K-Citymarket
NIVEA Cellular Hyaluron Filler + Elasticity Reshape -sarja

NIVEA Cellular Hyaluron Filler + Elasticity Reshape -sarja

Tuotteita, jotka uudistavat ihoa sisältäpäin ja auttavat hidastamaan ikääntymisen näkyviä merkkejä.

Ihoa sisältäpäin uudistava kolmikko: hyaluronihappo, kollageeni ja elastiini

NIVEA on kehittänyt uuden, erityisesti 60+-ihon erityisiä tarpeita palvelevan Cellular Hyaluron Filler + Elasticity Reshape-sarjan, joka uudistaa ihoa sisältäpäin ja auttaa hidastamaan ikääntymisen näkyviä merkkejä. Kuuteenkymmeneen ikävuoteen mennessä iho saattaa näyttää kuivalta ja kalpealta, se ei ole enää yhtä kimmoisa ja täyteläinen kuin nuorempana, ja siinä voi olla myös pigmenttiläiskiä. Cellular Hyaluron Filler + Elasticity Reshape -koostumus stimuloi ihon omaa hyaluroni-hapon, kollageenin sekä elastiinin tuotantoa.

Miksi juuri hyaluronihappo, kollageeni ja elastiini? Näiden kolmen yhdistelmä toimii täydellisesti varmistamaan, että iho on kimmoisia ja joustava, ja että se säilyttää kosteutensa ja joustavuutensa.

  • Kollageeni antaa ihon dermikselle sen napakan rakenteen
  • Elastiini tekee ihosta kimmoisan
  • Hyaluronihapolla on erinomainen kyky sitoa vettä ja lisäksi se varmistaa, että epidermiksessä on riittävästi kosteutta.

NIVEA Cellular Hyaluron Filler + Elasticity Reshape -tuotteet

Sarjan tuotteita voidaan käyttää yhdessä toistensa kanssa tai erikseen ihon tarpeiden mukaan. Sarjassa on kolme tuotetta:

  • Day Cream SPF 30 -päivävoide
  • Night Cream -yövoide
  • Anti-Spot Treatment Serum-hoitoseerumi

Tuotteiden koostumus tuntuu miellyttävältä iholla, ja se imeytyy helposti ihoon. Tuotteet hoitavat ihoa ja tekevät siitä näkyvästi pehmeämmän ja sileämmän.

Day Cream SPF 30-päivävoide, kuten sarjan muutkin tuotteet, auttaa ihosoluja tuottamaan hyaluronihappoa, kollageenia ja elastiinia sekä täyttämään ihon kosteusvarantoja. Se myös suojaa ihoa UVA-säteilyltä suojakertoimella 30. UVA-säteet läpäisevät jopa ikkunalasin ja tunkeutuvat ihokudokseen vahingoittaen dermistä. Suojakertoimellisen voiteen käyttö onkin paras suoja ikääntymisen merkkejä, kuten uusia pigmenttiläiskiä vastaan.

Night Cream-yövoide täydentää päivävoidetta: se on erityisen hoitava, ja sen koostumusta on vahvistettu lempeällä sheavoilla, joka tuoihoon kosteutta ja joustavuutta. Voide tekee työnsä yöllä, joten iho on aamulla uudistunut: se on syväkosteutettu, ja sen rakenne tuntuu paremmalta ja kimmoisalta.

Ikääntyvä iho saattaa tuottaa liikaa melaniinia, mikä voi johtaa ihossa näkyviin tummempiin pigmenttiläiskiin.Läiskiä aktiivisesti vähentävän Anti-Spot Treatment Serum -seerumin käyttö vain neljän viikon ajan vaalentaa läiskiä näkyvästi. Tutkimuksissa on myös todettu, että 12 viikon seerumin käyttö vähentää entisestään melaniinin määrää iholla, tehden muutoksesta vielä näkyvämmän. Uusi innovatiivinen koostumus sopii käytettäväksi sekä kasvoille että käsille.

Tutustu tuotteisiin omassa K-Citymarketissasi!

NIVEA-Elasticity-range 1 680