K-Citymarket
K-Citymarket - Aikasi arvoinen kauppa

K-Citymarket - Aikasi arvoinen kauppa

Millainen on aikasi arvoinen kauppa?

"Kalaisa" - näin vastasi eräs asiakkaamme, kun kysyimme, millainen on sinun aikasi arvoinen kauppa*. Hyviä uutisia te kalaa arvostava asiakkaamme, teitä on kuultu. Kaupoistamme löytyy kattava kalatiski palvelevine kalamestareineen, joita olemme kouluttaneet joukollisen lisää. Muikkujen lisäksi haaviin tarttuu myös vinkkejä ja neuvoja.

Sushibuffetteja ja uusia kenkämerkkejä

Palautteiden perusteella olemme myös mm. uudistaneet juomaosastojamme ja lisänneet sushibuffetteja sekä tuoreista appelsiineista mehua puristavia laitteita. Lisäsimme valikoimiimme myös uusia kenkämerkkejä, ja kosmetiikkaosastoltamme löytyy jatkuvasti kauden uutuustuotteita. Ymmärrämme nimittän, että "kalaisa" ei ole kaikille prioriteetti numero yksi.

*Suurkiitos lähes 10 000 vastauksestanne vuonna 2019, jotka auttavat meitä kehittämään kauppojamme yhä aikanne arvoisemmaksi!

Haluamme tarjota ajallesi parasta vastinetta

Aikasi on arvokasta. Kaupassakäynti kuuluu arkeen ja vie paljon aikaa, mutta sen ei tarvitse olla tylsää. Lupaamme olla käyttämäsi ajan arvoinen: kauppa, josta löydät varmasti ja vaivattomasti sen, mitä tulit hakemaan ja paljon enemmänkin. Olemme täyttäneet tehtävämme silloin, kun K-Citymarketiin astuessa innostut ja kotona kauppareissun jälkeen tunnet onnistuneesi.