Osta kaksi Kuusamon Juuston Eränkävijä juustoa ja voita Marttiini Eräkokki veitsisetti

Osta kaksi Kuusamon Juuston Eränkävijä juustoa ja voita Marttiini Eräkokki veitsisetti

Arki pyörähtää käyntiin aikaisilla aamupaloilla, harrastusten välisillä evästauoilla ja lempeästi yöunille saattelevilla iltapaloilla. Näitä hetkiä varten tarvitaan maukkaita, mutta terveellisiä luottojuustoja.

K-Citymarketin 50v juhlavuoden kunniaksi ostamalla kaksi (2) Kuusamon Juuston Eränkävijä 275g juustopalaa kerralla ja näyttämällä Plussa-korttisi kassalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa upean Marttiini Eräkokki veitsisetin (arvo 299€).

Arvomme marraskuun aikana kaksi (2) Kuusamon Juuston Eränkävijä 275g juustopalaa yhdellä ostoskerralla ostaneiden kesken 20 kpl Marttiini Eräkokki veitsisettejä.

Kilpailuaika on 1.-28.11.2021

Kuusamon-Juusto-KCM50v-kilpailu-kuva2 680

Kuusamon Juusto

Kuusamon Juuston uudet arktiset arkijuustot Eränkävijä® 10%, Eränkävijä® 15% ja Eränkävijä® 28% vievät makumatkalle pohjoisen puhtaaseen luontoon. Tuoteperheessä on panostettu erityisesti koko perheelle maistuviin makuihin ja terveellisempiin valintoihin. Sekä Eränkävijä® 10% että Eränkävijä® 15% ovat Sydänmerkki-tuotteita. Uudet arkijuustomme toimivat niin leivällä, kuin ruoanlaitossakin.

Arktinen arkijuusto - Eränkävijä®

Anna Eränkävijän viedä sinut makuretkelle karun pohjoisen puhtaaseen luontoon. Paikkaan, jossa vaaditaan luonnetta ja uskallusta. Sillä hyvä ei aina tule helpolla, vaan periksiantamattomalla asenteella. Aivan kuten tämä Suomen pohjoisimman juustolan arktinen arkijuusto.

Arktinen arkijuusto Eränkävijä® 10%

Arktinen arkijuusto Eränkävijä® 10% on kepeä ja aromikas juusto, jonka mausta ei ole tingitty pienestä rasvaprosentista huolimatta. Eränkävijä® 10% on Sydänmerkki-tuote.

Arktinen arkijuusto Eränkävijä® 15%

Arktinen arkijuusto Eränkävijä® 15% on ronski ja raikas, jokaiselle maistuva arkijuusto leivälle ja ruoanlaittoon. Eränkävijä® 15% on Sydänmerkki-tuote.

Arktinen arkijuusto Eränkävijä® 28%

Arktinen arkijuusto Eränkävijä® 28% on tuhti ja täyteläinen, vaativampaankin makuun sopiva juusto leivälle ja ruoanlaittoon. Voimakkaan makuisesta Eränkävijä® 28% löydät pähkinäisiä aromeja.

Säännöt
Rekisteriseloste