K-Citymarket
Osta Ben&Jerry's Caramel Chew Chew tai Kingis-tuutteja ja voit voittaa sähköskootterin

Osta Ben&Jerry's Caramel Chew Chew tai Kingis-tuutteja ja voit voittaa sähköskootterin

K-Citymarketin juhlavuoden kunniaksi ostamalla vain K-Citymarketissa myynnissä olevan Ben&Jerry's Caramel Chew Chew (465 ml) tai Kingis-tutteja (120 ml) ja näyttämällä Plussa-korttisi kassalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa sähköskootterin.

Arvomme huhtikuussa Ben&Jerry's Caramel Chew Chew 465ml tai Kingis-tuutteja ostaneiden kesken Vetta-sähköskootterin. Kilpailuaika on 25.3.-25.4.2021.

Uusi ihana Kingis- tuutti 120ml – suurella sydämellä on monta muotoa

Kingis Orginal- puikko lanseerattiin suurella menestyksellä jo vuonna 1980. Tämä klassikkomakuyhdistelmä hurmaa suomalaiset sukupolvet yksi toisensa perään ja nyt tämä rakastettu klassikko on saatavilla ensimmäistä kertaa tuutin muodossa. Tuttuun Kingis-tyyliin tuutti on valmistettu suurella sydämellä: tuutissa on täyteläistä vaniljakermajäätelöä, rapea vohveli, ja tuutin keskeltä löytyy suuri ja pehmeä suklainen Kingis-sydän. Saatavilla myös monipakkauksessa.

Herkullinen Ben&Jerry’s Chew Chew - todellisille toffeen ystäville

Toffeen ystävät, iloitkaamme! 1990-luvun lopulta asti tämä maku on tyydyttänyt vaativimpienkin toffeefanien tarpeet. Toffeisessa euforiassa toffeejäätelö ja suklaalla päällystetyt toffeenpalaset on kiedottu yhteen toffeekastikekiemuroilla. Ben&Jerry’s Chew Chew sisältää toffeekermajäätelöä, toffeekastiketta ja kaakaokuorrutettuja toffeepaloja. Suussa sulavassa yhdistelmässä riittää nautiskeltavaa.

Ben&Jerry’sin tavoitteena on tehdä parasta mahdollista jäätelöä parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki vaiheet aina Reilun kaupan sertifioimista raaka-aineista vapaana laiduntavien lehmien maitoon ovat osa iloista matkaa kohti jäätelöeuforiaa. Kaikki Ben & Jerry’s -jäätelöt kantavat ylpeänä kyljessään Reilun kaupan merkkiä, joka kertoo siitä, että raaka-aineiden viljelijöitä on kohdeltu reilusti.

Säännöt
Rekisteriseloste