K-Citymarket
Osta Novelle Plus -juomaa ja voita sähköpyörä

Osta Novelle Plus -juomaa ja voita sähköpyörä

Hyvinvointi on asenne. Tee hyvää itsellesi ja valitse Novelle Plus.

K-Citymarketin 50v juhlavuoden kunniaksi ostamalla Novelle Plus Multi B + C 12-packin ja näyttämällä Plussa-korttisi kassalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Novellen sähköpyörän hyvinvointisi tueksi. Arvomme tammi-helmikuussa Novelle Plus Multi B + C 12-packin ostaneiden kesken 2 kpl sähköpyöriä.

Nappaa siis Plussa-kortti mukaasi, suuntaa K-Citymarketiin ostoksille ja poimi Novelle Plus B + C 12-pack ostoskoriisi, kilpailuaika on 4.1.-28.2.2021. Myös verkkokaupasta Plussa-kortilla ostettu kampanjaan kuuluva tuote osallistuu arvontaan.

KCM_Novelle_pyora_680

Hyvinvointihaaste

K-Citymarket ja Novelle Plus haluavat haastaa sinut MyBnB jumppa- ja hyvinvointitunneille ja aloittamaan jotain uutta! MyBnB Live on hyvän mielen yhteisö Facebookissa, joka pitää suomalaiset liikkeessä ja hyvinvoivina.

Tarjoamamme tunnit pitää Anna Saivosalmi. Tuntejamme järjestetään viikoittain ajalla 1.1-7.2. aina tiistaiaamuisin klo 7.00. Voit katsoa tunnit joko suoraan Livessä tai tallenteena myöhemmin. Muistathan liittyä MyBnB-ryhmän jäseneksi Facebookissa ennen tunnin alkua! Osallistuminen vaatii Facebook-jäsenyyden.

KCM_Anna_680x450

Hyvinvointi on asenne. Asenne siihen, että on avoin uudelle. Löytää asioita elämään, mitkä tekevät iloiseksi. Uuden harrastuksen. Uuden alun. Mitä vain, mikä tekee hyvää mielelle tai keholle, parhaimmillaan molemmille. Löydä oma hyvinvointisi jostain ihan uudesta ja anna mennä. Elämänjano on paras jano. Hyviä jumppahetkiä ja uuden löytämistä. Toivottaa Novelle Plus

Katso kaikki Novelle Plus -tuotteet verkkokaupasta >

Säännöt
Rekisteriseloste

Osta Novelle Plus verkkokaupasta