K-Citymarket
Ota haltuun monikäyttöinen kevätmuoti

Ota haltuun monikäyttöinen kevätmuoti

Marketmuodin parhaat kevätvaatteet on helppo asustaa moneen menoon. Ne sopivat niin kotiin kuin kaupungille.

Marketmuoti vastaa nyt monikäyttöisyyden tarpeeseen: rentoja vaatteita on helppo muuntaa kotoilusta normaaliin arkeen ja juhlavampiin menoihin sitten, kun ne taas koittavat. Lisäksi vaatteet ovat mukavia, käytännöllisiä, kivannäköisiä ja edullisia. Koronapandemian myötä marketmuoti kiinnostaa yhä useampia. Eikä ihme: vaatteet on helppo hankkia samalla reissulla, kun tekee ruokaostokset.

Ota kevät vastaan kukkapuserossa, polvimittaisissa tyköistuvissa caprihousuissa ja farkkutakissa. Kokonaisuuden kruunaavat monikäyttöiset kangastennarit. Myös mukava mutta näyttävä kukkamekko kuuluu kevääseen ja kesään. Käytä sitä kotiasuna tai asusta piknikille lierihatulla ja punoskassilla.

KCM puke kevat rose elaine 680 Ruutu, pilkut ja kukat tuovat kevätfiiliksen. Voit yhdistellä eri kuoseja rennosti ja rohkeasti.

Kesäksi K-Citymarketista löytyy laaja valikoima erilaisia sandaaleja. Ne sopivat niin kotipihalle kuin kaupungille: verkkareiden, farkkujen, housujen, hameen tai mekon pariksi.

Valitsetko naiselliset korkkipohjaiset kiilakorot vai sporttisen tyylikkäät mustavalkoiset nilkkaremmisandaalit? Saatavilla on myös klassinen valkoinen pistokasmalli ja eleettömän tyylikkäät mustat sandaalit pienellä korolla.

KCM puke kevat sandaalit 680 Kohta tarkenee ilman sukkia! Sandaaleissa on mistä valita.

Kevään ja kesän laukuissa on käytännölliset pitkät hihnat. Liukaspintainen kangas on helppo pitää puhtaana. Pikkulaukku palvelee arjessa, kauppareissuilla ja kaupungilla, isompi kassi myös kesän kaupunki- ja mökkireissuilla. Yhdistä kukkalaukut sävy sävyyn klassisiin kangastennareihin.

KCM puke kevat mywear laukut 680

Olo- ja urheiluasuilla on ollut erityisen paljon käyttöä viimeisen vuoden aikana, ja rennosta kotoilumuodista on tullut monen suosikki. Pehmeät collegehousut, leggingsit ja hupparit sopivat kotona hengailuun, etätöihin ja aktiiviseen vapaa-aikaan. Naisten pitkä huppari tai hupparimekko on todella monikäyttöinen vaate, jonka voi helposti asustaa moneen menoon. Asusta sporttinen look lenkkareilla ja lippiksillä sävy sävyyn!

KCM puke kevat perhe puma 680 Ulkoile tai kotoile mukavasti tyylistä tinkimättä! Puman collegehousut ja hupparit pukevat koko perheen.