K-Citymarket
Osta kaksi God Morgon -täysmehua ja voita sähköpyörä

Osta kaksi God Morgon -täysmehua ja voita sähköpyörä

Täysmehut parempaan aamuun

K-Citymarketin 50 v. -juhlavuoden kunniaksi voit voittaa upean sähköpyörän, kun ostat kerralla kaksi God Morgon® Classic 1 l täysmehua ja näytät Plussa-korttiasi kassalla. Kampanjassa mukana kolme herkullista makua.

Arvomme maaliskuussa 3 kpl valkoisia Trek Electra Vale Go! 9D EQ -sähköpyöriä, joten suuntaa K-Citymarketiin ostoksille, ota Plussa-kortti mukaasi ja valitse ainakin kaksi God Morgon® Classic –suosikkituotetta ostoskoriisi. Kilpailuaika on 1.3.–24.3.2021. Myös verkkokaupasta Plussa-kortilla ostetut, kampanjaan kuuluvat tuotteet osallistuvat arvontaan.

GM-artikkelinkuva-680x485px

God Morgon® -täysmehut parempaan aamuun

God Morgon® Classic Orange ja Apple sopivat koko perheelle. Klassikkomakujen täyteläinen koostumus ja maun raikkaus ovat maistuva aloitus aamulle. Herkullisessa God Morgon® Classic -appelsiinitäysmehussa on mukana hedelmäliha. Omenatäysmehu on suodattamaton ja maistuu kuin itsepuristetulta. Kuin kaipaat happamampaa vaihtoehtoa, God Morgon® Selected citrus -sarjan Red grapefruit on oikea valinta. Verigreippi on sopivan hapan ja samalla täyteläinen. Täysmehussa on mukana hedelmäliha.

Koko God Morgon® -sarja on makeuttamaton ja 100-prosenttista täysmehua, jonka makeus on peräisin käytetyistä hedelmistä. Kaikki täysmehut ovat lisä- ja säilöntäaineettomia.

God_morgon_metsä

God Morgon® – pieniä tekoja paremman huomisen puolesta

God Morgon® -täysmehut merkitään nyt Carbon Neutral -merkillä, sillä ne ovat saaneet uudet, hiilineutraalit pakkaukset. Tämä tarkoittaa, että pakkausten hiilijalanjälki hyvitetään 100-prosenttisesti. Pakkaukset valmistetaan vastuullisesta FSC-sertifioidusta kartongista ja ne on helppo kierrättää.

Appelsiinitäysmehuissamme käytetään vastuullisesti Brasiliassa kasvatettuja appelsiineja. Näillä appelsiiniviljelmillä huolehditaan työntekijöiden työoloista, riittävästä tulotasosta, terveydestä ja turvallisuudesta. Viljelmillä huomioidaan ympäristö aina appelsiinipuiden istutuksesta ja maaperän ravinteikkuudesta sadonkorjuuseen asti. Myös puhtaan veden käyttöön ja jätehuoltoon kiinnitetään erityistä huomiota. Vastuullinen maanviljelys pohjautuu sovittuihin kansainvälisiin standardeihin.

God Morgon® on suurin tukija yhdessä maailman suurimmista pyöräilyn hyväntekeväisyystapahtumista. Hyväntekeväisyyspyöräilyllä kerätään rahaa vakavasti sairaille lapsille ja heidän perheilleen kussakin maassa. Lue lisää www.teamrynkeby-godmorgon.fi

God-Morgon_rynkeby_680

Rynkeby_logo_680

Katso kaikki God Morgon® Classic -tuotteet verkkokaupasta >

Säännöt
Rekisteriseloste