K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Pihistä tai Panosta

Pihistä tai Panosta

Joskus elämässä pitää pihistää ja toisinaan taas on hyvä panostaa. Arkeen kannattaa panostaa aina vaikka sopivan pienesti. Toisaalta voi pihistää vaivannäöstä tekemällä maukasta ruokaa helposti ja vaivatta. Panostaa taas voi viimeistelyyn. Annostelemalla ruoka kauniille lautaselle ja koristelemalla keitto vaikkapa tuoreilla yrteillä tai paremmalla sinapilla. Kun pihistää arkena, voi taas panostaa viikonloppuisin ja hauduttaa keittoa tai valmistaa pizzataikinaa jo pari päivää ennen.

Panosta herkutteluun aina tilaisuuden tullen tai tärkeisiin hetkiin. Pihistä ruutuajasta, Panosta yhteiseen aikaan, ihanaan ruokaan ja seuraan. Päätitpä sitten pihistää tai panostaa, saman katon alta löydät sinulle sopivat ratkaisut ja reseptit.

Pihistä tai panosta – pastareseptit erilaisiin hetkiin

Mikä onkaan parempaa kuin ihanasti maustettu höyryävä pasta. Pastasta on moneksi. Toisinaan arjen kiireessä se antaa sopivasti voimaa, välillä se lohduttaa ja toisinaan taas kerää ystävät yhteen.

KCM PiPa KAMPANJAKUVITUS 680x650 Pasta

Kasvispasta-annosta kun tehdään, voidaan valita parhaat tomaatit ja valmistaa nopeasti herkullinen klassikko, tomaattinen pasta tuomaan voimaa arjen hetkiin. Panostamalla pasta-aineksiin pyöräytetään kätevästi pannuraviolit ja säästetään tiskivuoressa, mutta ei maussa. Jauhelihapasta on oivallinen valinta jos halutaan hieman pihistää, jotta toisinaan voi panostaa ja tehdä vaativampaakin ragupastaa hitaasti matalalla lämmöllä hauduttaen. Tuttu ja turvallinen kanapasta onnistuu ilahduttamaan päivää aina ja kun halutaan hetkestä pikkuisen parempaa voi taas panostaa ja tehdä sinihomejuusto kanapastan. Helppo arkinen tonnikalapasta uunissa on todellinen ajansäästäjä. Vaikka ruoka on uunissa melkein tunnin, voidaan samalla hetki hengähtää tai jutella ystävien kesken. Kun halutaan panostaa pastan raaka-aineisiin simpukkapastasta loihditaan hetkessä herkullinen ateria vaativammallekin herkuttelijalle. Pihistä tai panosta valinta on sinun.

Pihistä arkena, Panosta viikonloppuisin

Jauhot esiliinassa tuovat viikonlopun lähemmäs. Kääritään hihat ja valmistetaan juuri oikeanlainen, hetkeen sopiva pizza. Toisinaan tuunataan nopeasti valmiista ja välillä taas tehdään taikinaa huolella tai panostetaan oman maun mukaisiin laadukkaisiin täytteisiin. Loihditaan hetkessä tai viipyillen lautaselle vaikkapa pala Napolia!

KCM PiPa KAMPANJAKUVITUS 680x650 Pizza

Kun halutaan valmistaa nopeasti ja helposti hyvää pihistetään hieman ajasta ja tehdään kevyt tuunaus pakastepizzaan. Panostamalla itsetehtyyn tomaattikastikkeeseen tai taikinaan valmistuu samalla Napolilainen pizza kasviksista ja kauan odotettu pizzailta ystävien kesken. Jos kinkku pizza tekee päivästä kuin päivästä huomattavasti paremman voi arkena hieman pihistää valmistusajasta kinkkuanaspizzan kanssa, jotta viikonloppuna voi taas herkutella kaikessa rauhassa ja valmistaa napolilaista nduja-pizzaa alusta asti. Silloin kun on kiirettä voidaan silti loihtia hetkessä hyvää, pihistää vaivannäöstä ja valmistaa kalasta pitäville tortillapizzaa. Kun taas siltä tuntuu, voidaan panostaa täytteisiin ja saadaan lautaselle pala herkullista kylmäsavulohipizzaa. Pihistä tai panosta valinta on sinun.

Pihistä tai Panosta, vaivannäöstä tai viimeistelystä

Keittiössä porisee pata höyryävän kuumaa maistuvaa keittoa. Onneksi keittoja on monenlaisia. Toisinaan ne vaativat pitkää valmistusaikaa tai parhaita erityisiä raaka-aineita tai sitten vain pientä viimeistelyä. Välillä taas nopeasti ja edullisesti saadaan aikaan maukas soppa.

Vko 8 AV+LV PiPa KEITTO

Jos panostetaan vaivannäköön pyöräytetään kalapullat ensin itse ja haudutetaan kalapyörykkä Bouillabaisse -keitossa meheviksi. Tai sitten pihistetään vaivannäöstä ja valmistetaan nopea kalakeitto pakastekalasta. Panostamalla pitkään haudutettuun sakeaa liemeen, valmistetaan kokolihaa vähän pidempään ja saadaan vaivan arvoinen kattilallinen gulassikeittoa. Jauhelihakeitto maistuu taas nopealle kokkaajalle ja arjen vauhdikkaisiin hetkiin. Viimeistelyyn voi silti myös panostaa. Nappaa oksa persiljaa keittolautaselle. Edullinen ja näppärä arkiruoka syntyy kun pihistetään valmistusajasta ja oikaistaan hankkimalla valmiit pakastekasvikset kanakeittoon. Panostamalla erilaisiin kasviksiin valmistuu Laksa ja lähdetään makumatkalle aasiaan ystävien kanssa. Edullista ja hyvää kasviksista loihditaan myös kevyellä kasviskeitolla Linsseistä ja hieman kun panostaa valmistuu tofukeitto lämmittämään päivää. Pihistä tai panosta valinta on sinun.

Tiesitkö että klikkaamalla reseptiin saat näppärästi reseptin tuotteet verkkokaupan koriin ostoslistaksi tai muistilistaksi seuraavalle käynnille K-Citymarketiin.