Hyvinvointia alkuvuoteen!

Hyvinvointia alkuvuoteen!

Leader ja Leader Vida -tuotteet K-Citymarketista tammikuussa Plussa-kortilla -20% alennuksella

K-Citymarketin valikoimista löydät laajan valikoiman Leader-tuotteita, jotka soveltuvat hyvin vauhdikkaaseen arkeen. Tammikuussa ajalla 3.1.- 27.1.2019 saat Leader ja Leader Vida -tuotteista Plussa-kortilla -20% edun.

kcm leader kuvituskuva 1 680

Valmiina kevään treeneihin

Urheiluravinteet ovat olennainen osa urheilusuoritusten onnistumista sekä kehon hyvinvointia. Kotimaisesta herasta valmistetut Leader Whey -proteiinijauheet antavat energiaa lihaksille suorituksen aikana ja suorituksen jälkeen sekä sopivat proteiinilisäksi välipaloihin. Leader Reco -palautusjauheet auttavat kehoa palautumaan harjoituksesta nopeammin. Tuotteet soveltuvat hyvin niin kuntoilijoille kuin aktiiviliikkujillekin ja ovat kätevissä, uudelleensuljettavissa pussipakkauksissa.

kcm leader kuvituskuva 2 680

Suklaa-mustaherukka-smoothie

30 g Leader Whey Protein Suklaata
1,5 dl Mustaherukoita (pakaste)
2,5 dl Vettä tai kauramaitoa
5 g Raakakaakao nibsiä

Laita kaikki ainesosat tehosekoittimeen ja sekoita. Kaada valmis smoothie lasiin ja nauti välipalana.

Energiaa välipaloista

Uudistunut Leader Protein So Much Taste! – patukkasarja on nyt täysin gluteeniton. Uudet pehmeämmän makuiset proteiinipatukat sisältävät runsaasti laadukasta proteiinia. Sarjaan kuuluu myös laktoosittomia vaihtoehtoja - sarja onkin monipuolisuudessaan Suomen suosituin.

Uusi The Protein Bar on vähäsokerinen ja gluteeniton proteiiniherkku. Patukan päällä oleva runsas ja rapea maitosuklaakuorrute ja välissä oleva toffee pehmeässä patukassa tuo karkkimaisen maun proteiinipatukkaan. Patukassa on 20 g proteiinia eikä lainkaan lisättyä sokeria. Kolme herkullista makua hurmaa maistajansa.

BareBar on raakapatukka, joka sopii välipalaksi aikuiselle, nuorelle ja lapselle. BareBarit valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista; mehukkaista taateleista, marjoista, pähkinöistä ja siemenistä ilman lisättyä sokeria tai lisäaineita. BareBar -patukka on ihanteellinen valinta myös erityisruokavalion noudattajalle.

Kevyempi vuoden aloitus

Uudessa Leaderin Express Diet -tuotesarjassa (VLCD) panostetaan makuun, ruokaisuuteen ja makuvaihtoehtoihin. Tuotesarjan kehittämisessä myös kylläisyyden tunteen saavuttaminen on ollut toisena teemana. Mitä enemmän ruokaa saa syödä, sitä enemmän vatsa täyttyy ja kylläisyyden tunne lisääntyy. Express Diet ruokavalionkorvikevalmisteista saa syntymään parhaimmillaan jopa noin 1,8 kg ruokaa vuorokauteen.

Kotimainen Express Diet –tuotesarja sisältää yhteensä 12 erilaista herkullista ruokavalion korvikevalmistetta: puuroja, smoothieita, keittoja, patukoita sekä pasta-, riisi- ja peruna-aterioita.

Enemmän energiaa

Vida on puhtaasti suomalainen vitamiini- ja hivenainesarja, jonka jokainen tuote kehitetään ja valmistetaan Suomessa, suomalaisten tarpeita ajatellen. Vida vitamiini- ja terveystuotteilla täydennät ruokavaliota ja varmistat tärkeiden vitamiinien, mineraalien sekä aminohappojen päivittäisen saannin.

Pimeä vuodenaika, liikunta, ikääntyminen ja laihduttaminen korostavat riittävien suoja-aineiden tarvetta. Vida Vahva MultiDuo -valmisteen vahva koostumus varmistaa tärkeiden ravintoaineiden saannin ja tuo lisäenergiaa arkeen – vain 1 tabletti päivässä osana monipuolista ruokavaliota.

Leader ja Leader Vida -tuotteiden valikoimat vaihtelevat kaupoittain. Tutustu valikoimaan paikan päällä omassa K-Citymarketissasi ja osta suosikkisi edullisesti tammikuun ajan!

Tutustu monipuoliseen Leader- ja Leader Vida -tuotteiden valikoimaan myös verkkokaupassa >>

kcm leader kuvituskuva 3 680