K-Citymarket
Keittiöpäivät

Keittiöpäivät

Tervetuloa K-Citymarketin Keittiöpäiville 28.-29.2.2020!

Myymälöissämme on upeita tarjouksia ja konsulenttien esittelyjä. Lue myös vinkit paistinpannun valinnasta ja kierrättämisestä, keittiöveitsien käytöstä sekä inspiroidu kattauksesta. Tervetuloa Keittiöpäiville - meiltä kaikki kokkaukseen ja kattaukseen!

Viikonlopun parempi menu tarjoaa inspiraatiota ruoanlaittoon. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi ruoka- ja juomanautintoihin. Lue lisää täältä >>

Tapahtumat kaupoissa

Valituissa K-Citymarketeissa on 28.-29.2.2020 konsulentteja paikalla pitämässä esittelyjä. Tarkista oman kauppasi Facebook-sivulta tarkemmat tiedot ja aikataulut esittelyistä.

Paistinpannun valinta ja kierrätys

Hyvät raaka-aineet ansaitsevat myös laadukkaat ruoanlaittovälineet. Keittiöpäivillä saat ammattilaisilta apua oikean paistinpannun valintaan ja voit myös lukea vinkit valintaan sekä paistinpannujen hoitoon täältä.

Pinnoitettu paistinpannu kestää ahkerassa käytössä yleensä noin kahdesta kolmeen vuoteen. Kun pannu on aika vaihtaa uuteen, sen voi kierrättää metallinkeräyksessä. Kaikista K-Citymarketeista löytyy myös paistinpannujen kierrätyspiste aikavälillä 28.1.-10.3.2020.

KCM paistinpannut Ylhäältä alas: Fiskars Hard Face paistinpannu 20 cm 39,95/kpl, myhome paistinpannu 24 cm 24,95/kpl, Heirol Cerasade+ paistinpannu 26 cm 59,95/kpl

Oikea veitsi oikeaan tehtävään

Moni valitsee veitsilaatikosta saman veitsen päivittäin oli kyse sitten kasvisten pilkkomisesta tai leivän leikkaamisesta. Keittiön veitsivalikoimaan ja niiden käyttöön kannattaisi kuitenkin kiinnittää enemmän huomiota, sillä ruoanlaitto sopivilla välineillä on nautinto. Lue ammattilaisen vinkit oikean keittiöveitsen valintaan sekä niiden säilytykseen ja hoitoon.

Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia keittiöveitsiä, jotka sopivat leivän leikkaamisesta kalan fileointiin. Tutustu valikoimaan myös verkkokaupassamme.

KCM keittiöpäivät veitset Fiskars Functional Form kokinveitsi 20 cm 22,95€, Victorinox fileointiveitsi 20 cm musta 34,95€, Fiskars Functional Form tomaattiveitsi 11,95€, Infinity Chefs Nordic leipäveitsi 20 cm 19,95€

Kata kauniisti

Pöydän kattaminen kruunaa ruokailuhetken ja ilahduttaa myös arkiaterialla. Saat kattauksesta näyttävän näköisen jo pienillä asioilla kuten kauniilla astioilla, kynttilöillä tai lautasliinoilla. Näillä vinkeillä loihdit kaksi erilaista juhlakattausta ja saat tyylikkäitä ideoita kattamiseen.

KCM Keittiöpäivät kattaaminen Iittala Essence kuohuviinilasi 21 cl 2 kpl 32,95/kpl, Duni lautasliina 20kpl 24cm Garden Pride 1,45/kpl, Pirkka Eko lautasliina 20kpl/33cm 2,59/kpl, myhome keraaminen vuoka 28 x18 x 6.5cm 11,95/kpl, Bolsius tuoksulämpökynttilä 18kpl vanilja 1,89/kpl

Kotitalousjätteen lajittelu ja säilytys

Miten lajitella ja säilyttää kaikki erikseen kierrätettävä kotitalousjäte, kuten pahvit, muovi, metalli ja lasi? Usein haasteena on tilanpuute kotona, mutta SmartStore™ Collect ratkaisee tämän ongelman tyylikkäästi. Kyseessä on modulaarinen konsepti, joka on räätälöitävissä erilaisiin koteihin ja tarpeisiin. Osia voi käyttää joustavasti yhdessä tai erikseen - riippuen täysin siitä, mikä milloinkin sopii omaan tarpeeseen ja kodin tiloihin.

SmartStore™ Collectin ison laatikon (tilavuus 76 l) sisälle sopivia lajitteluastioita (tilavuus 13 l) voi käyttää joustavasti yhdessä tai erikseen. Ne voi laittaa joko laatikon sisälle, johon niitä mahtuu 3 kpl, tai esimerkiksi kodin roskavaunuun. Lajitteluastioiden kahvat tekevät roskapussin kiinnittämisestä sekä roskien kuljettamisesta jäteastiaan helppoa. Astioihin on myös saatavilla erikseen kansia.

SmartStore_tuotteet_680 Smart Store Collect lajitteluastia 76 l, 49,95€

SmartStore™ Collect sopii kodissa moneen paikkaan kuten esimerkiksi eteiseen, keittiöön, kodinhoitohuoneeseen, parvekkeelle tai terassille. Ison laatikon tukeva ja kestävä bambukansi muuntaa sen käytännölliseksi istuimeksi ja laskutasoksi.

Kaikki SmartStore™ Collectin muoviosat on valmistettu 100 % kierrätetystä materiaalista. Osat on helppo puhdistaa sekä siirtää. Tyylikäs muotoilu sekä kestävyys ja monikäyttöisyys tekevät siitä pitkäaikaisen lajittelu- ja säilytysratkaisun. Tuotteet valmistetaan Suomessa ja Ruotsissa.

SmartSore_680