Juomasuositukset juhannuksen Bocuse d'Or menulle
Julkaistu 30.5.2022Suomen Bocuse d’Or -edustaja, tähtikokki Johan Kurkela, on loihtinut mestaruustason juhannuksen grillimenun kotikeittiöön. Teimme menun ennakkoon ja valitsimme kullekin ruokalajille sopivat ruokajuomat. Tässä suosituksemme. Maukasta juhannusta hyvän ruoan äärellä!
Alkupala
Burrataa, tomaatteja ja persikkaa: Olvi Solera Pale Ale tai A Le Coq Fassbrause 0,0 % Lemon
Trooppisen raikas Olvi Solera Pale Ale sopii täydellisesti tähän maukkaaseen alkuruokaan. Erittäin loistava vaihtoehto on myös sitruunainen ALe Cog Fassbrause.
- lisää tietoa Olvi Solera Pale Ale tai A Le Coq Fassbrause 0,0 % Lemon
Pääruoka
Grillattua kotimaista härän ulkofileetä, vihreää salaattia ja bearnaise kastiketta: Sandels Juhlaolut tai hedelmäinen Fizz alkoholiton omenasiideri
Täyteläisen aromikaat oluet ovat hyvä valinta, kun katat pöytään lihaisia ruokia. Sandelsin Juhlaolut maistuu pääruoan kanssa täydellisesti. Jos kaipaat hedelmäistä omenasiiderin raikkutta ruokajuomaksi, suosittelemme ehdottomasti Fizz alkoholitonta omena siideriä.
Jälkiruoka
Grillatut köyhät ritarit, grillattuja mansikoita ja vaniljavaahtoa: Olvi Summer Ale tai A.Le Coq Fassbrause 0,0 % Pink Grapefruit
Vaalea, vehnäinen, raikas, keveän hedelmäinen, viljainen, sitruksisen raikas Olvi Summer Ale, sopii niin maljannostoon, seurusteluun kuin ruokapöytäänkin. Verigreippisen sitruksinen A.Le Coq Fassbrause 0,0 % Pink Grapefruit tuo uuden herkullisen alkoholittoman, aikuiseen makuun kehitetyn juomavaihtoehdon niille, jotka eivät halua juoda olutta eivätkä perinteisiä sokerillisia virvoitusjuomia. Sopii mainiosti kesäisiin jälkiruokiin.
- lisää tietoa Olvi Summer Ale tai A.Le Coq Fassbrause 0,0 % Pink Grapefruit