K-Citymarket
Lakananvaihtoviikko

Lakananvaihtoviikko

On aika uudistaa makuuhuoneen ilme! Tutustu tarjouksiin ja lue lisää keväisistä trendeistä.

Laatua ja mukavuutta

Haaveena lakanat kuin hotellissa? Tutustu Hemtex 24h puuvillasatiinilakanoiden valikoimaan: laadukas puuvillasatiini tuntuu sileän pinnan ja tiiviin kudoksen ansiosta mukavalta ihoa vasten. Rauhallista tunnelmaa luovat romanttiset kukkakuosit (esim. Hemtex 24h Camille) ja puuterisen vaaleanpunaiset sävyt. Romanttinen tyyli täydentyy Hemtex 24h Audrey helmalakanalla

Hemtex-kevät-2020

Raikkaita kuoseja

Myhome-mallistosta löydät uusia raikkaita kuoseja makuuhuoneen ilmettä piristämään. Leikkisä Tiheikkö-kuosi tuo valloittavaa viidakkotunnelmaa makuuhuoneeseen ja myhome keltaiset Kenno-pussilakanat hurmaavat retrohenkisellä kuviolla. Minimalistisen tyylin ystävä valitsee selkeän raidallisen tai ruudullisen pussilakanan.

Ihanaa pellavaa

Kevään 2020 must-have-tuote on ehdottomasti pellavalakanat! Pellava on kaunis, kestävä, ympäristöystävällinen materiaali ja ominaisuuksiltaan ylivertainen: hengittävä pellava tuntuu lämpimällä säällä viileältä ja kylmissä oloissa sopivasti lämmittävältä. Silitys tai mankelointi hillitsee kankaalle ominaista kuidun irtoamista ja pölyämistä. Pellava rypistyy käytössä, mutta ryppyjä ei kannata arkailla. Rennon boheemiin tyyliin sopivat nimittäin hyvin myös hieman ryppyiset pellavalakanat.

Tervetuloa K-Citymarketiin päivittämään makuuhuoneen tekstiilit ja tutustumaan uusiin kevään mallistoihin!

KCM lakanat-vaihtoon kevat2020