Mammuttimaisia lehtitarjouksia sekä Ruutu+ ja Supla+ -tilausetu

Mammuttimaisia lehtitarjouksia sekä Ruutu+ ja Supla+ -tilausetu

Trööt! Nyt hemmotellaan laatuviihteen ystäviä. Katso tarjoukset ja klikkaa itsesi ostoksille.

Ruutu+

Sukella suosikkisarjoihin

Ruudusta löytyvät Suomen suosituimmat viihdesisällöt. Varma viihdetakuu ja paras katselukokemus kaikilla laitteilla. Näet lempisarjasi ennen muita. Saat samalla leffat, mielenkiintoiset dokkarit ja lasten suosikkiohjelmat. Vain Ruutu+-tilauksella näet NBA:ta, syksyllä huipentuvat Superpesiksen ja Veikkausliigan ottelut sekä F-liigan startin, ja paljon muuta.

Lunasta etusi viimeistään 26.9.2021 tästä >

Kampanjaehdot: Ruutu+ 1kk 0 €. Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva, joka jatkuu 1. kk:n jälkeen hintaan 6,95 €/kk. Etua ei voi yhdistää voimassa olevaan tilaukseen.

Ruutu_Mammuttitarjous_2021_8_680x383

Supla+

Uppodu äänikirjoihin

Äänikirja – mikä mahtava keino kokea maailmaa! Supla+-tilauksella saat kuunneltavaksesi äänikirjoja laidasta laitaan. Ota äänikirja kaveriksi ulkotöihin, komeroiden siivoukseen tai vaikka vain sohvalle päivän päätteeksi. Kuuntele Samu Haberin ja muiden viihdetähtien, business-gurujen, urheilijoiden ja alamaailman tyyppien elämäkerrat. Jännitä dekkarikuningatar Camilla Läckbergin ja kotimaisten rikoskirjailijoiden kanssa. Suplasta löydät äänikirjat, podcastit ja radiot - lisää suosikit kuunteluun!

Lunasta etusi viimeistään 26.9.2021 tästä >

Kampanjaehdot: Supla+ 35 päivää 0 € (norm. 17,49 €/35 päivää). Tilaus on toistaiseksi voimassaoleva, joka jatkuu etukauden jälkeen hintaan 14,99 €/kk. Etua ei voi yhdistää voimassa olevaan tilaukseen.

supla_mammuttimarkkinat_2021_680x382__35pv_etu

Viihdy aikakauslehden parissa

Tutustu valitsemaasi aikakauslehden näytenumeroon (1 nro) maksutta. Valitse suosikkisi seuraavista: Aku Ankka, Kodin Kuvalehti ja Tiede

Tilaa ja hyödynnä etusi viimeistään 26.9.2021 tästä >

Näytejakso on määräaikainen, eikä sido jatkotilauksiin.

SLS_Mammuttimarkkinat2021_680x382