Mammuttimaisia lehtitarjouksia sekä Ruutu+ ja Supla+ -tilausetu

Mammuttimaisia lehtitarjouksia sekä Ruutu+ ja Supla+ -tilausetu

Trööt! Nyt hemmotellaan laatuviihteen ystäviä. Katso tarjoukset ja klikkaa itsesi ostoksille.

Ruutu+

Plussana Ruutu on enemmän – Ruutu+ 4 kk ajaksi hintaan 24,95€

Ruudusta löytyvät Suomen suosituimmat viihdesisällöt. Varma viihdetakuu ja paras katselukokemus kaikilla laitteilla. 

Ruutu+ tilaajat nauttivat läpi kesän kotimaisesta huippudraamasta ja viihteestä yksinoikeudella. Katso esimerkiksi sairaalasarja Sykkeen uusin kausi 13.5. ja rikosdraama Koskisen toinen kausi 15.6. alkaen. Perheen pienimmät pääsevät nauttimaan Ruutu+ -tilauksella turvallisessa mediaympäristössä kotimaisista ja kansainvälisistä koko perheen elokuvista ja suosikkisarjoista kuten Smurffit, Lego Ninjago, My Little Pony, Halinallet ja Palomies Sami. Ruutu+ tilaajat pääsevät kokemaan myös urheilun tunnelmaa. Uudet kaudet starttaavat mm. Veikkausliigassa ja Superpesiksessä.

Lunasta etusi viimeistään 25.5.2022 koodilla RUUTUMAMMUTTI osoitteessa tästä >

Kampanjaehdot: Ruutu+ 4kk 24,95 € (norm. 39,80€), tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana hintaan 9,95 €/kk. Tilaus sisältää Ruutu+ (6,95 €/kk) ja Ei-mainoksia -tuotteet (3 €/kk). Etu vain kerran asiakasta kohden. Ei voi yhdistää voimassaolevaan tilaukseen. Käytä etukoodi osoitteessa ruutu.fi/lahjakortti.

Ruutu Mammuttimarkkinat 2022 2 2kk mainoksilla 680x383ruutu touko

Supla+

Kun sinulla on Supla, sinulla on enemmän – SUPLA+ 4 kk ajaksi hintaan 29,99€ Hinta sisältää 20 tuntia maksullisten sisältöjen kuuntelua kuukaudessa. 

Avaa korvasi käsittämättömän suurelle äänikirjavalikoimalle. Ota äänikirja kaveriksi ulkotöihin, komeroiden siivoukseen tai vaikka vain sohvalle päivän päätteeksi. Kuuntele Kaija Koon ja muiden viihdetähtien, business-gurujen, urheilijoiden ja alamaailman tyyppien elämäkerrat. Jännitä kauhun kuningas Stephen Kingin, dekkarikuningatar Camilla Läckbergin ja kotimaisten rikoskirjailijoiden parissa. 

Nappaa kuunteluun Lucinda Rileyn Italialainen tyttö - Taianomaisen tarinankertojan sykähdyttävässä romaanissa soi rakkauden aaria tai Sheila O' Flanaganin Naiset karkuteillä - Voimaannuttava feel good -romaani matkasta, ystävyydestä ja elämän järjestämistä yllätyksistä. Äänikirjat meiltä ja maailmalta sekä podeja joka makuun! 

Lunasta etusi viimeistään 25.5.2022 koodilla SUPLAMAMMUTTI Tästä>

Kampanjaehdot SUPLA: Supla+ 4kk kertamaksulla 29,99 € - tämän jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 9,99 €/kk. Tilauksella voi kuunnella maksullisia sisältöjä 20 h kuukaudessa ja sen voi aina päivittää Supla+ Rajattomaan. Etu vain kerran asiakasta kohden. Ei voi yhdistää voimassaolevaan tilaukseen. Käytä etukoodi osoitteessa supla.fi/lunasta  .

Supla Mammuttimarkkinat toukokuu 2022 680x382 taktinen2

Arjen lukuelämys

Tutustu valitsemaasi aikakauslehden näytenumeroon (1 nro) maksutta. Valitse suosikkisi seuraavista: Glorian ruoka&viini, Glorian Koti, Tiede, Tiede Luonto, Aku Ankka ja Urheilulehti

Tilaa ja hyödynnä etusi viimeistään 25.5.2022 tästä >

Näytejakso on määräaikainen, eikä sido jatkotilauksiin.

sanoma mammuttimarkkinat 680