Viihdepaketti Scandic- tai Clarion-hotelliyöpymisellä (119 €)

Tutustu paketteihin alla ja klikkaa ostoksille Flamingo Span verkkokauppaan!

Perhepaketti

Sisäänpääsy 2 aikuiselle ja 2 lapselle Flamingo Span vesipuistoon (3–13v.*) ja lasten seikkailupuisto Naurusaareen (1–13 v.)

Tulostettava lahjakortti toimitetaan maksun jälkeen ostajan sähköpostiin. Lahjakortti on voimassa maanantaista sunnuntaihin 17.8.2019 asti.

*Alle 3-vuotiaiden sisäänpääsy vesipuistoon on maksuton.

Hinta 38 €

Osta verkkokaupasta >>

Hemmottelupaketti

Aikuisten Spa kylpylän (K-18) sisäänpääsyt, tapakset ja lasit kuohuvaa kahdelle.

Tulostettava lahjakortti toimitetaan maksun jälkeen ostajan sähköpostiin. Lahjakortti on voimassa maanantaista sunnuntaihin 17.8.2019 asti.

Hinta 69 €

Osta verkkokaupasta >>

kylpyla-fiilis-1

Romanssipaketti

Yöpyminen hotellissa, Flamingo Spa kylpylän (K-18) sisäänpääsyt, tapakset ja lasit kuohuvaa kahdelle.

Yöpyminen 2 hengen huoneessa Scandic Helsinki Aviacongress- tai Scandic Helsinki Aviapolis -hotellissa tai Holiday Inn Helsinki-Vantaa Airportissa (sis. aamupalan). Hotellin varausohjeet löytyvät sähköpostiin lähetettävästä lahjakortista.

Tulostettava lahjakortti toimitetaan maksun jälkeen ostajan sähköpostiin. Hotellihuoneet on varattava 21.6.2019 mennessä, ja lahjakortit ovat voimassa ajalla 21.6.–17.8.2019.

Hinta Holiday Inn 127 €

Osta verkkokaupasta Holiday Inn -romanssipaketti >>

Hinta Scandic 130 €

Osta verkkokaupasta Scandic-romanssipaketti >>

Koko perheen viihdepaketti

Yöpyminen hotellissa, sisäänpääsyt vesipuistoon ja lasten sisäseikkailupuisto Naurusaareen 2 aikuiselle ja 2 lapselle (alle 13 v.)

Yöpyminen Scandic Helsinki Aviacongress- tai Scandic Helsinki Aviapolis -hotellissa tai Clarion Hotel Helsinki Airportissa. Naurusaaren ja vesipuiston sisäänpääsyt voi käyttää eri päivinä. Hotellin varausohjeet löytyvät sähköpostiin lähetettävästä lahjakortista.

Tulostettava lahjakortti toimitetaan maksun jälkeen ostajan sähköpostiin. Scandic-hotellihuoneet on varattava 21.6.2019 mennessä, ja lahjakortit ovat voimassa ajalla 21.6.–17.8.2019. Clarion-lahjakortti on voimassa ajalla 24.6.–11.8.2019.

Hinta Clarion 119 €

Osta verkkokaupasta Clarion-viihdepaketti >>

Hinta Scandic 119 €

Osta verkkokaupasta Scandic-viihdepaketti >>

vesipuisto-fiilis-1