K-Citymarket
K-Citymarket - tulevaisuuden kauppa

K-Citymarket - tulevaisuuden kauppa

Kauppiaamme ympäri Suomen varmistavat, että olemme aikasi arvoinen kauppa tulevaisuudessakin.

K-Citymarket Lahti Paavola

Viinibaari Sommeliere löytyy nyt K-Citymarket Lahti Paavolasta! Sommelierea luotsaa viiniasiantuntija Päivi, hän auttaa valitsemaan juuri oikean viinin illallismenua varten ja kertoo mielellään myös tarinan viinin taustalla. ”Tämä on hieno mahdollisuus asiakkaalle kysyä ruokakaupasta viinisuositukset,” kauppias Petri kertoo. Tältä näyttää tulevaisuuden kauppa Lahdessa!

K-Citymarket Järvenpää

Maailman paras ruokakauppa K-Citymarket Järvenpää haluaa tarjota elämyksiä ihan kaikille – myös karvakamuille! Hachiko-koiraparkki on ilmastoitu ja lämmitetty, myös turvallinen, sillä se on lukollinen ja puhdistaa itse itsensä. ”Meillä Japani-teema jatkuu läpi myymälän ja siksi se oli luonnollinen valinta myös koiraparkkiin”, kauppias Markku kertoo.

K-Citymarket Helsinki Ruoholahti

K-Citymarket Ruoholahdesta löytyy nykyään konditoriatason leivoksia palkitulta kauppahallikujalta. Kauppias Tero ja Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu Toni Rantala on tuonut Konditoria ph7 osaksi elämyksellistä kauppaa. ”Me halutaan tarjota asiakkaille parasta!” Miltä sinun tulevaisuuden kauppa näyttää?

K-Citymarket Vantaa Tammisto

Tammistossa kauppias Kimmo Sivonen on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön "palautusmyllyn", joka syö panttipullot viisi kertaa tavallista konetta nopeammin. "Mikään muu tekninen uudistus ei ole kerännyt näin paljon hyvää kommenttia asiakkailta", Kimmo kertoo. Tervetuloa tulevaisuuden kauppaan!

K-Citymarket Vantaa Jumbo

Lähdetäänkö ostoksille tulevaisuuden kauppaan – tänään? Kiitos kauppiaan Sami Hertellin se on mahdollista, sillä K-Citymarket Vantaa Jumbosta löytyy yhdeksän ravintolan Food Court -kokonaisuus. “Asiakkaat toivovat kokemuksia. Nyt ruokaostosten lomassa voi napata ramenia, puotinea tai artesaanipizzaa”, sanoo Sami. Mitä palveluja sinun tulevaisuuden kapastasi löytyy?