K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Vallila x JVG -yhteistyömallisto KCM 50 vuotta juhlavuoden kunniaksi

Vallila x JVG -yhteistyömallisto KCM 50 vuotta juhlavuoden kunniaksi

JVG-mallisto sisältää kodintuotteita ja vaatetusta koko perheelle.

Yksi Suomen tämän hetken suosituimmista bändeista JVG lanseeraa vaate- ja kodintuotemalliston K-Citymarketeissa. Vallila x JVG -yhteistyömallisto juhlistaa K-Citymarketin 50:tä vuotta ja se kantaa Vuodet ollu tuulisii -teemaa. Rento unisex-henkinen mallisto sisältää vaatteita koko perheelle. Kodintuotemallistossa on muun muassa mukeja, vuodevaatteita ja pyyhkeitä. Kuosit on suunniteltu yhteistyössä Vallilan sekä Jaren ja VilleGallen kanssa.

– Poikkeusaika sai tekemään poikkeuksellisia tekoja. Kun ei ole voitu keikkailla, ollaan edes näin mukana faniemme ja kuuntelijoidemme arjessa, VilleGalle kertoo.

Malliston Vuodet ollu tuulisii -teema hakee inspiraatiota tammikuussa 2022 ilmestyvästä JVG:stä kertovasta dokumenttielokuvasta.

Vallila-JVG_logo

Kodintuotteiden mallisto

Kodintuotteiden mallisto sisältää kulhoja, mukeja, vuodevaatteita, pyyhkeitä sekä koristetyynynpäällisiä. Kodin mallisto on yksinmyynnissä vuoden 2021 loppuun saakka vain K-Citymarketeissa.

JVG_kodinmallisto_680

Tuotteista löytyvän Concrete-kuosin geometriset muodot ovat saaneet inspiraationsa kaupungista, rakennuksista ja arkkitehtuurista. Tekstuuria kuosiin on tuotu rouheasta betonin pinnasta.

JVG_astiat_680x680

Vaatemallisto

Pukeutumisen JVG-tuotteet ovat saatavilla yksinoikeudella K-Citymarketeista. Vaatemallisto koostuu rennoista unisex-henkisistä vaatteista, joita on tarjolla lasten 122 sentin koosta aina vähintään naisten ja miesten XL-kokoon asti. Muutamista vaatteista tarjolla on myös koko XXL. Pukeutumisen tuotteisiin kuuluu erilaisia naisten, miesten ja lasten t-paitoja, huppareita sekä collegehousuja ja -mekkoja sekä sukkia.

JVG_paidat_680x750 Miesten Hombre t-paita khaki tai valkoinen 16,99€. Miesten Hombre collegehousut musta tai harmaa 24,95€. JVG sukat 2-pack 14,99€.

Kuosit ovat Vallilan suunnittelemia, joiden pohjalta K-Citymarketin pukeutumisen tiimi on suunnitellut vaatteet. JVG on ollut tiiviisti mukana sekä kuosin että vaatemallistojen suunnittelussa. Vaatteissa käytetyn Hombre-kuosin teemana on veljeys ja toveruus. Siinä JVG:n siluetit on tuotu osaksi geometrista ruutukuosia, jossa hahmot muttuvat osaksi kuosin rytmiä. Kuosi on saanut nimensä JVG:n Hombre-kappaleesta.

JVG_huppari_680 Miesten Hombre huppari musta 29,95€. Miesten Hombre collegehousut harmaa 24,95€. Miesten Hombre t-paita valkoinen 16,99€. Miesten Hombre collegehousut musta 24,95€. Vallila Hombret Muru muki 3,5dl beige. JVG Vallila Concrete kylpypyyhe