K-Citymarket
Osallistu Juhla-arvontaan, ja voita uusin Iphone 13 puhelin!

Osallistu Juhla-arvontaan, ja voita uusin Iphone 13 puhelin!

Nyt on aika nostaa Juhlatuutti 50-vuotiaalle K-Citymarketille! K-Citymarketin 50v.-juhlavuoden kunniaksi sinulla on nyt mahdollisuus voittaa uusin iPhone 13 128GT puhelin (arvo noin 1000€). Ostamalla 2kpl Pingviini Juhlatuutteja ja näyttämällä Plussa-korttisi kassalla osallistut arvontaan. Arvomme syys-lokakuun aikana Juhlatuutteja ostaneiden kesken 5 kpl uusia iPhone 13 128GT puhelimia. Kilpailuaika on 26.8.-31.10.2021.

Aina on hyvä syy herkutella Juhlatuutilla!

Ikoninen Pingviini Juhlatuutti on ollut jo vuosikymmeniä yksi suomalaisten suosikkituuteista. Herkullinen Juhlatuutti Lakka on hurmannut kuluttajat ihanan kermaisella vaniljajäätelöllä ja lakkakastikkeella. Tämä klassikko sai keväällä rinnalleen kinuskisen kaverin. Juhlatuutti Suolainen kinuski & Vaniljakreemi on juhlava makuyhdistelmä, jossa yhdistyy vaniljakermajäätelö, suolainen kinuskikastike ja samettinen vaniljakreemi. Maista ja ihastu!

Aina on hyvä syy olla kiltti

Kautta aikojen Pingviini on ollut mukana ratkomassa riitoja ja kesyttämässä kiukkupusseja. Jäätelöpallolla on solmittu uusia ystävyyssuhteita ja osoitettu välittämistä. Voidaankin melkein sanoa, että siellä missä on jäätelöä, on hymyä – sillä tuutti kädessä on vaikea olla vihainen. Pingviini haluaa kannustaa meitä kaikki olemaan kiltti, niin itselle kuin kaverille. Psst… tiesitkö, että hymyt ja Pingviini-jäätelöpakkaukset on tehty kierrätettäviksi? Luonto kiittää, kun kierrätät tyhjät pakkaukset ohjeiden mukaisesti.

Säännöt
Rekisteriseloste