K-Citymarket
Iberon lukulasit aurinkosuojilla – kahdet lasit samassa paketissa

Iberon lukulasit aurinkosuojilla – kahdet lasit samassa paketissa

Saat helposti lisättyä Iberon lukulaseihin aurinkosuojat.

Kärsitkö toistuvista päänsäryistä, väsähdätkö helposti kiinnostavankin kirjan parissa ja tuntuuko ettei valaistus lukiessa meinaa riittää? Saatat tarvita lukulasit.

Ikänäön ensimerkit

Iän myötä silmän mykiö alkaa jäykistymään, eikä silmä enää pysty kohdistamaan lähelle entiseen tapaan. Kohde on vietävä etäämmälle, jotta sen näkisi tarkemmin. Ikänäön ensimerkit hiipivät hitaasti ja niihin havahtuu useimmiten 40 ikävuoden tienoilla. Tällöin on suositeltavaa varata aika optikolle, joka selvittää tarvitsemiesi lukulasien vahvuudet.

Iberon lukulasit ovat kevyet ja mukavat käyttää

Jos tarvitset laseja ainoastaan lukemiseen, riittävät marketin lukulasit mainiosti. Iberon lukulasit ovat turvallisia käyttää ja maksavat vain murto-osan optikkoliikkeestä ostetuista laseista. Iberon lukulasien linssit valmistetaan kestävästä ja kirkkaasta akryylista tai polykarbonaatista, jotka ovat materiaaleina myös kevyitä ja mukavia käyttää. Valmislasit eivät voi vahingoittaa silmiä, mutta näöntarkastuksessa kannattaa silti käydä säännöllisesti muiden näköongelmien poissulkemiseksi.

Suojaa silmät myös auringolta

Auringonvalon lisääntyessä kesää kohti myös aurinkolasit tulevat tarpeellisiksi. Jos mielipuuhaasi on auringossa paistattelu kirjaa lukien, kannattaa tällöin valita lukulasit aurinkosuojilla. Ne toimivat tavallisten lukulasien tapaan, mutta niissä on irrotettavat, helposti magneeteilla kiinnittyvät aurinkosuojat. Saat siis samaan edulliseen hintaan sekä lukulasit että aurinkolasit, joilla onnistuu myös lukeminen. Lukulasit irrotettavilla aurinkosuojilla ovat myös kätevä vaihtoehto mukaan matkalle, kun haluat nauttia lukemisesta rantatuolissa loikoillen.

Silmien altistaminen auringon säteilylle saattaa epämiellyttävän siristelyn lisäksi aiheuttaa myös ennenaikaista kaihia ja näön heikkenemistä, jonka vuoksi aurinkolasien käytössä ei kannata tehdä poikkeusta. Aurinkosuojilla varustetut Iberon lukulasit suojaavat silmäsi auringon haitallisilta vaikutuksilta ja voit unohtaa turhan siristelyn myös lukiessa. Aurinkosuojat täyttävät ISO-standardin laatu- ja turvallisuusvaatimukset ja suodattavat 100 % UVA-, UVB- ja UVC-säteilystä.

Saatavilla olevat vahvuudet: +1.5, +2.0 ja +2.5.

Tervetuloa lukulasiostoksille omaan K-Citymarketiisi!

Katso videolta, kuinka helposti saat lisättyä Iberon lukulaseihin aurinkosuojat: