K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
K-Citymarket - Aikasi arvoinen kauppa

K-Citymarket - Aikasi arvoinen kauppa

Kesän uutuudet ovat saapuneet ja ovat valmiina noudettaviksi. Olkaapa hyvät.

Kesä on uusien asioiden kokemista; makuaistien virittelyä, suuria tunteita ja ilon irti ottamista pienistäkin hetkistä. On hyvä tietää, että kaikki kesän uusimmat uutuudet löydät aikasi arvoisen kaupan hyllyiltä.

KCM Kesä UUTUUDET EMAIL 600x250 V5 1

Inspiroidu uutuuksista ja tutustu uutuksiin verkkokaupassa > Lisäämme uutuuksia verkkokauppaan koko kesänajan. Kannattaa siis seurata linkin takaa vaihtuvia tuotteita tai tutustua uutuuksiin myymälöissämme.

Oma pääsiäinen helposti

Taas se on täällä, pääsiäinen, eli herkuttelun ja kirkkaiden värien juhla, ainakin isolle osalle ihmisiä. Me aikasi arvoisessa kaupassa ymmärrämme, että jokainen pääsiäinen on erilainen ja että siksi myös kaupassa pitää olla riittävän laaja valikoima. Ja meillähän on.

Olipa siis pääsiäisesi sitten millainen tahansa, voit olla varma, että löydät sen meiltä helposti ja yhdellä kertaa.

Inspiroidu pääsiäisestä ja löydä sinulle sopivat pääsiäisen vinkit täältä >

Katso koko video tästä linkin takaa YouTubessa:

filkka-brändisivulle

Apua ja asiantuntemusta

Kaikkea ei tarvitse osata tehdä itse – ja hyvä niin, siinä säästyy aikaa ja hermoja. Aikasi arvoisen kaupan liha- ja kalatiskeiltä saat paitsi tarvitsemasi tuotteet, myös aina halutessasi vinkkejä valmistukseen.

Henkilökohtainen ja ammattitaitoinen palvelu on kala- ja lihamestareillemme kunnia-asia ja perusedellytys.

KCM Apua ja asiantuntemusta EMAIL 450x450

Aina tätä samaa

Arkirutiini. Se toistuu yleensä melko samana päivästä päivään ja viikosta viikkoon. Tai niinhän sitä luulisi, kunnes joku esittelee uuden tavan tehdä asioita.

Me aikasi arvoisessa kaupassa ymmärrämme, että arki on ihmisen parasta aikaa ja että pienillä muutoksilla tutut arkiruoat saavat uuden merkityksen. Kokeile rohkeasti, yhdistä ennakkoluulottomasti.

Arkirutiiini. Se on same same but different, jos niin haluat.

KCM ainasamaai Kampanjakuva 680x680 gif

Pihistä tai Panosta

Joskus elämässä pitää pihistää ja toisinaan taas on hyvä panostaa. Siinä mielessä on hyvä, että on olemassa kauppa, josta löytyy riittävästi valikoimaa molempiin tarpeisiin.

Elämä aikasi arvoisen kaupan asiakkaana ei ole koskaan joko tai, se on aina sekä että.

Arki siihen kannattaa panostaa aina vaikka sopivan pienesti. Pihistä kauppareissuista ja panosta tärkeisiin hetkiin. Välillä hinnasta kannattaa pihistää, jotta voi toisinaan panostaa. Panosta herkutteluun aina tilaisuuden tullen. Pihistä someseuraajista, panosta sen sijaan ihanaan ruokaan ja seuraan. Pihistä tai panosta, osoite on sama K-Citymarket.

Inspiroidu arjen mahdollisuuksista ja löydä sinulle sopivat Pihistä tai Panosta vinkit täältä >

Katso koko video tästä linkin takaa YouTubessa:

brändifilkka35pipa

Vähennetään hävikkiä

Me K-Citymarketissa pyrimme jatkuvasti vähentämään ruoan hävikkiä. Olemme siinä jo melko hyviä ja taitavia. Siispä jaamme yhden hyvän vinkin sinulle.

K-Ruoka on palvelu, josta on moneen. Hävikki häviää kummasti kotioloissa, kun palveluun syöttää kotoa löytyvät ruoka-aineet ja palvelu antaa valmiin reseptin.

Kaikki käytetään, mitä ostetaan. Se on aikasi arvoisen kaupan tapa toimia.

Kokeile näitä käteviä, uusia tapoja:

KCM Hävikki Kampanjakuva 680x680 gif

  • Jos pää lyö tyhjää jääkaapin äärellä ja arkiruokien keksiminen tuottaa vaikeuksia, voit lisäksi lukea täältä lisää vinkkejä, mitä tähteistä voikaan valmistaa. Hyödynnä leivät, perunat tai vaikkapa puuro ja samalla voit säästää pitkän pennin. 26 näppärää ohjetta hävikin hallintaan auttaa arjessa ja ostosten suunnittelussa.

  • Puhelimeen ladattava K-Ruoka-sovellus helpottaa ostoslistan tekemistä ja auttaa suunnittelemaan ruoat ennakkoon. Sovellus osaa suositella ostoskoriin usein päätyviä tuotteita ja ilmoittaa hinta-arvion lisäksi myös ruokaostosten kotimaisuus- sekä ilmastotason. Ja vaikka et käyttäisikään esimerkiksi kerralla koko kasvista, voit mainiosti hyödyntää osan siitä myöhemmin> Sovelluksen voit ladata tästä ja tarkemmat ohjeet löydät sivulta K-Ruoka-sovellus:

  • play store 100px

  • Apple store 100px

K-Citymarket on asiakkaan ajan arvoinen kauppa, josta saa vinkkejä, apuja ja helpotusta arkeen – myös hävikkiruoka-asioissa.

Aikasi arvoinen kauppa

Olemme aikasi arvoinen kauppa. Se on paljon luvattu, sillä ymmärrämme, että aikasi on äärimmäisen kallisarvoista. Jokainen hetki pitäisi voida käyttää juuri sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Elämä asiakkaanamme on aina uusia mahdollisuuksia täynnä. Tehtävämme on auttaa sinua nauttimaan näistä mahdollisuuksista ja antaa ajallesi lisää arvoa.

Katso mitä kauppiaat ovat tehneet lähelläsi, jotta kauppamme olisi aikasi arvoinen. Klikkaa videoihin ja kurkkaa tarkemmat kuvaukset ja videot niiden alta tästä linkin takaa:

videot