Pirkka gluteenittomat herkut

Pirkka gluteenittomat herkut

Pirkka gluteenittomat viljatuotteet, leipäpakasteet sekä keksit saat 28.1-3.3.2019 Plussa-kortilla -20% alennukselle

Nyt on edullista herkutella Pirkka gluteenittomilla viljatuotteilla, leipäpakasteilla, mysleillä, pastoilla, leivonnaisilla sekä kekseillä.

Gluteeniton ruokavalio ei tarkoita monimutkaista ruoanlaittoa tai leivontaa- päinvastoin! K-Citymarketistasi löydät monia valmiita Pirkka gluteenittomia tuotteita niin arkeen kuin juhlaankin.

680x300 Gluteeniton-20pros A

Gluteeniton ruokavalio

Gluteeniton ruokavalio ei sisällä vehnää, ohraa, ruista eikä mitään näitä viljoja sisältäviä ruokia tai elintarvikkeita. Ruokavaliota noudattavat keliaakikot sekä ihmiset, jotka sietävät gluteenia huonosti tai välttelevät sitä muista syistä.

Gluteenittomat tuotteet saavat sisältää gluteenia enintään 20 mg/kg ja erittäin vähägluteeniset 100 mg/kg. Myös teollisesti puhdistettu vehnätärkkelys sekä gluteeniton kaura soveltuvat gluteenittomaan ruoanlaittoon. Gluteeniton ruoka maistuu koko perheelle. Lue lisää Gluteenittomasta ruokavaliosta

680x300 Gluteeniton-20pros B

Gluteeniton leivonta

Gluteeniton leivonta voi aluksi tuntua vaikealta ja monimutkaiselta, mutta K-Citymarketin runsaat valikoimat gluteenittomia tuotteita ja herkullisia reseptejä tekevät siitä helppoa!

Gluteenittomassa leivonnassa voi käyttää luontaisesti gluteenittomien jauhojen, kuten riisi-, maissi-, hirssi- tai tattarijauhoja - lisäksi erityisesti gluteenittomaan leivontaan tarkoitettuja jauhosekoituksia. Lue lisää Gluteenittomasta leivonnasta ja resepteistä

Pirkka-sarjasta löydät useita herkullisia gluteenittomia tuotteita kuten leipiä, kakkuja, leivoksia, pastaa, muroja ja myslejä sekä paljon muuta!

Kaikki viljatuotteet, leipäpakasteet sekä keksit saat 28.1-3.3.2019 välisen ajan Plussa-kortilla -20% edullisemmin kaikista K-Citymarketeista.

Tervetuloa gluteenittomille Pirkka-ostoksille! Tutustu valikoimaan täällä >>