K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Kauppiaamme ympäri Suomen varmistavat, että olemme aikasi arvoinen kauppa tulevaisuudessakin

Kauppiaamme ympäri Suomen varmistavat, että olemme aikasi arvoinen kauppa tulevaisuudessakin

Katso mitä kauppiaat ovat tehneet lähelläsi, jotta kauppamme olisi aikasi arvoinen:

K-Citymarket Pirkkala

Uutta tulossa: K-Citymarket Pirkkalaan rakentuu parhaillaan ihan oma pienpanimo: Panimo Himo! Himon oluet pannaan kaupan tiloissa, myydään tuoreena kylmäkaapista ja omasta myymälästä. Luvassa on myös tasting-iltoja asiakkaille!

K-Citymarket Seinäjoki Ideapark

Sukat, pussilakanat vai collegeasu? K-Citymarketin 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi suunniteltu Vallilan ja JVG:n tuotemallisto komeilee K-Citymarket Seinäjoki Ideaparkin paalupaikalla. Osta itselle tai lahjaksi!

K-Citymarket Turku Länsikeskus

K-Citymarket Turku Länsikeskuksessa saaristolaisteema näkyy, tuntuu ja maistuu. Länsirannikolla paikallisuus on kunnia-asia niin tunnelmassa kuin tuotteissakin. Oletko jo käynyt?

K-Citymarket Espoo Iso Omena

K-Citymarket Espoo Iso Omenasta löytyy kansainvälisesti tunnetun Muji-brändin osasto, jonka valikoima vaihtelee sesongeittain. 400 tuotteen joukosta löytyy kaikkea kotifiilistelystä reissaamiseen.

K-Citymarket Helsinki Easton

K-Citymarket Helsinki Eastonista löytyy laaja valikoima erikoisjuustoja, jotka saavat veden kielelle. Nappaa suosikkisi!

K-Citymarket Turku Kupittaa

K-Citymarket Turku Kupittaa on auki joka päivä 24 tunnin ajan, joten voit asioida kaupassa kun sinulle sopii. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löytyy aina yllättäviä uutuustuotteita.

K-Citymarket Jyväskylä Seppälä

Basilikaa, minttua, jääsalaattia ja paljon muita tuoreita yrttejä sekä salaatteja löydät K-Citymarket Jyväskylä Seppälän DeliVerden salaattishopista – viherkeidas keskellä kauppaa. Hae oma suosikkisi!

K-Citymarket Seinäjoki Päivölä

K-Citymarket Seinäjoki Päivölästä löytyy oma irtokarkkihylly gluteenittomille karkeille. Kaupassa on myös kattava vegevalikoima gluteenittomien tuotteiden lisäksi. Asiakkaat arvostavat sitä, kun samalla kauppareissulta saa ostettua kaikille sopivia ruokia.

K-Citymarket Kuopio Päiväranta

Oletko koskaan käynyt kaupassa, jossa hedelmät ja vihannekset on aseteltu kuin taideteokseksi? K-Citymarket Kuopio Päivärannassa löytyy upeasti koottuja myyntiasetelmia, jotka piristävät asiakkaiden ostosreissuja. Henkilökunta valitsee sesongin mukaan herkullisimmat hevit, jotka pääsevät näyttävästi esille.

K-Citymarket Savonlinna

Oletko koskaan käynyt ostoksilla veneellä? K-Citymarket Savonlinnaan voit tulla hakemaan mökkiruoat vaikka soutaen! Käy tutustumassa Savonlinnan tuoreeseen kalavalikoimaan.

K-Citymarket Espoo Iso Omena

K-Citymarket Espoo Iso Omenasta löytyy lihatehdas, joka tarjoaa laadukasta ja tuoretta lihaa joka lähtöön. Siellä käsitellään suomalaista lihaa, jota ostetaan suoraan suomalaisilta pientuottajilta.

K-Citymarket Lappeenranta

K-Citymarket Lappeenranta on palkittu Vuoden leipäkaupaksi 2020. Tuoretta leipää saa vuoden jokaisena päivänä ja erikoisuutena löytyy paikalliset rieskat. Kauppias Ari on hankkinut herkullisille leiville siivutuskoneen, joka on monen asiakkaan suosikki. Vieraile Lappeenrannan K-Citymarketissa ja maista näitä herkullisia leipiä!

