Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Makuuhuoneeseen keväisen puutarhan tunnelma

Makuuhuoneeseen keväisen puutarhan tunnelma

Valitse keväällä makuuhuoneessa pussilakanoihin värikkäät kukkakuosit ja tasapainota ilmettä yksivärisillä sisustustekstiileillä, joissa on erilaisia, kosketeltavia struktuuripintoja ja hapsuja.

Hempeää tunnelmaa

Hempeän keväisen tunnelman makuuhuoneeseen saat käyttämällä Hemtex 24h -malliston lempeitä, luonnosta löytyviä pastellivärejä vaaleanpunaista ja vihreää. Kukkakuosisen Felicia-satiinipussilakanasetin ilme toistuu saman sarjan koristetyynyssä ja verhossa, jonka pariksi sopii vihreä Cinna-verho. Viimeistele petaus ylellisen pehmeällä, vaaleanpunaisella Chumpy-huovalla sekä yksivärisellä, luonnonvalkoisella Lotten-koristetyynyllä.

Ribbikuosinen Tulip-maljakko on suunniteltu niin, että kukat asettuvat siihen kauniisti.

Vihreän sävyjä

KCM 2022 myhome makuuhuone 680

Vihreänsävyinen myhome Hiirenvirna -satiinipussilakana houkuttelee pujahtamaan petiin, ja sen sävyjä täydentävät roosansävyiset myhome-tyynyliina ja -aluslakana. Saat petauksesta muhkean ja näyttävän näköisen käyttämällä runsaasti myhome-malliston koristetyynyjä, kuten luonnonvalkoinen ja vaaleanpunainen Karola-koristetyyny, luonnonvalkoinen Polka-koristetyyny ja samaa sävyä oleva Kaaria-koristetyyny, jossa on koskeltava struktuuripinta ja hapsut. Luonnonvalkoinen myhome Kaaria -puuvillaviltti täydentää kokonaisuuden.

Vihreään Ilmari- ja kirkkaaseen Oili myhome-maljakkoon saat aselteltua kauniisti luonnonkukkia. Vaaleanpunaisesta, leikkisästä myhome Kumpu-mukista ja -kulhosta voi nauttia kiireettömästi aamiaista viikonloppuna.