K-Citymarket
Mammuttimaisia lehtitarjouksia sekä Ruutu+ ja Supla+-tilausetu

Mammuttimaisia lehtitarjouksia sekä Ruutu+ ja Supla+-tilausetu

Trööt! Nyt hemmotellaan laatuviihteen ystäviä. Katso tarjoukset ja klikkaa itsesi ostoksille.

Ruutu+

  • Ruutu+ 2kk / 9,95€ (norm. 9,95€/kk)

Joko olet nähnyt syksyn kohutuimman true crime dokumentin Katiskan? Haluatko tietää mitä Big Brother Suomi talossa tapahtuu 24/7? Seuraatko mielelläsi kotimaisen ja kansainvälisen huippu-urheilun suoria lähetyksiä? Vai vietätkö syysillan mieluiten käpertymällä sohvalle hyvän leffan parissa valiten sen jättimäisestä elokuvakirjastosta? Hemmotteletko mielelläsi silloin tällöin lapsia heidän suosikkisarjoillaan ja elokuvilla kuten Supermarsu, Itse ilkimys ja Kätyrit.

Ruutu+-tilauksella saat kaiken tämän, sekä tietysti laadukkaat brittidraamat, kotimaiset viihdeohjelmat ja paljon muuta!

Tilaa Ruutu+ etuhintaan tästä >

KCM_Mammutti_Sanoma_680x383

Supla+

  • Supla+ 2kk / 14,99€ (norm. 14,99€/kk)

Ota äänikirja kaveriksi lenkille, kotitöihin, työmatkalle ja metsässä samoiluun! Kuuntele hätkähdyttävät viihdetähtien, business-gurujen, urheilijoiden ja alamaailman tyyppien elämäkerrat. Vietä syysillat humoristisessa seurassa, jota tarjoavat muuan muassa Tuomas Kyrö, Antti Holma ja Juha Vuorinen. Jännitä Leena Lehtolaisen, Camilla Läckbergin, Jo Nesbøn ja muiden menestysdekkaristien kanssa. Kehitä itseäsi self-help -teoksilla ja opi kaikki nukkumisesta, lempeydestä, voittamisesta ja idiooteista ympärilläsi. Supla+-tilauksella saat kuunneltavaksesi suomenkieliset äänikirjat laidasta laitaan.

Tilaa Supla+ etuhintaan tästä >

Supla_Mammuttimarkkinat_680x382

Lehtitarjoukset

  • Glorian Ruoka&Viini jatkuva tilaus 12kk 59,00€ (norm. 129,00€, ale -54%) +2kk kaupan päälle
  • Me Naiset jatkuva tilaus 5kk 49,90€ (norm. 109,00€, ale -54%) + 1kk kaupan päälle
  • Aku Ankka jatkuva tilaus 4kk 29,00€ (norm. 62,50€, ale -54%) + 1kk kaupan päälle

Tilaa lehdet etuhintaan tästä >