K-Citymarket
Kesä pukee sinua!

Kesä pukee sinua!

Kesän parhaat vaatteet ovat yhtä aikaa rentoja ja tyylikkäitä. Valitse suosikkisi ihanista uutuuksista.

K-Citymarketien kauppakohtaiset vaate- ja asustevalikoimat sekä jalkineet voit katsoa kaupan omilla sivuilla.

VerkkokauppaanButton

Oletpa farkku-, hame- tai jakkupukuihminen, löydät suosikkisi K-Citymarketista. Yhdistele vaatteita, asusteita ja värejä rennosti ja yllättävästi.

Valkoinen t-paita on kesän monikäyttöinen klassikkovaate, joka toimii sekä siistin hameen, shortsien että perusfarkkujen parina. Mywearin T-paita on luomupuuvillaa.

KCM pukeutuminen toukokuu upeana juhliin 680x420 Yhdistä pitkä hame valkoiseen t-paitaan, niin tyylistä tulee raikas. Kesäinen hattu, laukku ja kiilakorkosandaalit viimeistelevät tyylin.

Ihanasti 1990-luvusta muistuttava vihreä housupuku saa uutta ilmettä bleiserin hihojen rypytyksistä. Yhdistä jakkuun ja housuihin arjessa vaalea pusero ja yllättävät jalkineet eli sandaalit. Viimeistele tyyli lakkaamalla varpaankynnet punaisella kynsilakalla.

KCM pukeutuminen toukokuu rennosti toihin 680x420 Sujauta housupuvun kanssa jalkaan biosandaalit, joilla jaksaa kävellä tai seistä pitkiäkin aikoja. Niiteillä koristellut sandaalit tuovat asuun ripauksen rockia ja rentouttavat muuten virallista ilmettä. Suureen nahkashopperiin sopii kaikki tarpeellinen, myös kannettava tietokone.

Yhdistele värejä rohkeasti. Vaalea violetti eli laventelin sävy ja reipas auringonkeltainen ovat säkenöivä yllätyspari.

KCM pukeutuminen toukokuu varia kesaan 680x420 Yllättävä väriyhdistelmä toimii kesällä upeasti. Laventelin liila pusero ja keltaiset sandaalit tekevät farkkuasusta heti astetta kiinnostavamman. Solmu ja napitus tuovat puseroon uutta jujua. Värikkään asun kanssa sopivat neutraalinväriset asusteet eli beige laukku ja ruskeat aurinkolasit.

Ihania uutuuksia päästä varpaisiin

Lapset viihtyvät kesällä vaatteissa, joissa voi touhuta vapaasti. Tyylistä ei silti tarvitse tinkiä! Valitse pienten vaatekaappiin vilpoisia luonnonmateriaaleja, joustavia materiaaleja ja iloisia värejä.

KCM pukeutuminen toukokuu ihanin lomatyyli 680x420 Supersöpö tyllihame ja saman sävyinen röyhelöpusero ovat herkullinen kesäasu. Trendikäs tyyli syntyy, kun jalkaan sujauttaa sporttiset slide-sandaalit. Tarvittaessa sandaalien kanssa voi pukea jalkaan hauskat raitasukat. Lippis suojaa auringolta.

KCM pukeutuminen toukokuu parhaat lomavaatteet 680x420 Iloisen sporttinen asu syntyy helposti puettavista ja mukavista collegeshortseista sekä kuviollisesta paidasta, josta kesäherkkujen tuomat tahratkaan eivät ihan heti erotu. Lenkkarit jalassa voi urheilla ja seikkailla vapaasti. Snap back -lippis suojaa auringolta ja tuo trendikkyyttä tyyliin.

Asusteet viimeistelevät pukeutumisen

Viimeistele kesätyyli käytännöllisellä ja kauniilla laukulla. Lastenkengissä tärkeintä on mukavuus ja se, että kengät on helppo pukea jalkaan ja riisua. Se ei todellakaan sulje pois kivaa ulkonäköä.

KCM pukeutuminen toukokuu laukku joka menoon 680x420

Soinnuta kesän ihanimmat laukut asusi kanssa sävy sävyyn! Käsilaukuissa on pitkät hihnat, jotta kädet jäävät vapaaksi kesän menoissa. Vetoketjukiinnitys pitää tavarat tallessa. Pieniä laukkuja voi käyttää myös tärkeiden pikkutavaroiden säilytykseen isomman laukun sisällä.

KCM pukeutuminen toukokuu hauskimmat kesakengat 680x420 Nauhattomat kangaskengät ovat lasten suosikit, koska ne on helppo sujauttaa jalkaan ja nopea riisua. Niissä on myös kevyt kävellä. Kangastossut on myös helppo pestä puhtaiksi seikkailuiden jäljiltä. Tarjolla on laaja valikoima värejä ja kuoseja jokaiseen makuun.