K-Citymarket Pori Puuvilla

K-Citymarket Pori Puuvillassa, Puuvilla Kitchenissä asiakkailla on mahdollisuus istahtaa nauttimaan esimerkiksi roomalaistyylistä levypitsaa tai herkullisia avoleipiä! Teresa Välimäen ja Aki Wahlmanin kanssa yhteistyössä luotu konsepti tuo ravintolan ja ruokakaupan yhteen. ”Aikasi arvoisessa kaupassa on lupa viihtyä”, toteaa kauppias Jaakko. Näillä eväillä kehittämään tulevaisuuden kauppoja!

K-Citymarket Riihimäki

K-Citymarket Riihimäen kauppias Juuso on keksinyt loistavan tavan vähentää hävikkiä – kaupassa on nyt näkyvä paikka tuotteille, jotka ansaitsevat toisen mahdollisuuden! ”Kaikki tuotteet ovat yhtä arvokkaita ja hävikin vähentämisessä nämä tuotteet ovat niitä tärkeimpiä.” Hävikkihyllystä löytyy paljon erilaisia tuotteita – aivan mahtavaa!

K-Citymarket Pori Mikkola

Makumatka Italiaan, matkustamatta Italiaan? Onnistuu K-Citymarket Pori Mikkolassa! Pasta Miccolon laajasta valikoimasta löytyy kaikkea aina tuorepastasta erilaisiin pestoihin – kaikki käsintehty paikan päällä. ”Haluttiin tarjota asiakkaille kokonaisvaltainen italialainen elämys. Tulevaisuudessa valikoimiin tuodaan entistä enemmän Italiaa!”, iloitsee kauppias Kalle.

K-Citymarket Lahti Paavola

Viinibaari Sommeliere löytyy nyt K-Citymarket Lahti Paavolasta! Sommelierea luotsaa viiniasiantuntija Päivi, hän auttaa valitsemaan juuri oikean viinin illallismenua varten ja kertoo mielellään myös tarinan viinin taustalla. ”Tämä on hieno mahdollisuus asiakkaalle kysyä ruokakaupasta viinisuositukset,” kauppias Petri kertoo. Tältä näyttää tulevaisuuden kauppa Lahdessa!

K-Citymarket Järvenpää

Maailman paras ruokakauppa K-Citymarket Järvenpää haluaa tarjota elämyksiä ihan kaikille – myös karvakamuille! Hachiko-koiraparkki on ilmastoitu ja lämmitetty, myös turvallinen, sillä se on lukollinen ja puhdistaa itse itsensä. ”Meillä Japani-teema jatkuu läpi myymälän ja siksi se oli luonnollinen valinta myös koiraparkkiin”, kauppias Markku kertoo.

K-Citymarket Helsinki Ruoholahti

K-Citymarket Ruoholahdesta löytyy nykyään konditoriatason leivoksia palkitulta kauppahallikujalta. Kauppias Tero ja Koko Suomi leipoo -ohjelmasta tuttu Toni Rantala on tuonut Konditoria ph7 osaksi elämyksellistä kauppaa. ”Me halutaan tarjota asiakkaille parasta!” Miltä sinun tulevaisuuden kauppa näyttää?

K-Citymarket Vantaa Tammisto

Tammistossa kauppias Kimmo Sivonen on ottanut ensimmäisenä Suomessa käyttöön "palautusmyllyn", joka syö panttipullot viisi kertaa tavallista konetta nopeammin. "Mikään muu tekninen uudistus ei ole kerännyt näin paljon hyvää kommenttia asiakkailta", Kimmo kertoo. Tervetuloa tulevaisuuden kauppaan!

K-Citymarket Vantaa Jumbo

Lähdetäänkö ostoksille tulevaisuuden kauppaan – tänään? Kiitos kauppiaan Sami Hertellin se on mahdollista, sillä K-Citymarket Vantaa Jumbosta löytyy yhdeksän ravintolan Food Court -kokonaisuus. “Asiakkaat toivovat kokemuksia. Nyt ruokaostosten lomassa voi napata ramenia, puotinea tai artesaanipizzaa”, sanoo Sami. Mitä palveluja sinun tulevaisuuden kapastasi löytyy?