Juomasuositukset juhannuksen Bocuse d'Or menulle

Juomasuositukset juhannuksen Bocuse d'Or menulle

Julkaistu 30.5.2022

Suomen Bocuse d’Or -edustaja, tähtikokki Johan Kurkela, on loihtinut mestaruustason juhannuksen grillimenun kotikeittiöön. Teimme menun ennakkoon ja valitsimme kullekin ruokalajille sopivat ruokajuomat. Tässä suosituksemme. Maukasta juhannusta hyvän ruoan äärellä!

Alkupala

Burrataa, tomaatteja ja persikkaa: Olvi Solera Pale Ale tai A Le Coq Fassbrause 0,0 % Lemon
Trooppisen raikas Olvi Solera Pale Ale sopii täydellisesti tähän maukkaaseen alkuruokaan. Erittäin loistava vaihtoehto on myös sitruunainen ALe Cog Fassbrause.

Olvi Solero Pale Ale olut 5,0% 0,5l - kuva

Olvi Solero Pale Ale olut 5,0% 0,5l

Katso lisää ›

A.Le Coq Fassbrause Lemon 0,0% 0,33l - kuva

A.Le Coq Fassbrause Lemon 0,0% 0,33l

Katso lisää ›

Pääruoka

Grillattua kotimaista härän ulkofileetä, vihreää salaattia ja bearnaise kastiketta: Sandels Juhlaolut tai hedelmäinen Fizz alkoholiton omenasiideri
Täyteläisen aromikaat oluet ovat hyvä valinta, kun katat pöytään lihaisia ruokia. Sandelsin Juhlaolut maistuu pääruoan kanssa täydellisesti. Jos kaipaat hedelmäistä omenasiiderin raikkutta ruokajuomaksi, suosittelemme ehdottomasti Fizz alkoholitonta omena siideriä.

Sandels Juhlaolut Suodattamaton 5,3% 0,5l - kuva

Sandels Juhlaolut Suodattamaton 5,3% 0,5l

Katso lisää ›

FIZZ Apple cider 0,0% 0,33l - kuva

FIZZ Apple cider 0,0% 0,33l

Katso lisää ›

Jälkiruoka

Grillatut köyhät ritarit, grillattuja mansikoita ja vaniljavaahtoa: Olvi Summer Ale tai A.Le Coq Fassbrause 0,0 % Pink Grapefruit
Vaalea, vehnäinen, raikas, keveän hedelmäinen, viljainen, sitruksisen raikas Olvi Summer Ale, sopii niin maljannostoon, seurusteluun kuin ruokapöytäänkin. Verigreippisen sitruksinen A.Le Coq Fassbrause 0,0 % Pink Grapefruit tuo uuden herkullisen alkoholittoman, aikuiseen makuun kehitetyn juomavaihtoehdon niille, jotka eivät halua juoda olutta eivätkä perinteisiä sokerillisia virvoitusjuomia. Sopii mainiosti kesäisiin jälkiruokiin.

Olvi Summer Ale olut 5,0% 0,5l - kuva

Olvi Summer Ale olut 5,0% 0,5l

Katso lisää ›

A. Le Coq Fassbrause Pink Grapefruit 0,0% 0,33l - kuva

A. Le Coq Fassbrause Pink Grapefruit 0,0% 0,33l

Katso lisää ›